Για Γυναίκες 40+ | 60caps
  • Για Γυναίκες 40+ | 60caps

Πολυβιταμίνες για γυναίκες 40+ | Woman 40+ multi | 60caps

Vegan, Veg Caps

Κωδ. Προϊοντος: V109
41,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Το Woman 40 + multi αποτελεί το καλύτερο δυνατό πολυβιταμινούχο σκεύασμα, που διατίθεται σήμερα στην αγορά, για υγιή γήρανση και μακροζωία. Είναι πολλά περισσότερα από μία πολυβιταμίνη, καθώς συνδυάζει υψηλής ποιότητας θρεπτικά συστατικά και εκχυλίσματα φυτών, και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίξει την υγιή γήρανση του οργανισμού, τον έλεγχο του σωματικού βάρους, την όραση και την υγεία της καρδιάς.

Σήμερα, ο μέσος όρος του πληθυσμού λαμβάνει μόνο μέρος των βιταμινών, που θα όφειλε να λαμβάνει, λόγω της ανθυγιεινής διατροφής, της απώλειας των θρεπτικών συστατικών των τροφίμων με τη θερμική επεξεργασία τους και την αποθήκευσής τους. Παράλληλα, άτομα που υποφέρουν από χρόνιες ασθένειες, καταναλώνουν αλκοόλ και μεγαλώνουν ηλικιακά, έχουν υψηλότερες ανάγκες  θρεπτικών συστατικών. Για τον λόγο αυτό, κορυφαίοι ειδικοί της ιατρικής σχολής του Χάρβαρντ, στα πλαίσια μιας υγιεινής διατροφής και διαβίωσης, συνιστούν την ημερήσια πρόσληψη μίας πολυβιταμίνης. Πολλές επιστημονικές έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η πρόσληψη πολυβιταμινών αποτελεί έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο για την διασφάλιση της ημερήσιας  επάρκειας θρεπτικών συστατικών και την ενίσχυση της καλύτερης υγείας.

Αντί-γήρανση–Η ρεσβερατρόλη είναι ένα φυσικό φυτοθρεπτικό συστατικό, με πολλά οφέλη για την υγεία, που βρίσκεται στη φλούδα του σταφυλιού και στο κρασί. Σύμφωνα  με πληθώρα μελετών, προλαμβάνει τις ασθένειες που σχετίζονται με την γήρανση και τα καρδιαγγειακά, το διαβήτη τύπου 2 και τη σταδιακή φθορά της νοητικής ικανότητας. Κλινικές δοκιμές αποδεικνύουν ότι η ημερήσια πρόσληψη 8-10mg ρεσβερατρόλης  υψηλής ποιότητας είχε σημαντικά οφέλη για την υγεία. Συγκεκριμένα η ημερήσια πρόσληψη 10mg ρεσβερατρόλης για 3 μήνες είχε ως αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση της υγείας του καρδιαγγειακού, την ενίσχυση της λειτουργίας του καρδιακού μυός και τη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης. Σε άλλη μελέτη διαπιστώθηκε ότι η ημερήσια πρόσληψη 10mg ρεσβερατρόλης  περιόρισε το οξειδωτικό στρες και βελτίωσε την αντίσταση ινσουλίνης μέσα σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

Το ρόδι παραδοσιακά συνδέεται με τη μακροζωία. Σύγχρονες έρευνες επιβεβαιώνουν την ιδιότητά του να προλαμβάνει τις ασθένειες, που συνδέονται με την αύξηση της ηλικίας και τη γήρανση. Το ρόδι οφείλει τη δράση του συγκεκριμένα στις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Σύμφωνα με κλινικές δοκιμές το ρόδι έχει ευεργετικές ιδιότητες για το καρδιαγγειακό σύστημα, το διαβήτη τύπου 2, την παχυσαρκία και τη φωτογήρανση.

Πρόληψη ασθενειών–Η επαρκής πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων και η επιπρόσθετη αντιοξειδωτική προστασία, αποτελούν το μέσο για τη βελτίωση του μεταβολισμού και τη πρόληψη των ασθενειών που έχουν άμεση σχέση με την ηλικία. Συγκεκριμένα, η χαμηλή πρόσληψη μικροθρεπτικών συστατικών αυξάνει το οξειδωτικό στρες και επιταχύνει τη φθορά του DNA και των μιτοχονδρίων, προκαλώντας έτσι την εμφάνιση ασθενειών. Η παραπάνω διαδικασία είναι δυνατό να ανατραπεί με την επαρκή πρόσληψη μικροθρεπτικών συστατικών μέσω ενός ποιοτικού πολυβιταμινούχου σκευάσματος. 

Έλεγχος σωματικού βάρους–Το εκχύλισμα κόκκων πράσινου καφέ (GCE) είναι μία πλούσια πηγή φυτοθρεπτικών συστατικών, κυρίως πολυφαινόλων και χλορογενικού οξέος, με σημαντικά οφέλη για την υγεία. Το εκχύλισμα κόκκων πράσινου τσαγιού συμβάλει σημαντικά στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας και τη ρύθμιση –διαχείριση του σωματικού βάρους, καθώς η τακτική πρόσληψή του έχει αδυνατιστικές ιδιότητες. Σύμφωνα με έρευνες η μέση απώλεια βάρους από την πρόσληψη 180-200mg GCE ημερησίως ανέρχεται στα 2.5κιλά. 

Η ημερήσια πρόσληψη 140mg GCE συμβάλλει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Επομένως, το εκχύλισμα κόκκων πράσινου τσαγιού παρουσιάζει σημαντική δράση στην βελτίωση της καρδιακής υγείας και τη διατήρηση του σωματικού βάρους σε υγιή επίπεδα.

Η χαμηλή πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων αποδυναμώνει το μεταβολισμό και κατ΄επέκταση συμβάλει στην αύξηση του βάρους μακροπρόθεσμα. Σύμφωνα με έρευνες, η ανεπάρκεια ψευδάργυρου, μαγνησίου, βιταμίνης C και βιταμίνης Ε αυξάνει το κίνδυνο αύξησης του σωματικού βάρους και εμφάνισης παχυσαρκίας. Η τακτική πρόσληψη πολυβιταμινούχων σκευασμάτων  συνδέεται με το υγιές σωματικό βάρος και τη ρύθμιση της όρεξης.

Υγιής όραση–Η λουτεϊνη αποτελεί ένα είδος φυτοθρεπτικού συστατικού, (καροτενοειδές), το οποίο προσδίδει το χαρακτηριστικό κίτρινο ή πορτοκαλί χρώμα σε φρούτα και λαχανικά. Πληθώρα μελετών αποδεικνύει ότι η υψηλή κατανάλωση λουτεϊνης (μέσω διατροφής ή συμπληρωμάτων) προστατεύει το δέρμα και τα μάτια από την καταστρεπτική δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας και επομένως, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών που συνδέονται με αυτήν.

Η λουτεϊνη φαίνεται να βελτιώνει σημαντικά την όραση, ενώ αποτρέπει τον εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας. Η λουτεϊνη, που προσλαμβάνεται μέσω της διατροφής, συγκεντρώνεται στον αμφιβληστροειδή χιτώνα των ματιών και προστατεύει την ωχρά κηλίδα από τη βλάβη του φωτός, ενώ μειώνει το οξειδωτικό στρες και ενισχύει την όραση.

Προκειμένου να διαπιστωθεί η αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων  βιταμινών και μετάλλων στην υγεία των ματιών, εκπονήθηκε μία μακρά και εμπεριστατωμένη μελέτη, γνωστή ως AREDS  Age-Related Eye Disease (Ασθένειες της  Όρασης που Συνδέονται με το Γήρας). Στα πλαίσια της εν λόγω μελέτης διαπιστώθηκε ότι ο συνδυασμός βιταμίνης C, E, β καροτίνης, ψευδάργυρου και χαλκού μειώνει κατά 25% τον κίνδυνο  εκφύλισης της ωχράς κηλίδας (AMD) σε διάστημα 5 ετών. Επομένως ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα, που περιέχει τα παραπάνω θρεπτικά συστατικά, συμβάλλει στην διατήρηση της υγείας της όρασης παράλληλα με έναν υγιεινό τρόπο διατροφής και διαβίωσης.

Η χαμηλή πρόσληψη συγκεκριμένων θρεπτικών συστατικών αποτελεί σύνηθες γεγονός, με εξαιρετικά σημαντικές επιπτώσεις για την υγεία.

Πολύ συχνά παρατηρείται η ανεπαρκής πρόσληψη φολικού οξέος. Ωστόσο, η αύξηση της ημερήσιας πρόσληψης φολικού οξέος συμβάλλει στην αντιμετώπιση της μεγαλοβλαστικής αναιμίας και βελτιώνει τα επίπεδα αίματος της ομοκυστεϊνης (παράγοντας πρόκλησης ασθενειών που σχετίζονται με το γήρας.)

Παράλληλα, πολύ διαδεδομένη είναι και η ανεπάρκεια βιταμίνης D, η οποία ευθύνεται για οστεοπενία, οστεοπόρωση, κατάγματα σε ενήλικες, καθώς και ασθένειες αυτοάνοσες, καρδιαγγειακές και μολυσματικές. Για την διόρθωση και αποτροπή της ανεπάρκειας βιταμίνης D οι ειδικοί συνιστούν την ημερήσια πρόσληψη συμπληρωμάτων βιταμίνης D.

Η βιταμίνη Κ συμβάλλει σημαντικά στην προστασία του οργανισμού από ασθένειες που σχετίζονται με την ηλικία και το γήρας (καρδιαγγειακό, οστεοπόρωση). Στη Μ. Βρετανία η πρόσληψη βιταμίνης Κ από παιδιά, ανήλικες και ηλικιωμένους είναι συνήθως εξαιρετικά χαμηλή.

Η ανεπάρκεια βιταμίνης Β12 γίνεται ολοένα και πιο εμφανής με το πέρασμα των ετών και με πολλές σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία. Η έλλειψη ή η μη επαρκής πρόσληψη προκαλεί σημαντικά προβλήματα στη γνωστική και νοητική υγεία. Η πρόσληψη συμπληρωμάτων Β12 αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο για την αντιμετώπιση και την αποτροπή της ανεπάρκειας Β12.

Με ασθένειες όπως το αλτσχάϊμερ, τα καρδιαγγειακά και η μειωμένη νοητική λειτουργία, συνδέεται η χαμηλή πρόσληψη βιταμίνης Β6. Η ανεπάρκεια βιταμίνης Β6 αυξάνεται με την ηλικία, ενώ συχνά παρατηρείται σε όσους ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή.

Τα αυξημένα επίπεδα βιταμίνης Ε συνδέονται άμεσα με χαμηλό κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων ασθενειών (καρδιαγγειακά). Παρόλα αυτά λιγότερο από το 90% των ανθρώπων καταναλώνουν την ημερήσια συνιστώμενη πρόσληψη. Το ινστιτούτο Linus Pauling  συνιστά την ημερήσια πρόσληψη συμπληρώματος βιταμίνης Ε  για την αντιμετώπιση του οξειδωτικού στρες, των παθήσεων του καρδιαγγειακού και την ενίσχυση της γενικότερης υγείας.

Έλλειψη ψευδαργύρου  παρουσιάζεται σχεδόν σε 1 από τους 10, που δεν λαμβάνουν την ημερήσια συνιστώμενη πρόσληψη. Ακόμα και η οριακή έλλειψη ψευδαργύρου μπορεί αν προκαλέσει ζημιά στο DNA και να αυξήσει το οξειδωτικό στρες. Η ήπια/μερική έλλειψη ψευδαργύρου επιδεινώνει τις ασθένειες του ανοσοποιητικού και του γαστρεντερικού συστήματος, τις ασθένειες διανοητικής και ορμονικής φύσεως, ενώ επιταχύνει τις χρόνιες εκφυλιστικές παθήσεις, που σχετίζονται με το γήρας.

Ηπια/μερική έλλειψη ιωδίου παρουσιάζει σχεδόν το 50% του συνολικού πληθυσμού της Ευρώπης, ενώ πολύ συνηθισμένη είναι και στις γυναίκες της Μ. Βρετανίας. Η ανεπάρκεια ιωδίου αποδυναμώνει τη λειτουργία του θυρεοειδούς.

Το συνένζυμο Q10 και το λιποϊκό οξύ αποτελούν ισχυρά αντιοξειδωτικά, με σημαντικές ιδιότητες στην προστασία του οργανισμού από τις χρόνιες εκφυλιστικές ασθένειες. Παρόλο που δεν θεωρούνται κλασσικά θρεπτικά συστατικά, η ανεπάρκειά τους προκαλεί σημαντική βλάβη στον οργανισμό, ενώ η χρήση συμπληρωμάτων συμβάλλει στη διατήρηση της καλής υγείας και της ευεξίας.

Αντενδείξεις και ασφάλεια: Η ρεσβερατρόλη γίνεται καλά ανεκτή από τον ανθρώπινο οργανισμό και δεν υπάρχουν στοιχεία παρενεργειών. Η ημερήσια δόση των 10mg ρεσβερατρόλης  συμβάλλει στον έλεγχο της γλυκόζης στο αίμα. Επομένως, να λαμβάνεται με ιδιαίτερη προσοχή, όταν ακολουθείται φαρμακευτική αγωγή κατά του διαβήτη.

Το εκχύλισμα κόκκων πράσινου καφέ έχει σημαντική δράση στην υψηλή αρτηριακή πίεση. Για τον λόγο αυτό λαμβάνετε με προσοχή, όταν ακολουθείται φαρμακευτική αγωγή κατά της υπέρτασης (πιθανότητα αλληλεπίδρασης).

Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, εξετάζοντας την ασφάλεια των πολυβιταμινούχων σκευασμάτων, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες από τη χρήση πολυβιταμινούχων, ούτε λόγος ανησυχίας για την ασφάλεια της χρήση τους. Ωστόσο, συνιστάται η χρήση ενός επώνυμου, ποιοτικού και αξιόπιστου προϊόντος, που πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας. Πριν τη λήψη οποιαδήποτε πολυβιταμινούχο σκευάσματος   συμβουλευτείτε τον θεραπευτή σας.

Πιθανή εφαρμογή/Ενδείξεις:Ημερήσια ενίσχυση της διατροφής, βελτίωση της υγείας, πρόληψη και αποτροπή ασθενειών, αντί-γήρανση, έλεγχος σωματικού βάρους, υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, ενίσχυση της όρασης, ενίσχυση της υγείας των γυναικών.

Χρήσιμοι συνδυασμοί:Λαμβάνετε παράλληλα με το Woman 40+ omega oil για καλύτερα αποτελέσματα και επαρκέστερη θρέψη του οργανισμού.

V109
4 αντικείμενα
Δύο χορτοφαγικές κάψουλες παρέχουν: Pomegranate (Punica granatum) Extract (40% Ellagic Acid) 100mg Red Grape Skin Extract (10% Resveratrol) 100mg,Green Coffee Bean Extract (45% Chlorogenic Acid) 100mg, Vitamin C (from magnesium and calcium ascorbate) 130mg, Μagnesium (Ascorbate and citrate) 20mg, Seagreens™ Kelp (Ascophyllum nodosum) 100mg, Vitamin B5 (Calcium Pantothenate) 80mg, Beta-carotene (from Dunaliella Salina Algae) 5mg, Lutein Extract (5%  Lutein) 60mg, Calcium (Ascorbate and Citrate) 10mg, Vitamin E Natural (D-Alpha Tocopherol Succinate) 50IU, Vitamin B6 (Pyridoxine HCl) 30mg, Vitamin B1 (Thiamine HCl) 25mg, Potassium (Citrate) 100mg, Alpha Lipoic Acid 25mg, Vitamin B2 (Riboflavin) 25mg, Vitamin B3 (Nicotinamide) 25mg, Co Enzyme Q10 20mg, Zinc (Citrate) 5mg, Horsetail (Equisetum arvense) Extract (4:1) (2% Silica) 15mg, Iron (Bisglycinate) 3mg, Choline (Bitartrate) 5mg, Selenium (Methionine) 55µg, Boron (Sodium Borate) 1mg, Inositol 5mg, Vitamin D3 10µg, Manganese (Citrate) 1mg, Copper (Citrate) 1mg, Vitamin K1 50µg, Folic Acid 400µg, Chromium (Picolinate) 50µg, Iodine (Potassium Iodide) 75µg, Molybdenum (Ammonium Molybdate) 50µg, Biotin 50µg, Vitamin B12 (Methylcobalamin) 25µg. In a base of alfalfa, spiruliana and bilberry.


✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βίγκανς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Δύο κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Σχόλια (0)