Αποστολές στην Ελλάδα

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με τις εταιρείες Speedex και Γενική (υπάρχει επιλογή). 

Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 1-2 εργάσιμες ημέρες και οι απομακρυσμένες περιοχές χρειάζονται 4-5 ημέρες.

Το κόστος αποστολής είναι 4,2 € για όλες τις παραγγελίες.

Το κόστος αντικαταβολής  είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες.

Οι παραγγελίες με συνολική αξία πάνω από 40 € μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ  αποστέλλονται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Οι τηλεφωνικές παραγγελίες άνω των 70€ αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ!!

Κύπρος κόστος αποστολής 10€, άνω των 100€ δωρεάν. Οι παραγγελίες αποστέλλονται αεροπορικώς με παράδοση 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Αποστολές σε Διεθνείς Προορισμούς

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με συστημένο ταχυδρομείο. 

Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 5-7 εργάσιμες ημέρες για χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 7-10 εργάσιμες ημέρες για όλες τις υπόλοιπες χώρες.

 Το κόστος αποστολής είναι 25 € για όλες τις παραγγελίες.

Οι παραγγελίες με συνολική αξία πάνω από 150 € θα αποστέλλονται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

 

Eπιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Botanica πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και

Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 20 ημερών από την ημέρα της παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 20 ημερών τότε το Botanica δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των είκοσι (20) ημερολογιακων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα του Botanica

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

- επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
- το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
- το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Συγκεκριμένα:

- Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να φέρετε/στείλετε το προιόν, όπου επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς. Εφόσον το προιόν εμφανίζει κάποιο ελάττωμα, το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν.
- Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.
- Στην περίπτωση που δε σας κάνει, μπορείτε να το αλλάξετε μέσα σε 20 ημέρες (με την πλήρη συσκευασία του), αναλαμβάνοντας το κόστος της μεταφοράς του.