Υαλουρονικό Οξύ | 200mg | 30caps
  • Υαλουρονικό Οξύ | 200mg | 30caps

Υαλουρονικό Οξύ | Hyaluronic Acid | 200mg | 30caps

Vegan, Kosher,Veg Caps.

Υψηλής Δραστικότητας.

Κωδ. Προϊοντος: V391
48,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Το υαλορουνικό οξύ αποτελεί μία δομή βλεννοπολυσακχαριτών, η οποία αποτελείται από μόρια γλυκουρονικού οξέος και Ν- ακετυλική γλυκοζαμίνη, η οποία δένει με το νερό και ενυδατώνει/λιπαίνει τα κινητά μέρη του σώματος, ιδιαιτέρως τις αρθρώσεις και τους μύες. Αποκαλείται επίσης «το ενυδατικό της φύσης», λόγω των εξαιρετικών ενυδατικών του ιδιοτήτων, ειδικά όταν αυτό χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ επίσης δρα ως «μαξιλάρι» για τα νεύρα και τις καταλήξεις των οστών, ενώ αποτελεί φυσικό φράγμα για την εξάπλωση των ασθενειών.

Η viridian χρησιμοποιεί μια φυτική μορφή υαλουρονικού οξέος και όχι ζωική (η οποία παράγεται συνήθως από το λειρί του κόκορα ή από το στέρνο της κότας).

Αντιγήρανση: Το δέρμα αποτελεί το πιο σημαντικό πεδίο δράσης του υαλουρονικού οξέος. Το 50% του συνόλου του βρίσκεται στο δέρμα. Συμβάλλει στην κατάλληλη λίπανση του λειαντικού υγρού των αρμών του σώματος (αρθρικό υγρό) και της υαλώδους γέλης του οφθαλμού. Το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο αποτελούν ζωτικής σημασίας στοιχεία για την δομή και τα στρώματα του δέρματος. Το κολλαγόνο προσδίδει σφριγηλότητα στο δέρμα και το υαλουρονικό οξύ θρέφει και ενυδατώνει το κολλαγόνο. Το υαλουρονικό οξύ δρα γεμίζοντας τα κενά σημείο του δέρματος, καθώς δένει με το νερό και επομένως καταπολεμά τις ρυτίδες.

Παράλληλα με τις εκπληκτικές ενυδατικές του ιδιότητες, το υαλουρονικό οξύ γεμίζει τα κενά μεταξύ των κυττάρων του δέρματος και παράγει μια διαρκή τόνωση, αφήνοντας το δέρμα απαλό, λείο και ελαστικό ιδιαίτερα στα σημεία του προσώπου και των χειλιών.

Σε περιπτώσεις πρόωρης γήρανσης, όπως το σύνδρομο της προγηρίας Hutchinson–Gilford, παρατηρείται αύξηση έκκρισης του υαλουρονικού οξέος κατά 17 φορές περισσότερο από ότι σε φυσιολογικές καταστάσεις.

Επούλωση πληγών: Το υαλουρονικό οξύ ρυθμίζει την διαδικασία επούλωσης των πληγών και παρέχει την απαραίτητη δομική θρέψη για τον σχηματισμό του νέου ιστού. Αποτελεί στοιχείο ζωτικής σημασίας για την αναδόμηση του δερματικού ιστού μετά από τον τραυματισμό του. Η θειϊκή χονδροϊτίνη αυξάνει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος στο σώμα, ενώ σε μεγάλες ποσότητες κατορθώνει την επιτυχή αναδόμηση και θεραπεία του καρδιακού ιστού.

Αντί- αρθριτικό: Το υαλουρονικό οξύ δρα σαν «μαξιλάρι» για τα οστά. Λόγω των λιπαντικών και αντικραδασμικών του ιδιοτήτων, αποτρέπει την συμπίεση των οστών και επιτρέπει στις αρθρώσεις να αντέχουν τα βάρη και την ένταση. Παράλληλα μεταφέρει θρεπτικά συστατικά στους χόνδρους και απομακρύνει τις άχρηστες ουσίες από τις αρθρώσεις, διατηρώντας τις υγιής και δυνατές. Τα σκευάσματα υαλουρονικού οξέος φαίνεται ότι καταπολεμούν τον πόνο και βελτιώνουν την λειτουργία των αρθρώσεων σε άτομα που υποφέρουν από οστεοαρθρίτιδα (ιδιαιτέρως αποτελεσματικό στις περιπτώσεις πόνου στο γόνατο). Μέρος του θεραπευτικού μηχανισμού του υαλουρονικού οξέος  αποτελεί η ενίσχυση του φυσικού αρθρικού υγρού, καθιστώντας το πιο γλοιώδες, η συμβολή του στην βιοσύνθεση των χόνδρων,  η αντιφλεγμωνόδης ιδιότητά του και η άμεση αναλγητική επίδρασή του.

Οστεοπόρωση και εμμηνόπαυση: Σύμφωνα με έρευνες η πρόσληψη υαλουρονικού οξέος μειώνει τα επίπεδα της πυριδολίνης (δείκτης οστεϊκής πυκνότητας) στα ούρα, με αποτέλεσμα την αυξημένη πυκνότητα των οστών. Πριν την εμμηνόπαυση, τα οιστρογόνα αυξάνουν τα επίπεδα του υαλουρονικού οξέος διατηρώντας την υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης έχει αποδειχθεί ότι η φυσική ρύθμιση των ορμονών με παράλληλη χρήση συμπληρωμάτων υαλουρονικού οξέος συμβάλλει στην διατήρηση της φυσικής ομορφιάς, όταν τα επίπεδα των οιστρογόνων αρχίζουν να πέφτουν.

Ποια η σχέση μεταξύ υαλουρονικού οξέος και γλυκοζαμίνης (glucosamine) ή χονδροιτίνης (chondroitin);

Η γλυκοζαμίνη αποτελεί πρόδρομο του υαλουρονικού οξέος. Το υαλουρονικό οξύ με τη σειρά του χρησιμοποιείται για την παραγωγή και τη σύνθεση σημαντικών λιπαντικών και ενυδατικών στοιχείων, όπως το λειαντικό υγρό των αρθρώσεων (αρθρικό υγρό). Η γλυκοζαμίνη συνδυάζεται με μόριο του γλυκουρονικού οξέος για τον σχηματισμό του υαλουρονικού οξέος.  Συχνά το σώμα δεν μπορεί να ενώσει τα δύο αυτά μόρια και η παραγωγή του πολύτιμου υαλουρονικού οξέος περιορίζεται. Η λήψη συμπληρωμάτων υαλουρονικού οξέος μεγιστοποιεί την διαθεσιμότητα  της σύνθεσης, ενισχύοντας την ικανότητα αναδόμησης του σώματος.

Πιθανή εφαρμογή/Ενδείξεις: Αντιγήρανση, πρόληψη και καταπολέμηση ρυτίδων, επούλωση τραυμάτων/πληγών, ακμή, μετεγχειρητική αποκατάσταση των ιστών, υγεία των μαλλιών/νυχιών κατά την εμμηνόπαυση, σύνδρομο σύνθλιψης νευρών, οστεοαρθρίτιδα, οστεοπόρωση, δυσλειτουργία του συνδετικού ιστού, αθλήματα και τραυματισμοί, οφθαλμολογικά προβλήματα (ιδιαιτέρως πρεσβυωπία), πιθανή γενετική προδιάθεση για πρόωρη γήρανση.

Χρήσιμοι συνδυασμοί: Ultimate Beauty Oil (Έλαιο απόλυτης ομορφιάς) και Ultimate Beauty Capsules (Κάψουλες απόλυτης ομορφιάς).

Σημείωση: Το υαλουρονικό οξύ είναι μέλος της οικογενείας των γλυκοζαμινογλυκάνων (GAG).

V391
Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει: Hyaluronic acid 200mg. In a base of alfalfa, spirulina & bilberry.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Μία κάψουλα ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Το σώμα παράγει και αποβάλλει μερικές χιλιάδες mg υαλουρονικού οξέος την ημέρα. Με το πέρασμα των χρόνων και τις ασθένειες ο ρυθμός αποβολής υαλουρονικού οξέος δεν συμβαδίζει με τον ρυθμό παραγωγής, με αποτέλεσμα την γήρανση.

Λαμβάνετε 50mg υαλουρονικού οξέος 1-3 φορές ημερησίως παράλληλα με τα γεύματά σας για την διατήρηση της καλής σας υγείας.

Λαμβάνετε 150 –300mg ημερησίως για την αποκατάσταση της υγείας των αρθρώσεων και την αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας.

Οι υψηλές δόσεις δεν είναι απαραίτητα πιο αποτελεσματικές. Η λήψη 3-10mg για κάθε κιλό σωματικού βάρους αποτελεί την προτεινόμενη χρήση με τα πλέον ορατά και άμεσα αποτελέσματα.

Αντενδείξεις: δεν συνιστάται η χρήση του σε άτομα, που πάσχουν από υπέρταση ή λεμφικό οίδημα, λόγω καρκίνου.

Έχει αναφερθεί ότι οι πάσχοντες από ρευματοειδή αρθρίτιδα οφείλουν να αποφεύγουν τη χρήση συμπληρωμάτων υαλουρονικού οξέος. Τα κλασσικά συμπτώματα πρωινής δυσκαμψίας της ασθένειας οφείλονται σε αυτοάνοση αντίδραση αποβολής του υαλουρονικού οξέος κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Αλληλεπιδράσεις: Δεν συνιστάται η ταυτόχρονη πρόσληψη διουρητικών φαρμάκων, λόγω της υδροφιλικής  φύσης του υαλουρονικού οξέος.

Παρενέργειες: Η κατανάλωση άφθονων υγρών σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι απαραίτητη για όσους λαμβάνουν συμπληρώματα υαλουρονικού οξέος. Πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα.


Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Σχόλια (0)