Βιολογικός χυμός Βρώμης | Organic Oat grass Juice Powder | 110gr
  • Βιολογικός χυμός Βρώμης | Organic Oat grass Juice Powder | 110gr

Βιολογικός χυμός Χλόης Βρώμης Σκόνη 30:1 | Organic Oat grass Juice Powder | 110gr

Συμπυκνωμένος 30:1.

Για κάθε 1 κιλό χρειάζεται 30 κιλά χλόης/γρασίδι βρώμης.

Κωδ. Προϊοντος: Β177
18,50 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Ο βιολογικός χυμός από χλόη βρώμης θεωρείται υπερτροφή.

Ωστόσο, μπορεί να μην εμφανίζεται συνεχώς στις κορυφαίες λίστες υπερτροφών όλων, επειδή δεν είναι ευρέως γνωστό.

Ο βιολογικός χυμός από χλόη βρώμης περιέχει υψηλή ποσότητα βιταμινών και μετάλλων απαραίτητα για την ανθρώπινη λειτουργία.

Είναι αξεπέραστο σε θρεπτική πυκνότητα στην οργανική του μορφή.

Ως εκ τούτου, ο χυμός πράσινου χόρτου βρώμης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της αβιταμίνωσης.

Ο βιολογικός χυμός από χλόη βρώμης είναι πλούσιος σε πρωτεΐνη, περίπου 30%, και περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα μαζί με χλωροφύλλη, φλαβονοειδή, λεκιθίνη και ένζυμα. Αυτή η αφθονία θρεπτικών συστατικών έχει κάνει το χυμό βρώμης ένα δημοφιλές τονωτικό για τη θεραπεία της ανεπάρκειας της ανάρρωσης όταν λαμβάνεται. Ο βιολογικός χυμός από χλόη βρώμης είναι επίσης εξαιρετικά πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, συμπεριλαμβανομένων των πολυφαινολών

Ο βιολογικός χυμός από χλόη βρώμης περιέχει υψηλά επίπεδα βιταμινών Κ, C, Α και Ε. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά εξασφαλίζουν καλύτερο δέρμα, ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα και οστά, υποστηρίζει την καλή λειτουργία της καρδιάς και την καλύτερη αναπαραγωγική υγεία.

Περιέχει επίσης βήτα-καροτίνη για καλύτερη όραση και ποικιλία βιταμινών Β.

Περιέχει επίσης φολικό οξύ, ασβέστιο, σίδηρο και πρωτεΐνη.

Περαιτέρω, το χόρτο βρώμης είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες που κρατούν το πεπτικό σας σύστημα υγιές.

Πεπτικό

Το χόρτο βρώμης γνωστό και ως αρρενάθερο.Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, ιδιαίτερα σε ένα που ονομάζεται τρικίνη/tricin, το οποίο ασκεί χαλαρωτικές ιδιότητες των λείων μυών, καθιστώντας το ευεργετικό για τις γαστρεντερικές κράμπες.Είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή τόσο διαλυτών όσο και αδιάλυτων φυτικών ινών.Οι αδιάλυτες φυτικές ίνες δεν διασπώνται από το έντερο και δεν απορροφώνται στην κυκλοφορία του αίματος.

Αλκαλοποιεί το σώμα

Ο χυμός βρώμης είναι εξαιρετικά αλκαλικός (όπως και πολλά φυλλώδη λαχανικά) και ως εκ τούτου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη.

Αντιοξειδωτικό

Ο χυμός βρώμης είναι πολύ πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, περιέχοντας ένα πρόσφατα ανακαλυφθέν μέλος της οικογένειας των φλαβονοειδών, την τρικίνη. Αναγνωρίζεται ως πολύτιμη ένωση για την ανθρώπινη υγεία λόγω των αντιοξειδωτικών, αντιγηραντικών και καρδιοπροστατευτικών δυνατοτήτων της.

  • Vegan, gluten-free, certified raw food quality, GMO-free.
  • Δεν παράγεται από ολόκληρα ξερά χόρτα.
  • Μετά τη συγκομιδή και τον χυμό, υφίσταται μια αποκλειστική τεχνολογία ξήρανσης σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρήσει τις φυσικές βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα και φυτοθρεπτικά συστατικά.
  • Χωρίς πληρωτικά, αρώματα, γλυκαντικά ή συντηρητικά ολόκληρου χόρτου.

Η καφέ γυάλινη συσκευασία διατηρεί τις βιταμίνες που περιέχει το προϊόν, αλλά και την αρχική τους γεύση και φρεσκάδα. Λειτουργεί ως ένα φυσικό εμπόδιο στα βακτήρια και βοηθάει έτσι ώστε οι αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος να μην επηρεάζουν το προϊόν, διότι δεν αλληλεπιδρά στο περιεχόμενο που προστατεύει.

Όλα τα ανωτέρω έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό και συμβουλευτικό, δεν αποτελούν -σε καμία περίπτωση- ιατρική διάγνωση και δεν υποκαθιστούν τις ιατρικές οδηγίες και γνωματεύσεις.

Β177
10 αντικείμενα
100% organic oat grass-Avena Sativa

1 γεμάτο κουτάλι του γλυκού (4γρ) με νερό ή χυμό και πίνετε κάθε πρωί ή βράδυ.


Σχόλια (0)