Βιολογική Βαλεριάνα | Organic Valerian 400mg | 90caps
  • Βιολογική Βαλεριάνα | Organic Valerian 400mg | 90caps
  • Βιολογική Βαλεριάνα | Valerian | 400mg | 90caps

Βιολογική Βαλεριάνα | Organic Valerian | 400mg | 60caps

Vegan, Organic, Veg Caps

 
Κωδ. Προϊοντος: V971
26,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Παραδοσιακά, η βαλεριάνα χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της αϋπνίας, του άγχους και των επώδυνων καταστάσεων. Συγκεκριμένα, συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ημικρανίας, της κεφαλαλγίας, της αϋπνίας, της υστερίας, της κόπωσης, των εντερικών σπασμών (κράμπες) και άλλων νευρικής φύσεως παθήσεων.

Αϋπνία -  Η ρίζα της βαλεριάνας περιέχει πολλά και ποικίλα συστατικά, όπως πτητικά έλαια, τα οποία συμβάλλουν και ενισχύουν τις ηρεμιστικές και κατευναστικές ιδιότητες του βοτάνου.

Το κεντρικό νευρικό σύστημα ρυθμίζεται από τους υποδοχείς του εγκεφάλου, γνωστοί ως GABA-A υποδοχείς. Η βαλεριάνα προσκολλάται στους εν λόγω υποδοχείς ασκώντας προς αυτούς ηρεμιστική επίδραση. Κατόπιν μελετών και κλινικών δοκιμών, η βαλεριάνα αποτελεί ένα αποτελεσματικό θεραπευτικό μέσο για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων της ήπιας και μετριοπαθούς αϋπνίας.

Ηρεμιστική/Κατευναστική δράση – Η  βαλεριάνα έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει και να εξισορροπεί το κεντρικό νευρικό σύστημα, δρώντας ως ηρεμιστικό σε περιπτώσεις έντασης και ως διεγερτικό σε περιπτώσεις έντονης κόπωσης.

Πιθανή εφαρμογή/Ενδείξεις: Βελτιώνει τον ύπνο, μειώνει το χρόνο που χρειάζεται ο μέσος άνθρωπος για να αποκοιμηθεί, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, μειώνει τις περιόδους αγρυπνίας, συμβάλλει σε έναν μη διακοπτόμενο ύπνο, αυξάνει τη διάρκεια του βαθέως ύπνου, καταπολεμά το στρες, χαλαρώνει το μυϊκό ιστό, έχει αντισπασμωδική δράση( π.χ στο γαστρεντερικό σύστημα). Επίσης κατεβάζει τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης και καταπολεμά την υπέρταση, ενισχύει τη ροή της χολής (χολερετική δράση) και έχει αντιβιοτικές ιδιότητες.

V971
Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει: Certified organic Valerian root 400mg.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Μία κάψουλα ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημείωση: Σε περίπτωση που το αίσθημα νύστας παρατείνεται τις πρώτες πρωινές ώρες, μειώστε την ημερήσια δόση. Αν η αρχική δόση δεν είναι αποτελεσματική, περιορίστε τους παράγοντες που παρακωλύουν τον ύπνο (καφεΐνη και αλκοόλ) προτού αυξήσετε τη δόση.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Σχόλια (0)