Βιολογικό Τριφάλα Σκόνη |  Organic Triphala Powder | 110gr
  • Βιολογικό Τριφάλα Σκόνη |  Organic Triphala Powder | 110gr

Βιολογικό Τριφάλα Σκόνη | Organic Triphala Powder | 110gr

Organic

Κωδ. Προϊοντος: Β179
17,50 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Το Triphala είναι ένα παραδοσιακό φυτικό παρασκεύασμα που προέρχεται από την Ινδία. Παρασκευάζεται από τρία φρούτα, τα συστατικά Amla fruit (Emblica officinalis), Haritaki (Terminalia chebula) και Bibhitaki (Terminalia bellirica).

Έχει χρησιμοποιηθεί στον πολιτισμό Ayurvedic για αιώνες λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που αποδίδονται σε αυτό.

Σύμφωνα με έναν αρχαίο μύθο, μια ομάδα σοφών ανακάλυψε τα ισχυρά οφέλη της Triphala πριν από χιλιάδες χρόνια, όταν παρατήρησαν ότι μερικοί πίθηκοι στη ζούγκλα φαινόταν να αισθάνονται εξαιρετικά καλά μετά την κατανάλωση των τριών φρούτων.

Οι σοφοί ήταν τόσο εντυπωσιασμένοι με τις θεραπευτικές ιδιότητες του Triphala που άρχισαν να το χρησιμοποιούν στην ιατρική τους. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να γίνει γνωστή η Triphala στην Αγιουρβέδα και σήμερα εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική της Αγιουρβέδα.

Triphala δεν είναι μόνο ένα δημοφιλές συμπλήρωμα Ayurveda στην Ινδία, αλλά έχει μια αυξανόμενη ακολουθία σε όλο τον κόσμο λόγω των πολλών οφέλη για την υγεία που προσφέρει.

Πιστεύεται ότι αποκαθιστά την ισορροπία και στα τρία doshas: Vata, Pitta και Kapha, είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα τονωτικά στην Αγιουρβέδα για καθαρισμό και εξισορρόπηση ολόκληρου του σώματος.

Το Triphala μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινό, απαλό καθαρισμό και αποτοξίνωση, για την προώθηση της κανονικότητας και για βέλτιστη πεπτική υγεία.

Σύμφωνα με τις ενεργητικές αρχές της Αγιουρβέδα, το Triphala περιέχει 5 από τις 6 γεύσεις και είναι γλυκόξινη, πικάντικη, στυπτική και πικρή στην ενέργεια της γεύσης Rasa, ουδέτερη σε δράση σύμφωνα με την Virya και εξισορρόπηση για τα συνταγματικά ντόσα Vata, Pitta και Kapha, φέρνοντας ισορροπία σε ολόκληρο το σώμα.

Θεωρείται ένα υπέροχο καθημερινό βότανο που υποστηρίζει τη γενική ευεξία, τη ζωτικότητα και την υγεία.

Πώς παρασκευάζεται η βιολογική σκόνη Triphala;

Η βιολογική σκόνη Triphala παρασκευάζεται από τρία αποξηραμένα φρούτα: Amla (Emblica officinalis), Haritaki (Terminalia chebula) και Bibhitaki (Terminalia bellirica), τα οποία καλλιεργούνται βιολογικά και μεταποιούνται σε λεπτή σκόνη.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε τη σκόνη Triphala εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, παίρνετε φάρμακα ή έχετε κάποια ιατρική πάθηση. Λάβετε υπόψη ότι η σκόνη Triphala μπορεί να αλληλεπιδράσει με ορισμένα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των αντιπηκτικών και των φαρμάκων για τον διαβήτη.

Η καφέ γυάλινη συσκευασία διατηρεί τις βιταμίνες που περιέχει το προϊόν, αλλά και την αρχική τους γεύση και φρεσκάδα. Λειτουργεί ως ένα φυσικό εμπόδιο στα βακτήρια και βοηθάει έτσι ώστε οι αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος να μην επηρεάζουν το προϊόν, διότι δεν αλληλεπιδρά στο περιεχόμενο που προστατεύει.

Β179

100% βιολογικά Amla fruit (Emblica officinalis), Haritaki (Terminalia chebula) και Bibhitaki (Terminalia bellirica).

1 γεμάτο κουτάλι του γλυκού (4γρ) με νερό ή χυμό και πίνετε κάθε πρωί ή βράδυ.


Σχόλια (0)