Λάδι με Ωμέγα για Υγιείς Αρθρώσεις | Joint Omega Oil | 200ml
  • Λάδι με Ωμέγα για Υγιείς Αρθρώσεις | Joint Omega Oil | 200ml
  • Λάδι με Ωμέγα για Υγιείς Αρθρώσεις | Joint Omega Oil | 200ml

Λάδι με Ωμέγα για Υγιείς Αρθρώσεις | Joint Omega Oil | 200ml

Vegan, Kosher, Organic

Κωδ. Προϊοντος: V590
26,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Το έλαιο με ωμέγα λιπαρά οξέα για τις αρθρώσεις της Viridian έχει σχεδιαστεί με σκοπό να παράσχει στον οργανισμό την ιδανική μίξη ελαίων για τη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων  και την καταπολέμηση της φλεγμονής. 

Πρόκειται για μία μίξη θρεπτικών ελαίων (με κυρίαρχα τα ωμέγα λιπαρά οξέα σε αναλογία 2:1) με προσθήκη αντιοξειδωτικών ελαίων φρούτων και μπαχαρικών, με σκοπό την ενίσχυση των ευεργετικών ιδιοτήτων και τη βελτίωση της γεύσης του.

Οι σπόροι Περίλα αποτελούν μία από τις πλουσιότερες πηγές ωμέγα 3 λιπαρών οξέων.

Αυτό το θρεπτικό έλαιο είναι κατά 95% οργανικό.

Έλαιο σπόρων Περίλας - Το έλαιο περίλας προέρχεται από τους σπόρους του πολυετούς βοτάνου της οικογενείας περίλα (Perilla frutescens). Οι σπόροι του βοτάνου αποτελούνται κατά 35-40% από έλαιο το οποίο συλλέγεται με τη διαδικασία της πίεσης. Σε περιοχές της Ασίας, το έλαιο περίλας αποτελεί ένα βρώσιμο έλαιο για την πρόσληψη ωμέγα 3 λιπαρών οξέων και άλφα-λινολενικού οξέος (ALA).

Έλαιο σπόρων κολοκύθας – Σύμφωνα με μελέτες, το έλαιο σπόρων κολοκύθας είναι εξίσου ισχυρό με το φαρμακευτικό σκεύασμα ινδομεθακίνη στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Η δράση του οφείλεται στην περιεκτικότητά του σε λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και άλλα συστατικά, που δρουν συνεργιστικά.

Έλαιο σπόρων μποράντσα – Πρόκειται για το έλαιο των σπόρων του φυτού Μπόραγο το φαρμακευτικό ή Αρμπέτα. Είναι πλούσιο σε γάμμα λινολενικό οξύ (GLA) και για αυτό στην παραδοσιακή ιατρική  χρησιμοποιείται ως αποχρεμπτικό και βλενολυτικό για το κρύωμα και τη γρίπη. Σκευάσματα με μποράντσα χρησιμοποιούνται επίσης για τον καθαρισμό του αίματος, την αποτροπή της φλεγμονής στο στήθος, την περιτοναϊκή κοιλότητα και τις αρθρώσεις (ρευματισμοί).

Έλαιο μαύρου πιπεριού (μαυροπίπερο) – Οι σπόροι και το έλαιο του μαύρου πιπεριού (Nigela sativa L) χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση της βρογχίτιδας και άλλων φλεγμονωδών παθήσεων.

Ένα από τα κύρια και σημαντικότερα συστατικά του μαύρου πιπεριού είναι η θυμοκυνόνη (TQ), η οποία έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση σε πολλές παθήσεις, όπως η εγκεφαλομυελίτιδα, η κολίτιδα, η περιτονίτιδα, το οίδημα και η αρθρίτιδα.

Αντιοξειδωτική μίξη ελαίων φρούτων.

Το έλαιο βατόμουρου (ρασμπερυ) είναι μοναδικό, καθώς περιέχει υψηλά επίπεδα φυσικής βιταμίνης Ε σε μορφή γάμμα-τοκοφερόλης, η οποία αποτελεί την πλέον ενεργή μορφή της βιταμίνης Ε. Πρόσφατες μελέτες στους σπόρους του βατόμουρου από καναδούς ερευνητές (Oomah et al 2000) απέδειξαν ότι τα λιπαρά οξέα, που βρίσκονται σε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο βατόμουρο είναι το λινολεϊκό, το αλφα- λινολενικό και το ολεϊκό οξύ. Στην περιεκτικότητα του σε ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα οφείλει την ιδιότητά του να προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες.

Τα βακκίνια είναι εξαιρετικά πλούσια σε φυτοχημικά συστατικά, φαινολικά οξέα (βενζοϊκό οξύ, υδροξυκινναμωμικό οξύ και ελλαγικό οξύ)και φλαβονοειδή (ανθοκυανιδίνες, φλαβόνες, φλαβαν-3-ολες).Ολοένα και περισσότερα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι πολυφαινόλες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που περιέχονται στα βακκίνια, περιορίζουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης φλεγμονωδών παθήσεων.

Η ροδιά (Punica granatum) έχει μακρά ιστορία στην φαρμακευτική και την ιατρική, καθώς αποτελεί δεξαμενή φυτοχημικών συστατικών, πολύτιμων για την ιατρική και φαρμακευτική επιστήμη. Το συγκεκριμένο φυτοχημικό ελλαγικό οξύ, που περιέχει, καταπολεμά αποδεδειγμένα το ισχυρό φλεγμονώδες στοιχείο NF-kappaB, το οποίο συνδέεται άμεσα με πολλές ασθένειες, όπως η αθηροσκλήρωση, το έμφραγμα του μυοκαρδίου, οι αλλεργίες, το άσθμα, η αρθρίτιδα, η νόσος του Κρον, η πολλαπλή σκλήρωση, η νόσος Αλτσχάιμερ, η οστεοπόρωση, η ψωρίαση, το σηπτικό σοκ, ακόμα και το AIDS.

Μίξη Μπαχαρικών

Κατά τη διάρκεια πειραματικών μελετών αποδείχθηκε ότι η πιπερόριζα (τζίντζερ) έχει αναλγητικές ιδιότητες. Οι εν λόγω ιδιότητες οφείλονται στο συστατικό shogoal, που περιέχει η πιπερόριζα και φαίνεται πως  εμποδίζει την έκκριση της ουσίας Ρ, όπως περίπου και η καψαϊκίνη, η οποία αποτελεί το κυρίως συστατικό του κόκκινου πιπεριού. Η πιπερόριζα χρησιμοποιείται ανέκαθεν ως αντιφλεγμονώδες, καθώς αποτρέπει τον σχηματισμό προσταγλανδίνων και λευκοτριένιων.         

Η καψαϊκίνη αποτελεί το ενεργό συστατικό του καγιέν. Επίσης το πιπέρι καγιέν περιέχει καροτενοειδή και βιταμίνη C.

Ο τερμινανθός (κουρκουμάς) χρησιμοποιείται αιώνες τώρα από την Αγιουρβέδα για την αντιμετώπιση φλεγμονωδών παθήσεων ,όπως η αρθρίτιδα. Το έλαιο του τερμινανθού έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Πιθανή εφαρμογή: Φλεγμονώδεις παθήσεις των αρθρώσεων, όπως η οστεοαρθρίτιδα και η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Γενικές παθήσεις, που σχετίζονται με φλεγμονή και οξειδωτικό στρες. Το έλαιο θεραπεύει καθώς:

  1. Βελτιώνει την αναλογία 3:6 ωμέγα λιπαρών οξέων στο σώμα.
  2. Παρέχει υψηλή αντιοξειδωτική προστασία και καταπολεμά τη καταστρεπτική δράση των ελευθέρων ριζών (οξειδωτικό στρες).
  3. Περιορίζει τον πόνο και τη φλεγμονή
  4. Υποστηρίζει και ενεργοποιεί την αποτοξίνωση του οργανισμού.

Η παρούσα φόρμουλα μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με τις κάψουλες για τις αρθρώσεις της Viridian (Viridian Joint Complex).

V590
20 αντικείμενα
Κάθε κουταλάκι των 5ml παρέχει περίπου: Organic Perilla seed oil 75%, Organic Pumpkin seed oil 8%, Organic Borage seed oil 5%, Organic Black seed oil 4%, Fruit antioxidant oil complex 4.9% (Raspberry, Cranberry, Strawberry, Organic Pomegranate), Spice infusion complex 3.1%, (Organic ginger essential oil 0.1%, Turmeric essential oil 0.1%,
Organic Sunflower infused with whole organic chillies). 95% βιολογικό.

Alpha linolenic acid (Omega 3) 2350mg, Linoleic acid (Omega 6) 1100mg, Oleic acid (Omega 9) 950mg.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Τρία κουταλάκια του γλυκού ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Αντενδείξεις:
Δεν συνιστάται η χρήση του κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας. Δεν συνιστάται η χρήση του σε όσους λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή με αντιπηκτικά, όπως το warfarin.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

Αυτό το εξαιρετικά θρεπτικό λάδι μπορεί να προστεθεί σε smoothies φρούτων ή λαχανικών, σάλτσες για σαλάτες, ντιπ, σούπες ή ως καρύκευμα ραντισμένο πάνω τα λαχανικά, τα ζυμαρικά, το ρύζι, οι πατάτες κλπ.
Σχόλια (0)