Σο Παλμέτο | Saw Palmetto 90caps
  • Σο Παλμέτο | Saw Palmetto 90caps

Σο Παλμέτο | Saw Palmetto Berry | 90caps

Vegan, Kosher, Veg Caps

Κωδ. Προϊοντος: V862
35,50 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Οι Ινδιάνοι της Αμερικής χρησιμοποιούσαν τα μούρα του Saw Palmento για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ουροποιητικού συστήματος και του προστάτη. Παράλληλα, το χρησιμοποιούσαν για την ενίσχυση της λειτουργίας των όρχεων, την ανακούφιση των ερεθισμένων βλεννωδών μεμβρανών, την αντιμετώπιση δυσλειτουργίας και της ατροφίας του μαστικού αδένα, καθώς και για την διατροφική τόνωση και ενίσχυση του οργανισμού.

Το Saw Palmento  είναι επίσης γνωστό για την ιδιότητά του να καταπολεμά  τη συμφόρηση και την ενοχλητική καταρροή του ρινικού ανακουφίζοντας με αυτό τον τρόπο το αναπνευστικό σύστημα.

Τα μούρα του Saw Palmento  περιέχουν άφθονα θρεπτικά και θεραπευτικά συστατικά, όπως καροτενοειδή, τανίνες, λιπάση, σάκχαρα και λιπαρά οξέα (καπριλικό οξύ, παλμιτικό οξύ, ελεϊκό οξύ και β- σιστερόλη).

Ενίσχυση του προστάτη – Το Saw Palmento αποδεδειγμένα δρα εξαιρετικά ευεργετικά σε περιπτώσεις ήπιας και μετριοπαθούς καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη (BPH), μία συνήθη ασθένεια, που προσβάλλει το 50-60% των ανδρών ηλικίας 40 με 59 ετών.

Καλοήθης Υπερπλασία του Προστάτη – Πρόκειται για μία ασθένεια κατά την οποία αργά και προοδευτικά επιμηκύνεται η ινο-μυϊκή και επιθηλιακή δομή στο εσωτερικό του αδένα του προστάτη. Τα συμπτώματα οφείλονται στην επιμήκυνση, την όχληση και τον ερεθισμό.

Αντισηπτικό - Το πτητικό έλαιο, το οποίο περιέχει το Saw Palmento παρουσιάζει εξαιρετική αντισηπτική δράση στο ουροποιητικό σύστημα.

Ανδρική Φαλάκρα – ή ανδρογενετική αλωπεκία. Χαρακτηρίζεται από την δομική σμίκρυνση των ευαίσθητων θυλάκων της τρίχας, και ανατομικά καθορίζεται σε συγκεκριμένο σημείο του τριχωτού της ανδρικής κεφαλής.

Αντί-οιστρογογενητικό - Το Saw Palmento συμβάλλει θετικά σε περιπτώσεις και ασθένειες, που προκαλούνται από περίσσεια ανδρογόνων σε γυναίκες, όπως η έντονη τριχοφυΐα (δασυτριχισμός)  και το σύνδρομο πολυκυστικών  ωοθηκών (PCOS).

Αντιφλεγμονώδες – Το  Saw Palmento  περιορίζει την φλεγμονώδη διαδικασία του προστάτη καταπολεμώντας τους προ-φλεγμονώδεις μεταβολίτες του αραχιδονικού οξέος.

Καταρροή – Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από τα συμπτώματα της ρινικής συμφόρησης και καταρροής, απελευθερώνοντας το αναπνευστικό σύστημα

Πιθανή εφαρμογή / Ενδείξεις: Ήπια και μετριοπαθής υπερπλασία του προστάτη, προστατίτιδα, μολύνσεις του ουρικού συστήματος. Παθήσεις και ασθένειες, που προκαλούνται από περίσσεια ανδρογόνων σε γυναίκες, όπως η έντονη τριχοφυΐα και το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS), ανδρική αλωπεκία/ φαλάκρα. Καταπολέμηση της συμφόρησης, της καταρροής, ενίσχυση του αναπνευστικού. Τόνωση του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος.

Έρευνες αποδεικνύουν ότι το Saw palmento δρα κυτοτοξικά απέναντι στα καρκινικά κύτταρα του προστάτη. 

Αντενδείξεις: Δεν επιδρά αρνητικά σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης και γαλουχίας, ωστόσο, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας για την  πρόσληψη  του saw palmento  κατά τη διάρκειά τους.

Χρήσιμοι συνδυασμοί: Καλοήθης Υπερπλασία του προστάτη - Pumpkin seed oil (Έλαιο σπόρων κολοκύθας), Rhodiola, Ζink complex (σύμπλεγμα ψευδαργύρου), Multi-phytonutrient complex (Σύμπλεγμα πολύ-φυτοθρεπτικών συστατικών).

Διατροφή και τρόπος ζωής: Τακτική αερόβια άσκηση, διαχείριση του άγχους, επαρκής ύπνος, διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, χωρίς κορεσμένα / υδρογονωμένα λιπαρά, τακτικά γεύματα, ενυδάτωση (1.5λίτρο νερό ημερησίως)

Σημείωση: Το Saw Palmento χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως αφροδισιακό.

V862
Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει: Standardised Saw Palmetto berry extract (45-50% free fatty acids and sterols) 150mg, Saw Palmetto berry powder 132mg. In a base of alfalfa, spirulina & bilberry

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βιγκάνς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Σχόλια (0)