Σύμπλεγμα Απόλυτης Ομορφιάς | Ultimate Beauty Complex | 30caps
  • Σύμπλεγμα Απόλυτης Ομορφιάς | Ultimate Beauty Complex | 30caps

Σύμπλεγμα Απόλυτης Ομορφιάς | Ultimate Beauty Complex | 30caps

Vegan, Kosher, Veg Caps

Κωδ. Προϊοντος: V160
14,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Ένας μοναδικός συνδυασμός ισχυρών βιταμινών, μετάλλων, φυσικών καροτενοειδών, αμινοξέων και φυτοθρεπτικών συστατικών για την διατήρηση της ομορφιάς. Προσφέρει προστασία στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος, ενισχύει τη δράση του κολλαγόνου, συμβάλλει στην υγεία της επιδερμίδας, των μαλλιών  και των νυχιών.

Λαμβάνετε καθημερινά μαζί με το Οργανικό Έλαιο Απόλυτης Ομορφιάς (Organic Ultimate Beauty Complex Oil)   για την ενίσχυση των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.

Λαμβάνετε καθημερινά για την ενίσχυση των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.

Μπορώ να λαμβάνω το Σύμπλεγμα απόλυτης ομορφιάς της Viridian κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού;

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού συνιστάται η πρόσληψη μόνο των συμπληρωμάτων εκείνων, που προορίζονται ειδικά για αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο, όπως το Viridian’s Pregnancy Complex.

Ωστόσο, μετά την εγκυμοσύνη και τον απογαλακτισμό  συνιστάται η λήψη του 100% Οργανικού Ελαίου Απόλυτης Ομορφιάς και του Συμπλέγματος απόλυτης ομορφιάς της Viridian, καθώς αυτή την περίοδο το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά χρειάζονται επιπλέον ενίσχυση.

Γιατί να πάρω το 100% Viridian Organic Ultimate Beauty (100% Οργανικό Έλαιο Απόλυτης Ομορφιάς  της Viridian) και το Viridien Ultimate beauty complex (Σύμπλεγμα απόλυτης ομορφιάς της Viridian);

Ο συνδυασμός αυτός κάψουλας και ελαίου σχεδιάστηκε συγκεκριμένα για να αποτελέσει μία ολοκληρωμένη καθημερινή φροντίδα ομορφιάς. Η φόρμουλα αυτή περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, φυτοθρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα για την προστασία του οργανισμού ενάντια στην δράση των ελευθέρων ριζών και τον επαρκή εφοδιασμό του σώματος με τα απαραίτητα δομικά στοιχεία για την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

Το συμπλήρωμα αυτό δεν αντικαθιστά την ανάγκη του σώματος για άφθονο νερό, τακτική άσκηση και ισορροπημένη διατροφή. Προσφέρει και εξασφαλίζει  ωστόσο  την ημερήσια ποσότητα των βασικών θρεπτικών συστατικών για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια.

Όλοι επιθυμούν ένα απαλό και λείο δέρμα και μία καθαρή, νεανική επιδερμίδα. Ο συνδυασμός του 100% Viridian Organic Ultimate Beauty Oil και του Viridien Ultimate beauty complex veg capsules προσφέρει μοναδικά και εξαιρετικά υποσχόμενα θρεπτικά συστατικά, τα οποία συμβάλλουν στην διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και την καταπολέμηση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά ενισχύουν και διατηρούν επίσης την καλή εμφάνιση των μαλλιών και των νυχιών.

Είναι το 100% Οργανικό Έλαιο Απόλυτης Ομορφιάς της Viridian και το Σύμπλεγμα απόλυτης ομορφιάς της Viridian ασφαλές για μακροχρόνια χρήση;

Τηρουμένης της συνιστώμενης δοσολογίας, είναι απολύτως ασφαλής η μακροχρόνια χρήση του.

Είναι  το 100%  Οργανικό Έλαιο Απόλυτης Ομορφιάς της Viridian και το Σύμπλεγμα απόλυτης ομορφιάς της Viridian κατάλληλο και για άνδρες;

Ναι. Καθώς παρέχουν και σημαντική καρδιαγγειακή προστασία, τα προϊόντα αυτά αποτελούν εξαιρετικά συμπληρώματα διατροφής και για τους άνδρες.

 Υπάρχει όριο ηλικίας για τη λήψη των εν λόγω  συμπληρωμάτων;

Τα συμπληρώματα αυτά είναι κατάλληλα για όλα τα άτομα άνω των 12 ετών.

Το 100%  Οργανικό Έλαιο Απόλυτης Ομορφιάς και το Σύμπλεγμα απόλυτης ομορφιάς της Viridian βοηθούν την τριχοφυΐα;

Τα προϊόντα αυτά περιέχουν έναν σημαντικό αριθμό θρεπτικών συστατικών, τα οποία συμβάλλουν στην φυσιολογική τριχοφυΐα, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις τριχόπτωσης, εξαιτίας ανεπάρκειας θρεπτικών συστατικών.

Η βιοτίνη και το πυρίτιο έχουν ιδιαίτερες ιδιότητες ανάπτυξης της τρίχας. Πολλά επίσης συστατικά, που περιέχονται στο 100% Οργανικό Έλαιο Απόλυτης Ομορφιάς και το Σύμπλεγμα απόλυτης ομορφιάς της Viridian, όπως τα απαραίτητα λιπαρά οξέα συμβάλλουν με τον ιδιαίτερο τρόπο τους στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Πόσο σύντομα θα δω αποτελέσματα με το 100%  Οργανικό Έλαιο Απόλυτης Ομορφιάς  και το Σύμπλεγμα απόλυτης ομορφιάς της Viridian;

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και διαφέρει από άτομο σε άτομο. Ωστόσο μπορείτε να περιμένετε αποτελέσματα μετά από 3 μήνες συνεχούς, καθημερινής πρόσληψης και των δύο σκευασμάτων σύμφωνα με την συνιστώμενη δοσολογία.

Με ποιο τρόπο και πότε να πάρω το 100% Οργανικό Έλαιο Απόλυτης Ομορφιάς  και το Σύμπλεγμα απόλυτης ομορφιάς της   Viridian;

Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως με ένα ποτήρι νερό. Προσθέστε δύο με τρεις κουταλιές του γλυκού Έλαιο. Μπορείτε να προσθέσετε το έλαιο στη σως της σαλάτας, να ρίξετε λίγο πάνω στη πίτσα ή τα μακαρόνια, να το αναμίξετε σε χυμούς ή απλώς να το λάβετε με το κουτάλι. Μην θερμαίνετε το έλαιο, γιατί θα χάσει τα θρεπτικά του συστατικά.

Μπορώ να λαμβάνω το 100%  Οργανικό Έλαιο Απόλυτης Ομορφιάς  και το Σύμπλεγμα απόλυτης ομορφιάς της Viridian κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού;

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού συνιστάται η πρόσληψη μόνο των συμπληρωμάτων εκείνων, που προορίζονται ειδικά για αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο, όπως το Viridian’s Pregnancy Complex.

Ωστόσο, μετά την εγκυμοσύνη και τον απογαλακτισμό  συνιστάται η λήψη του 100% Οργανικού Ελαίου Απόλυτης Ομορφιάς και του Συμπλέγματος απόλυτης ομορφιάς της Viridian, καθώς αυτή την περίοδο το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά χρειάζονται επιπλέον ενίσχυση.

V160
Δύο χορτοφαγικές κάψουλες παρέχουν: MSM (methyl sulphonyl methane) 950mg, Calcium ascorbates and threonates (Ester C tm) providing: Vitamin C 78mg, Calcium 9mg, Threonic acid 900ug, Zinc ascorbate providing:  Zinc 15mg,
Vitamin C 80mg, Dunaliella Salin Algae, providing: Betacarotene 5mg, Cryptoxanthin 76ug, Alpha Carotene 316ug,
Zeaxanthin 64ug, Lutein 50ug, Iron (bisglycinate) 10mg, Pine Bark Extract (95% OPC) 25mg, Grape Seed Extract (Activin) (95% OPC) 25mg, Selenium (L-selenomethionine) 100ug, Horsetail Extract (4:1) (2% Silica) (Providing Silica 300mcg) 15mg, Copper (Citrate) 1mg, Biotin 500ug.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Δύο κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.Σχόλια (0)