Κατηγορίες

Οι διαφορές μεταξύ χημικών και φυσικών οργανικών βαφών μαλλιών

ITS PURE

ORGANICS

Οργανικές Φυτικές Βαφές Μαλλιών.

Κύρια χαρακτηριστικά

  • Οργανικά πιστοποιημένα προϊόντα από τον οργανισμό SoilAssociation.
  • 100% Οργανικά και Φυσικά Προϊόντα
  • Χωρίς PD / P-Phenylenediamine (παρά-φαινυλενοδιαμίνη)  ή άλλες χημικές ουσίες.
  • Κατάλληλο για χρήση από άτομα που πάσχουν από αλλεργίες σε χημικές βαφές
  • Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

   Απολαύστε ένα όμορφο, εκθαμβωτικό και πλούσιο χρώμα στα μαλλιά σας με ιδιαίτερο όγκο και λάμψη. Μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι η βαφή σας παρασκευάζεται αποκλειστικά από αγνά οργανικά φυτά και έτσι δεν θα εκτίθεστε πλέον σε επιβλαβή χημικά συστατικά.

     Πολλές από τις αποκαλούμενες «φυσικές βαφές μαλλιών» που πωλούνται σε καταστήματα με βιολογικά και φυσικά προϊόντα, είναι μόνο εν μέρει φυσικές, καθώς περιέχουν υψηλό ποσοστό χημικών ουσιών. Μάλιστα, μερικές από αυτές περιέχουν ακόμα και PPD(παρά-φαινυλενοδιαμίνη), το πλέον τοξικό χημικό συστατικό που περιέχεται στις βαφές μαλλιών.

     Οι Οργανικές φυτικές βαφές ItsPureOrganics είναι πραγματικά φυσικές. Δεν περιέχουν PPD(παρά-φαινυλενοδιαμίνη), αμμωνία, υπεροξείδιο, παραβένες (parabens), μεταλλικά άλατα, προπυλενογλυκόλη, ρεσορκινόλη ή άλλα χημικά συστατικά.

       Σας προσφέρουμε εννέα πανέμορφες αποχρώσεις από το GoldenBlonde (χρυσαφένιο ξανθό) μέχρι το IndigoBlack (μαύρο μπλε). Δείτε τον πίνακα αποχρώσεων παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες στα διαθέσιμα χρώματα.

Η πιστοποίηση από τον αξιόπιστο και ευυπόληπτο Οργανισμό Soil Association

     Ο Soil Associationείναι από τους αυστηρότερους οργανισμούς πιστοποίησης στον κόσμο, καθώς οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια του για την χορήγηση οργανικής πιστοποίησης σε ένα προϊόν είναι εξαιρετικά υψηλά κα μάλιστα πολύ υψηλότερα από τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια που ορίζει ο νόμος για τον χαρακτηρισμό ενός προϊόντος ως οργανικό. Εμείς επιλέξαμε την κτήση πιστοποίησης από τον SoilAssociation, ώστε οι πελάτες μας να είναι σίγουροι ότι χρησιμοποιούμε τα πιο αγνά συστατικά για την επίτευξη της βέλτιστης υγείας και ευημερίας για εμάς και το περιβάλλον μας.

       Επιλέγοντας οργανικά προϊόντα περιορίζουμε την έκθεσή μας σε επιβλαβή και επικίνδυνα χημικά παρασιτοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, μηκυτικτόνα, λιπάσματα, γενετικά τροποποιημένα συστατικά, βαρέα μέταλλα και πληθώρα άλλων συνθετικών τοξικών χημικών. Πιστεύουμε ότι τα οργανικά συστατικά αποτελούν τα πιο αγνά, ισχυρά και ευεργετικά συστατικά που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει. Πρόσφατες έρευνες του πανεπιστημίου του Newcastle έδειξαν ότι τα οργανικά συστατικά περιέχουν υψηλότερες συγκεντρώσεις αντιοξειδωτικών ουσιών από τα συμβατικά.

Συστατικά που περιέχει η φυτική βαφή μαλλιών ItsPure

     Οργανική indigoferatinctoria (σκόνη ίντιγκο), οργανική lawsoniainemis (σκόνη χέννα), οργανική cassiaauriculata (σκόνη κασσία), οργανικό emblicaofficinalis (σκόνη άμλα), οργανική acaciaconcina / ακακία (σκόνη shikakal), οργανική rheumpalmatum (σκόνη ρίζας ρίον ή ραβέντι), οργανική curcumalonga (σκόνη κουρκουμά/ τερμινανθού), οργανικό azhadiractaindica (σκόνη neem). Αυτά είναι όλα τα συστατικά του προϊόντος χωρίς καμία άλλη προσθήκη.

Οι διαφορές μεταξύ χημικών και φυσικών οργανικών βαφών μαλλιών.

         Οι ουσίες που εφαρμόζονται στο κεφάλι είναι δυνατόν να επηρεάσουν ολόκληρη τη φυσιολογία του ατόμου, καθώς αυτές απορροφούνται από το δέρμα και το κρανίο στο εσωτερικό του σώματός σου. Οι χημικές βαφές περιέχουν ιδιαιτέρως ισχυρά χημικά, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν σημαντική αλλεργική αντίδραση και επικίνδυνες παρενέργειες.

       Οι μόνιμες χημικές βαφές επαναδομούν την τρίχα, καθώς αφαιρούν την αρχική χρωστική της τρίχας και εισάγουν την συνθετική βαφή στο εσωτερικό της, μεταβάλλοντας εξολοκλήρου το φυσικό χρώμα των μαλλιών και καταστρέφοντας κατ επέκταση την υγεία τους.

       Οι φυσικές βαφές με κύριο συστατικό τη χέννα δεν καταστρέφουν τα μαλλιά και δεν σας εκθέτουν σε τοξικά χημικά. Δεν αφαιρούν την αρχική χρωστική από την τρίχα, αλλά την επιχρίουν εξωτερικά με ένα στρώμα φυσικού φυτικού χρώματος (βαφής). Ένα μέρος του αρχικού φυσικού σας χρώματος θα είναι ακόμα εμφανές μετά τη βαφή, χαρίζοντας μερικές φυσικές ανταύγειες στο τελικό αποτέλεσμα και συνθέτοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μοναδικό χρώμα, που προκύπτει από τον συνδυασμό του φυσικού σας χρώματος και της φυτικής βαφής που χρησιμοποιήσατε.

Στα μαλλιά στα οποία έχει εφαρμοστεί χημική, μόνιμη βαφή είναι πιθανό η φυτική βαφή να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα.

     Αν έχετε ξανοίξει τα μαλλιά σας με χημική βαφή που περιέχει οξυζενέ (υπεροξείδιο υδρογόνου), το τελικό αποτέλεσμα θα επηρεαστεί. Τα μαλλιά σας μετά την εφαρμογή παρόμοιων χημικών βαφών γίνονται πορώδη και επομένως απορροφούν την βαφή διαφορετικά. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τον τρόπο που θα αντιδράσει η τρίχα και για αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να γίνεται μια δοκιμή στα μαλλιά, πριν εφαρμόσετε τη βαφή σε όλο το τριχωτό της κεφαλής.

Οδηγίες εφαρμογής

      Λεπτομερείς οδηγίες και συμβουλές περιέχονται στη συσκευασία. Τα παρακάτω αποτελούν σύντομες γενικές υποδείξεις.

   Αναμίξτε τη σκόνη με χλιαρό νερό, μέχρις ότου η σύσταση του μίγματος να μοιάζει με μια απαλή πάστα, σαν γιαούρτι. Αναμίξτε και διαλύστε τη σκόνη καλά ώστε να μην υπάρχουν σβόλοι στο μίγμα.    

   Εφαρμόστε το μίγμα στα μαλλιά σας χωρίζοντάς τα σε τμήματα (λωρίδες/χωρίστρες) και αφήστε το να δράσει από 1 έως 3 ώρες. Όσο περισσότερο αφήσετε το μίγμα στα μαλλιά, τόσο πιο έντονο θα είναι το αποτέλεσμα.

    

     Μία συσκευασία φυτικής βαφής ItsPureHerbalHairColour είναι αρκετή για να καλύψει μακριά μαλλιά μέχρι το μήκος των ώμων. Αν τα μαλλιά σας είναι πυκνά, θα χρειαστείτε περισσότερη βαφή. Αν είναι λεπτά και φυλλαριστά θα χρειαστείτε λιγότερη. Λεπτομερείς οδηγίες, γάντια μίας χρήσης (νιτριλίου) και σκουφάκι (πολυαιθυλενίου) περιέχονται στην συσκευασία.

 

       Ορισμένοι πελάτες μας αναμιγνύουν δύο ή και περισσότερες αποχρώσεις του ItsPureHairColour, προκειμένου να επιτύχουν το δικό τους μοναδικό χρώμα. Αν έχετε σκοπό να πειραματιστείτε με αυτόν τον τρόπο, σας συμβουλεύουμε να δοκιμάσετε πρώτα το χρώμα σε μια τούφα των μαλλιών σας, πριν το εφαρμόσετε στο σύνολό τους.

Οι διαφορές μεταξύ χημικών και φυσικών οργανικών βαφών μαλλιών

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.

Ψάξτε ξανά αυτό που θέλετε να βρείτε