Κράνμπερυ | Cranberry 90caps
  • Κράνμπερυ | Cranberry 90caps

Κράνμπερυ | Cranberry | 90caps

Vegan, Kosher, Veg Caps

Κωδ. Προϊοντος: V807
25,50 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Στην παραδοσιακή βοτανολογία της Β. Αμερικής τα κρανμπερυ χρησιμοποιούνται για την πρόληψη σχηματισμού  λίθων στους νεφρούς και τη χολή, καθώς επίσης και για την αποβολή των τοξινών από το αίμα.

Μολύνσεις του ουροποιητικού – Τα κράνμπερυ αποτρέπουν το Ε.coli, (το πιο κοινό βακτήριο που προκαλεί μολύνσεις του ουροποιητικού) να διεισδύσει στα κύτταρα  της χολής. Η εν λόγω ιδιότητά τους συμβάλλει στην αποτροπή της μόλυνσης του ουροποιητικού συστήματος. Σύμφωνα με μία έρευνα, που διεξήχθη σε γυναίκες ηλικίας 18-45 ετών με ιστορικό χρόνιων και επαναλαμβανόμενων μολύνσεων του ουροποιητικού, η ημερήσια πρόσληψη συμπληρωμάτων κράνμπερυ (400mg 2 φορές ημερησίως) για 3 μήνες, είχε ως αποτέλεσμα την αντιμετώπιση των μολύνσεων και την μη επανεμφάνισή τους.

Νεφρολιθίαση –Έχει αποδειχθεί ότι σε ασθενείς με πέτρα στα νεφρά(νεφρολιθίαση), τα κράνμπερυ μειώνουν τα επίπεδα ιονισμένου ασβεστίου στα ούρα κατά 50% τουλάχιστον.

Αντιοξειδωτική δράση – Τα κράνμπερυ περιέχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά συμπεριλαμβανομένων και των ανθοκυανιδίνων, της κερκετίνης και του χλωρογονικού οξέος. Επίσης έχει διαπιστωθεί ότι τα κράνμπερυ αποτελούν μία από τις πλουσιότερες σε φαινολικές ενώσεις πηγές, οι οποίες δρουν ενάντια στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πιθανή εφαρμογή / Ενδείξεις : Μολύνσεις του ουροποιητικού συστήματος, προστασία των κυττάρων, καταρράκτης (οι ανθοκυανιδίνες προστατεύουν τόσο το φακό όσο και τον αμφιβληστροειδή από την οξειδωτική δράση), χρόνια φλεβική ανεπάρκεια, προστατίτιδα, νεφρολιθίαση .

Χρήσιμοι συνδυασμοί: Μολύνσεις του ουροποιητικού συστήματος – σκόρδο, προβιοτικά, β καροτίνη.

Σημείωση: Πολλοί συσκευασμένοι χυμοί κράνμπερυ στα σούπερ μάρκετ περιέχουν ζάχαρη. Καθώς η ζάχαρη έχει καταστρεπτική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα, δεν συνιστάται η χρήση των χυμών κράνμπερυ, που περιέχουν ζάχαρη και γλυκαντικά.

V807
Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει: Cranberry concentrate powder 200mg, Standardised Cranberry berry extract (30% organic acids) I00mg, In a base of alfalfa.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βιγκάνς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Σχόλια (0)