100% Βιολογικό Λάδι με Ωμέγα 3:6:9 λιπαρά οξέα | 100% Organic Omega 3:6:9 Oil 200ml
  • 100% Βιολογικό Λάδι με Ωμέγα 3:6:9 λιπαρά οξέα | 100% Organic Omega 3:6:9 Oil 200ml
  • 100% Βιολογικό Λάδι με Ωμέγα 3:6:9 λιπαρά οξέα | 100% Organic Omega 3:6:9 Oil 200ml

100% Βιολογικό Λάδι με Ωμέγα 3:6:9 λιπαρά οξέα | 100% Organic Omega 3:6:9 Oil | 200ml

Vegan, Organic

Κωδ. Προϊοντος: V502
21,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά θρεπτικό οργανικό έλαιο. Αποτελεί μία μίξη ελαίων από σπόρους και φυτά με αναλογία 1:1 σε ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα, με GLA (Γάμμα Λινολενικό Οξύ) και ωμέγα 9 λιπαρά οξέα. Κατάλληλο ως διατροφικό συμπλήρωμα του καθημερινού διαιτολογίου ή για θεραπευτική χρήση.  Τα έλαια των σπόρων είναι εξαιρετικά πλούσια στα απαραίτητα λιπαρά οξέα (λινολεικό οξύ, άλφα λινολενικό οξύ και ολεικό οξύ) καθώς και σε μια ευρεία γκάμα βιταμινών του συμπλέγματος Ε, τοκοφερόλη και τοκοτριενόλη. Το Omega 3:6:9 Oil (Έλαιο με Ωμέγα 3:6:9 λιπαρά) περιέχει υψηλή ποσότητα φυτοθρεπτικών συστατικών και αντιοξειδοτικών.

Organic golden flaxseed oil (οργανικό έλαιο λιναρόσπορου): Τα καλά λιπαρά, όπως αυτά που περιέχονται στο εν λόγω έλαιο, προσφέρουν αναρίθμητα οφέλη για την ανθρώπινη υγεία. Η εμμονή του σύγχρονου ανθρώπου με τις δίαιτες χαμηλών λιπαρών έχει οδηγήσει στην ανεπαρκή πρόσληψη  απαραίτητων λιπαρών οξέων. Η χρόνια ανεπάρκεια σε απαραίτητα λιπαρά οξέα προκαλεί ποικίλα συμπτώματα, όπως ξηροδερμία, έκζεμα, γήρανση του δέρματος, ρυτίδες, εύθραυστα νύχια, λεπτά και με ψαλίδα μαλλιά.

Organic hemp seed oil (οργανικό έλαιο σπόρων κάνναβης): Μελέτες στο πανεπιστήμιο Kuopio της Φιλανδίας απέδειξαν τα ευεργετικά αποτελέσματα που έχει το έλαιο των σπόρων της κάνναβης στο έκζεμα. Καταπολεμά την ξηρότητα, τη φαγούρα και τα γενικότερα συμπτώματα της πάθησης. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που περιέχει το έλαιο κάνναβης αποτελούν εξαιρετικό αρωγό στον υγιή σχηματισμό των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.

Organic avocado oil (Οργανικό έλαιο αβοκάντο): Τα αβοκάντο αποτελούν τους καρπούς με τη υψηλότερη συγκέντρωση σε βιταμίνη Ε. Είναι γνωστό ότι η βιταμίνη Ε καθυστερεί τη διαδικασία της γήρανσης, προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, προλαμβάνοντας έτσι την καταστροφή των κυττάρων.

Organic evening primrose oil (Οργανικό έλαιο ηράνθεμου/οινοθέρας): To έλαιο ηράνθεμου περιέχει γάμμα λινολενικό οξύ (GLA), το οποίο συμβάλλει στον μεταβολισμό συγκεκριμένων αντί-φλεγμονωδών στοιχείων στο σώμα, καταπραΰνοντας την δερματίτιδα και το έκζεμα (ατοπική δερματίτιδα). Η ατοπική δερματίτιδα είναι μία χρόνια, υποτροπιάζουσα πάθηση του δέρματος με ενοχλητικά συμπτώματα φαγούρας και ξηροδερμίας, που κάνει την εμφάνισή της συνήθως στην παιδική ηλικία. Τα αίτια πρόκλησης της ατοπικής δερματίτιδας είναι πολλά. Ανάμεσά τους σημαντική θέση κατέχει ο ανεπαρκής μεταβολισμός των απαραίτητων λιπαρών οξέων που ενισχύει τις προ-φλεγμονώδεις προσταγλανδίνες.

Organic pumpkin seed oil (οργανικό έλαιο σπόρων γλυκοκολοκύθας): Οι σπόροι της κολοκύθας αποτελούν σημαντική πηγή απαραίτητων λιπαρών οξέων.

Διατροφικό προφίλ ελαίου - 1 κουταλιά (5ml) παρέχει:

Λινολεικό οξύ - 1520 mg (ωμέγα 6),

Αλφα λινολενικό οξύ - 1520 mg (ωμέγα 3),

Ολεικό οξύ - 760 mg (ωμέγα 9),

Γ- λινολενικό οξύ (GLA) - 70mg (ωμέγα 6)

Πιθανή εφαρμογή/Ενδείξεις: έκζεμα/δερματίτιδα, αλλεργίες, ψωρίαση, ακμή, ξηροδερμία, πιτυρίαση, αθηροσκλήρωση, χοληστερίνη/τριγλυκερίδια, υπέρταση, ρευματικά/οστεοαθρίτιδα, αυτοάνοσες νόσοι, κόπωση, μαθησιακές δυσκολίες (σύνδρομο διάσπασης/ελλειματικής προσοχής, υπερκινητικότητα), μολύνσεις, κάντιτα, μυκητιάσεις, αθλητική διατροφή. Καθώς τα απαραίτητα λιπαρά οξέα ( EFA) ενισχύουν σημαντικά την εγκεφαλική και νευρολογική λειτουργία, το παρόν έλαιο αποτελεί εξαιρετικό διατροφικό συμπλήρωμα σε περιπτώσεις ενίσχυσης της νοητικής λειτουργίας, της διάθεσης και της συμπεριφοράς.

Το οργανικό έλαιο σπόρων αποτελεί σημαντική πηγή λιπαρών οξέων, απαλλαγμένα από τοξικές ουσίες, που συναντώνται συνήθως σε ιχθυέλαια, και για αυτό αποτελεί και εξαιρετική εναλλακτική.

Κύηση και γαλουχία: Συνιστάται η λήψη συμπληρωμάτων που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την ειδική αυτή περίοδο, όπως το Έλαιο Εγκυμοσύνης της Viridian (Viridian’s Pregnancy Oil). Με το πέρας της γαλουχίας προτείνεται η πρόσληψη του ελαίου ωμέγα 3/6/9.

Χρήσιμοι συνδυασμοί: Το παρόν έλαιο συνδυάζεται κατάλληλα με το Viridian Cognitive Complex  για βέλτιστη εγκεφαλική λειτουργία. Για την βελτίωση της υγείας γενικότερα και την επίτευξη της ευεξίας  συνδυάστε με το Multi- Phytonutrient  και το Tri-blend Acidophilus Complex.

V502
Κάθε κουταλάκι των 5ml παρέχει περίπου: Organic golden flaxseed oil 48%, Organic hemp seed oil 36%, Organic avocado oil 6%, Organic evening primrose oil 5%, Organic pumpkin seed oil 5%.

Alpha linolenic acid (Omega 3) 1520mg, Linoleic acid (Omega 6) 1520mg, Gamma linolenic acid (Omega 6) 70mg,
Oleic acid (Omega 9) 760mg.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.


Δύο - τρία κουταλάκια του γλυκού ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Αντενδείξεις: Σε περιπτώσεις προβλημάτων χολής και ήπατος, οι ασθενείς οφείλουν να εισάγουν σταδιακά το έλαιο στη διατροφή τους.

Κύηση και γαλουχία: Συνιστάται η λήψη συμπληρωμάτων που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την ειδική αυτή περίοδο, όπως το Έλαιο Εγκυμοσύνης της Viridian (Viridian’s Pregnancy Oil). Με το πέρας της γαλουχίας προτείνεται η πρόσληψη του ελαίου ωμέγα 3/6/9.

Αλληλεπιδράσεις: Καμία γνωστή. Ωστόσο, λαμβάνετε με προσοχή σε περίπτωση θεραπείας με αντιπηκτικά και θρομβολυτικά φάρμακα.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

Αυτό το εξαιρετικά θρεπτικό λάδι μπορεί να προστεθεί σε smoothies φρούτων ή λαχανικών, σάλτσες για σαλάτες, ντιπ, σούπες ή ως καρύκευμα ραντισμένο πάνω τα λαχανικά, τα ζυμαρικά, το ρύζι, οι πατάτες κλπ.

Σχόλια (0)