Λεμόνι
  • Λεμόνι

Λεμόνι

Οργανικό και δίκαιου εμπορίου (fair trade) πράσινο τσάι με λεμόνι Σικελίας.

Κωδ. Προϊοντος:
5,50 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Θέτοντας ως στόχο να δημιουργήσουμε μια πραγματικά ανώτερη και απαλή γεύση και δροσερή πινελιά λεμονιού. Διαλέξαμε μερικές από τις καλύτερες ποικιλίες τσαγιού Sencha που έχουν συλλεγεί από βιολογικές καλλιέργειες στην Κίνα, και αγρότες του δίκαιου εμπορίου. Τα ολόκληρα φύλλα ξηραίνονται ήπια για να διατηρήσουν την εκπληκτική και λεπτή γεύση. Έχουν επιλεγεί και προστεθεί λεμόνια Σικελίας, άρωμα φύλλων λουΐζας.
Βότανα έχουν χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη της υγείας για χιλιάδες χρόνια. Στην Pukka δημιουργούμε μοναδικά μίγματα για την αξιοποίηση των απίστευτων δυνατοτήτων τους.
Πραγματικό τσάι βοτάνων

Χωρίς τεχνητές γεύσεις, χρωστικές και γλυκαντικές ύλες, Χωρίς πρόσθετα, χωρίς  συντηρητικά, Χωρίς  ζάχαρη.

Προετοιμασία

Σε πρόσφατα βραστό νερό προσθέστε 1 φακελάκι και αφήστε το για 5 λεπτά πριν το απολαύσετε. Μπορείτε να γευτείτε και κρύο.

Συστατικά: Fairtrade Sencha green whole leaf (70%), lemon verbena leaf, lemon essential oil extract, whole Sicilian lemon (2%). 100% organically grown. Fairtrade ingredients certified to international Fairtrade standards, total 70%.

Περιέχει: 20 φακελάκια.

Χρησιμοποιούμε φακελάκια για την προστασία της υψηλής περιεκτικότητας σε αιθέρια έλαια των απίστευτων βιολογικών βοτάνων μας για να σας προσφέρουν την πληρέστερη γεύση.

100% βιολογικής παραγωγής και δίκαιου εμπορίου, ελπίζουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο πράσινο τσάι με λεμόνι που δοκιμάσετε ποτέ.

  

Σχόλια (0)