Γκίνγκο Μπιλόμπα | Ginkgo biloba 60caps
  • Γκίνγκο Μπιλόμπα | Ginkgo biloba 60caps

Γκίνγκο Μπιλόμπα | Ginkgo biloba | 60caps

Vegan, Kosher, Veg Caps.

Κωδ. Προϊοντος: V826
24,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

To Ginkgo Biloba είναι ένα φυλλοβόλο δέντρο, το οποίο επέζησε 150 εκατομμύρια χρόνια χωρίς να υποστεί μεταβολές. Το ζωντανό αυτό απολίθωμα διασώθηκε μεταξύ των ετών χάρη στους κινέζους, οι οποίοι σέβονται και τιμούν το δέντρο και το φυτεύουν γύρω από τους ναούς τους. 

Παραδοσιακά, οι κινέζοι χρησιμοποιούσαν το ginkgo για τις εξαιρετικά ευεργετικές, για τον ανθρώπινο εγκέφαλο,  ιδιότητές του. Παράλληλα, το ginkgo ανακουφίζει από τα συμπτώματα του βήχα και του άσθματος.

Σήμερα, το εκχύλισμα των φύλλων του ginkgo βρίσκεται ανάμεσα στα πλέον συνταγογραφούμενα φάρμακα τόσο στη Γερμανία όσο και στη Γαλλία.

Κυκλοφορικό / αγγειοτονωτικό - Το ginkgo οφείλει τις αγγειοτονωτικές του ιδιότητες κυρίως στην επίχριση που προσφέρει στα αιμοφόρα αγγεία και το σύστημα που ρυθμίζει τον τόνο των αγγείων. Διεγείρει μεγαλύτερο τόνο στο αγγειακό σύστημα, προκαλώντας το δυναμικό καθαρισμό των τοξικών μεταβολιτών, που συσσωρεύονται κατά τις περιόδους ισχαιμίας (περίοδος ανεπαρκούς παροχής οξυγόνου). Το ginkgo συμβάλει θετικά σε περιπτώσεις εγκεφαλικής αγγειακής ανεπάρκειας και διανοητικής/ πνευματικής  εξασθένισης.

  • Ενίσχυση μνήμης – Οι ενισχυτικές για τη μνήμη ιδιότητες του ginkgo δεν περιορίζονται στους ηλικιωμένους. Σύμφωνα με δοκιμές που διεξήχθησαν σε υγιείς νέες γυναίκες, τα αποτελέσματα των μνημονικών τεστ, στα οποία δοκιμάστηκαν μετά από αγωγή με   ginkgo ήταν εξαιρετικά θεαματικά.
  • Λειτουργία του νευρικού συστήματος – Η ενίσχυση των  κυτταρικών μεμβρανών των νεύρων και η καταπολέμηση των  ελευθέρων ριζών, αποτελούν τις πλέον σημαντικές επιδράσεις του ginkgo στον εγκέφαλο και τα νευρικά κύτταρα, καθώς αυτά κατέχουν το υψηλότερα ποσοστά των ακόρεστων λιπαρών οξέων.

Αντί-καταθλιπτικό - Έρευνες  απέδειξαν ότι το ginkgo συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση της διάθεσης και της συμπεριφοράς. Η δράση του αυτή είναι πιο εμφανής και αποτελεσματική σε ηλικιωμένους (ιδιαίτερα σε όσους δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή), ή σε άτομα που πάσχουν από εγκεφαλική αγγειακή ανεπάρκεια.

Δερματική χρώση (μελάγχρωση)– Προσφάτως αποδείχθηκε ότι το οξειδωτικό στρες  συντελεί στην παθογένεση. To εκχύλισμα του  ginkgo biloba  έχει μοναδικές αντιοξειδωτικές και ανοσορυθμιστικές ιδιότητες. Σύγχρονες μελέτες απέδειξαν ότι  διακόπηκε θεαματικά η εξέλιξη της αποχρωμάτωσης του δέρματος.

Πιθανή εφαρμογή / Ενδείξεις: Νόσος Αλτσχάιμερ, εγκεφαλική αγγειακή ανεπάρκεια, αδύναμη μνήμη, αστάθεια / προβλήματα ισορροπίας, αιφνίδια κώφωση, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια /νευροπάθεια, περιφερική αρτηριακή ανεπάρκεια, ανάρρωση από εγκεφαλικό, νόσος Raynaud, ανικανότητα /σεξουαλική δυσλειτουργία, άσθμα, οξειδωτικό στρες, βελτίωση όρασης σε όσους πάσχουν από χαμηλή παροχή αίματος του αμφιβληστροειδούς, εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας του αμφιβληστροειδούς, αλλεργίες, έκζεμα.

Το Ginkgo συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων του προ-εμμηνορυσσιακού συνδρόμου, όπως κατακράτηση υγρών, οίδημα, ευερεθιστότητα μαστών.

Η θεραπευτική αγωγή 240mg εκχυλίσματος ginkgo, ημερησίως βελτίωσε σημαντικά τα συμπτώματα της νόσου αλτσχάιμερ.

Αντι-καταθλιπτικά αποτελέσματα  σημειώθηκαν μετά τη λήψη 80mg εκχυλίσματος Ginkgo 3 φορές ημερησίως. Το εκχύλισμα ginkgo  ( 160mg ημερησίως) καταπολεμά τη νόσο των ορειβατών (ύψος 5400μ)  και μειώνει τις αγγειοκινητικές δυσλειτουργίες.

Αλληλεπιδράσεις: Δεν συνιστάται η χρήση του σε ασθενείς που ακολουθούν θεραπευτική αγωγή με θρομβολυτικά και αντί-πηκτικά, όπως το warfarin και η ασπιρίνη.

Χρήσιμοι συνδυασμοί: Άνοια – Έλαιο σπόρων λιναριού ή κάνναβης, βιταμίνη Ε, σύμπλεγμα πολύ-φυτοθρεπτικών συστατικών (multi-phytonutrient complex), rhodiola, άλφα-λιποϊκό οξύ/DMAE.

V826
Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει: Standardised Ginkgo biloba leaf extract (24% ginkgoflavoglycosides, 6% terpene lactones) 65mg, Equivalent to 3300mg of whole leaf. In a base of alfalfa, spirulina & bilberry.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βιγκάνς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Σχόλια (0)