Γυναικεία Γονιμότητα | Fertility for Women 120caps
  • Γυναικεία Γονιμότητα | Fertility for Women 120caps

Γυναικεία Γονιμότητα | Fertility for Women | 120caps

Vegan, Veg Caps

Κωδ. Προϊοντος: V173
48,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Fertility for women (pro conception) - Γυναικεία γονιμότητα (προ της σύλληψης)

Αυτή η φόρμουλα/συνταγή σχεδιάστηκε ειδικά για να παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την γυναίκα, που βρίσκεται σε αναπαραγωγική ηλικία. Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, παρέχουν αντιοξειδοτική προστασία, βελτιώνουν την λειτουργία των κυττάρων και ενισχύουν τη γυναικεία γονιμότητα.

Ιδανικά, λαμβάνετε το σκεύασμα τουλάχιστον 90 ημέρες πριν την προγραμματισμένη σύλληψη.

Βιταμίνη Ε – Η ονομασία αλφα- τοκοφερόλη προέρχεται από την ελληνική λέξη «τόκος» και «φέρω». Η βιταμίνη Ε είναι γνωστή ως το συστατικό της γονιμότητας. Δρα πρωτίστως ως αντιοξειδοτικό, προστατεύοντας τις κυτταρικές μεμβράνες.

DHA (εικοσιδυεξανοϊκό οξύ)– Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα είναι εξαιρετικά σημαντικά για την υγεία των κυττάρων  και τη ρύθμιση των ορμονών. Το DHA (εικοσιδυεξανοϊκό οξύ) είναι ένα ζωτικής σημασίας ακόρεστο λιπαρό οξύ, που παίζει καθοριστικό ρόλο στη σύνθεση της προσταγλανδίνης. Μέσω της εξισορρόπησης της αναλογίας ωμέγα 3 προς ωμέγα 6 λιπαρών οξέων  επιτυγχάνεται και η βελτίωση της λειτουργίας των προσταγλανδίνων, ενώ καταπολεμάται η φλεγμονή.

Χρώμιο και Α- λιποϊκό οξύ -  Και τα δύο αυτά στοιχεία αποδεδειγμένα δρουν ευεργετικά σε περιπτώσεις αντίστασης στην ινσουλίνη, πάθηση που συνδέεται συχνά με την υπογόνιμότητα και το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS). Το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών αποτελεί την πλέον κοινή και συνήθη ενδοκρινική δυσλειτουργία, που ταλαιπωρεί το 5-15% των γυναικών σε αναπαραγωγική ηλικία. Δηλαδή σχεδόν 1 στις 15 γυναίκες παγκοσμίως. Παραδοσιακά θεωρείτο μια δυσλειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος με χρόνια συμπτώματα παντελούς έλλειψης ωορρηξίας και γονιμότητας. Σήμερα πλέον το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών αποτελεί ένα πολυπαραγωντικό σύνδρομο με σοβαρές μεταβολικές και καρδιαγγειακές συνέπειες μακροπρόθεσμα.

Βιταμίνη C και φλαβονοειδή – Έρευνες για το ρόλο των αντιοξειδοτικών στην γονιμότητα, αποκάλυψαν ότι η χρήση συμπληρωμάτων ασκορβικού οξέος, μείωσαν κατά 53% τις περιπτώσεις προβλημάτων της ωχρινικής φάσης.  Σύμφωνα με μελέτες και κλινικές δοκιμές πάνω σε ασθενείς με βλαβες του ωχροσωματίου, η χορήγηση βιταμίνης C (750mg /ημερησίως) συνέβαλλε στην αύξηση των ποσοστών εγκυμοσύνης.

Ψευδάργυρος – Έχει υποστηρικτική δράση για πολλά μεταλλοένζυμα, που συμβάλλουν στον σχηματισμό του DNA και των πρωτεϊνών. Ο ψευδάργυρος φαίνεται να αποτελεί ένα σημαντικό συστατικό για το αναπαραγωγικό σύστημα των γυναικών. Η ανεπάρκεια ψευδαργύρου δρα ανασταλτικά στην σεξουαλική ωρίμανση και την φυσιολογική εμμηνορρυσία, ενώ αυξάνει το οξειδωτικό στρες (καταστρεπτική δράση ελευθέρων ριζών).

Σίδηρος – Μία έρευνα πάνω σε 438 γυναίκες, που διήρκησε 8 χρόνια, απέδειξε ότι οι γυναίκες που λάμβαναν συμπλήρωμα σιδήρου παρουσίαζαν χαμηλότερο κίνδυνο υπογονιμότητας από αυτές που δεν λάμβαναν συμπλήρωμα. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για την μεταφορά του οξυγόνου και την υγεία των κυττάρων και των ιστών του σώματος. Η βιταμίνη C συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου.

Ινοσιτόλη – Έχει αποδειχθεί ότι το 30 –40 % των γυναικών με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών παρουσιάζουν μειωμένη ανεκτικότητα στην γλυκόζη και αντίσταση στην ινσουλίνη. Η λήψη συμπληρωμάτων βιταμίνης Β, ινοσιτόλης και φυλλικού οξέος συμβάλλει αποδεδειγμένα στην ωορρηξία και την αποκατάσταση της γονιμότητας.                             

Σελήνιο / Μαγγάνιο – Συμβάλλει στην παραγωγή του αντιοξειδοτικού ενζύμου δισμουτάση του υπεροξειδίου (SOD). Στους ιστούς των ωαρίων υπάρχει μία λεπτή ισορροπία ανάμεσα στις ελεύθερες ρίζες και τα αντιοξειδοτικά ένζυμα, όπως το SOD (δισμουτάση του υπεροξειδίου) και το GP (υπεροξείδιο του γλουτοθείου), που εξαρτάται αποκλειστικά από την επάρκεια σεληνίου.    

Βιταμίνη Β6 (Ρ -5- Ρ) – Παίζει σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό των οιστρογόνων και των λιπαρών οξέων. Σύμφωνα με μελέτες, η χρήση συμπληρωμάτων βιταμίνης Β6 συμβάλλει  στην επιτυχή σύλληψη. Πρόσφατες μελέτες υποστηρίζουν ότι η υπερομοκυστεινεμία αποτελεί παράγοντα κινδύνου για αποβολή εγκυμοσύνης και θρόμβωση.     

Βιταμίνη Α – Η βιταμίνη Α είναι απαραίτητη για την υγεία και την προστασία των βλεννωδών μεμβρανών, καθώς και του ίδιου του εμβρύου. Τα καροτενοειδή και η βιταμίνη Α συμβάλλουν σημαντικά στην υγεία του ωχροσωματίου. Καθώς το ωχροσωμάτιο  παράγει προγεστερόνη, η ανεπαρκής λειτουργία του έχει καταστροφικές συνέπειες. Η ανεπαρκής λειτουργία του ωχροσωματίου αποτελεί μία από τις πλέον σημαντικές αιτίες υπογονημότητας και/ή ανωμαλιών στην έμμηνο ρύση.

Χαλκός – Ο ψευδάργυρος μαζί με τον χαλκό αποτελούν προϋπόθεση για την παραγωγη΄του ισχυρού αντιοξειδοτικού ενζύμου , δισμουτάση του υπεροξειδίου (SOD). Στις γυναίκες με προβλήματα υπογονιμότητας διαπιστώθηκαν χαμηλά επίπεδα χαλκού.

Φυλλικό οξύ και βιταμίνη Β12 - Οι βιταμίνες αυτές επιτελούν ζωτικής σημασίας έργο για την κυτταρική λειτουργία, την ανάπτυξη των νεύρων και τον σχηματισμό του DNA (δεοξυριβονουκλεϊκό οξύ)/RNA(ριβονουκλεϊκό οξύ). Η χρήση συμπληρωμάτων βιταμίνης Β12 μειώνει τα επίπεδα της ομοκυστείνης, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση των πιθανοτήτων εγκυμοσύνης, ακόμα και σε περιπτώσεις που είχαν προηγουμένως βιώσει 4-12 ατυχείς εγκυμοσύνες/αποβολές. Συνέπειες της ανεπάρκειας φυλλικού οξέος και της υψηλής συγκέντρωσης ομοκυστείνης αποτελούν ο περιορισμός της διαίρεσης των κυττάρων, η παραγωγή της φλεγμονώδους κυτοκίνης, το οξειδωτικό στρες, η απόπτωση, και η λανθάνουσα αντίδραση της μεθυλίωσης.                        

Πιθανή εφαρμογή/Ενδείξεις: Παροχή θρεπτικών συστατικών και υποστήριξη του οργανισμού την περίοδο προ της σύλληψης. Δρα ευεργετικά σε γυναίκες που παρουσιάζουν προβλήματα στη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος.

Χρήσιμοι συνδυασμοί: Συνιστάται η μείωση κορεσμένων και υδρογονωμένων λιπαρών οξέων. Αντιθέτως, αυξήστε τη πρόσληψη υψηλής ποιότητας πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, ιδιαιτέρως ωμέγα 3, καθώς αυτά τα λιπαρά ενισχύουν κάθε λειτουργία του αναπαραγωγικού.             

Το Rhodiola rosea αποτελεί ένα ερωτικό, τονωτικό και αφροδισιακό φυτό, το οποίο, στα πλαίσια μιας θρεπτικής και ενισχυμένης διατροφής, αποτελεί ένα ακόμα υποστηρικτικό για το αναπαραγωγικό σύστημα, στοιχείο.

Σημείωση: Οι γυναίκες που πάσχουν από κολικούς, συχνά αντιμετωπίζουν γυναικολογικά και μαιευτικά προβλήματα. Τα συμπτώματα της νόσου δεν είναι πάντα ευδιάκριτα. Για αυτό και σε περιπτώσεις ανεξήγητης υπογονιμότητας, εξετάζετε πάντα και το ενδεχόμενο ύπαρξης της νόσου.

V173
Δύο χορτοφαγικές κάψουλες παρέχουν: Vitamin E (d-alpha tocopheryl acetate) 100iu, DHA (docosahexaenoic acid) 30mg, Alpha lipoic acid 50mg, Vitamin C (ascorbic acid) 100mg, Zinc (picolinate) 15mg, Iron (bisglycinate) 10mg, Inositol 30mg, Selenium (methionine) 100ug, Citrus bioflavonoids 20mg, Manganese (citrate) 2.5mg, Vitamin B6 (pyridoxal-5-phosphate) 5mg, Vitamin A (retinyl palmitate) 700iu, Copper (citrate) 1mg, Chromium (picolinate) 100ug
Folic Acid 400ug, Vitamin B12 (cyanocobalamin) 50ug, Vitamin D2 (ergocalciferol) 10ug. In a base of alfalfa, spirulina & bilberry.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βίγκανς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Δύο κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Αλληλεπιδράσεις: Τα συμπληρώματα ψευδαργύρου, ιδιαιτέρως όταν λαμβάνονται με άδειο στομάχι, είναι πιθανόν να προκαλέσουν ναυτία.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Σχόλια (0)