Μύρτιλλο & Ευφράζια | Billberry & Eyebright 90caps
  • Μύρτιλλο & Ευφράζια | Billberry & Eyebright 90caps

Μύρτιλλο & Ευφράζια | Billberry & Eyebright | 90caps

Vegan, Kosher, Veg Caps.

Κωδ. Προϊοντος: V867
37,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Μύρτιλλο

Προστασία των ματιών – Το εκχύλισμα του μύρτιλλου είναι πλούσια σε φλαβονοειδή, γνωστά ως ανθοκυανίδια, τα οποία παρουσιάζουν ισχυρή δράση βελτιώνοντας την ροή του αίματος και τη μεταφορά οξυγόνου στους οφθαλμούς.

Η ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του μύρτιλλου προστατεύει επίσης τα μάτια από την καταστρεπτική δράση των ελευθέρων ριζών, στις οποίες οφείλεται μεταξύ άλλων ο καταρράκτης και ο εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας του αμφιβληστροειδούς. Παράλληλα, καθώς το μύρτιλλο προστατεύει το κολλαγόνο, συμβάλλει σημαντικά στην πρόληψη και τη θεραπεία του γλαυκώματος.

Τόνωση του κυκλοφορικού-  Κλινικές μελέτες έχουν  δείξει σημαντικά αποτελέσματα στην θεραπεία πολλών και διαφόρων προβλημάτων του κυκλοφορικού. Το μύρτιλλο μειώνει την ευθραυστότητα των τριχοειδών αγγείων, βελτιώνει το κολλαγόνο και αποκαθιστά το συνεκτικό ιστό που περιβάλλει τις φλέβες. Επίσης, σε άτομα τα οποία λάμβαναν εκχύλισμα μύρτιλλου, παρατηρήθηκε και σημαντική μείωση συσσωμάτωσης αιμοπεταλίων, περιορίζοντας  επομένως και τον κίνδυνο αθηροσκλήρωσης και θρόμβωσης.

Μείωση του σακχάρου – Η μυρτιλλίνη, το ενεργό συστατικό του μύρτιλλου, έχει υπογλυκαιμική δράση, η οποία σε μία και μόνο δόση διαρκεί για πολλές εβδομάδες.

Αντιφλεγμονώδες – Τα φλαβονοειδή συστατικά του μύρτιλου αποτρέπουν την έκκριση των φλεγμονωδών χημικών, όπως το λευκοτριένιο, η ισταμίνη και οι προσταγλανδίνες.

Ευφράζια

Τόνωση της όρασης - Η ευφράζια έχει να επιδείξει σημαντικές ιδιότητες για την ενίσχυση της υγείας των ματιών καταπολεμώντας τα συμπτώματα κόπωσης των οφθαλμών, την φωτοευαισθησία, το τσούξιμο, το δάκρυσμα, τη φαγούρα, τη ξηρότητα και άλλες λειτουργικές διαταραχές μυϊκής και νευρικής προέλευσης.

Ενάντια στην καταρροή – Η ευφράζια είναι εξαιρετική στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των βλεννωδών μεμβρανών. Η ήπια αντιφλεγμονώδη και καθαρτική δράση της την καθιστά χρήσιμη σε πολλές παθήσεις.

Η χρήση της συνιστάται και σε περιπτώσεις έντονης υδαρούς καταρροής της μύτης, του ιγμόρειου και των αυτιών.

Πιθανή εφαρμογή / Ενδείξεις: Διαταραχές των ματιών, αμφιβληστροειδοπάθεια, εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας του αμφιβληστροειδούς, καταρράκτης, αδύναμη όραση, προσαρμογή των ματιών στο φως (φωτοευαισθησία), ιγμορίτιδα, καταρροή, αυξημένη χοληστερόλη και τριγλυκερίδια, γαστρικό έλκος, φλεβίτιδα, ευθραυστότητα τριχοειδών αγγείων.

Χρήσιμοι συνδυασμοί: Υγεία των ματιών: σύμπλεγμα β καροτενοειδών, αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Ε, πυκνογενόλη/ εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, ψευδάργυρος, απαραίτητα λιπαρά οξέα.

Καταρροή: πυκνογενόλη/εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, λευκαγκάθα, σκόρδο.

Σημείωση: Στο επικό ποίημα του Milton “Paradise Lost” ο αρχάγγελος Μιχαήλ χρησιμοποιεί ευφράζια για την αποκατάσταση της υγείας των οφθαλμών του Αδάμ. Παρόλα αυτά, η ευφράζια θεωρείται  κατάλληλη για οφθαλμολογικές πλύσεις μόνο όταν διατίθεται σε προϊόν μεμονωμένη  (χωρίς άλλα βότανα/συστατικά).

V867
Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει: Bilberry extract 4:1 175mg, Eyebright powder 100mg, Bilberry fruit powder 50mg
Standardised bilberry berry extract (25% anthocyanosides) 25mg. In a base of alfalfa, spirulina & bilberry.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βιγκάνς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Σχόλια (0)