Βιολογικός Χύμος 5 Πρασίνων | 5 Grass Juice Organic | 110gr
  • Βιολογικός Χύμος 5 Πρασίνων | 5 Grass Juice Organic | 110gr

Βιολογικός Χύμος 5 Πρασίνων Σκόνη | 5 Grass Juice Organic | 110gr

Συμπυκνωμένος 30:1.

Για κάθε 1 κιλό χρειάζεται 30 κιλά χλόης/γρασιδιού.

Κωδ. Προϊοντος: Β176
18,50 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Καταπληκτική μίξη βιολογικών χυμών σε σκόνη 5 πράσινων φυτών. Χλόη/γρασίδι από Αλφάλφα, Κριθάρι, Σιτάρι Χορασάν, Βρώμη και Σιταρόχορτο. Οι νεαροί βλαστοί περιέχουν αφθονία χλωροφύλλης, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Μια εξαιρετική πηγή βιταμινών A & K.

Άλφα Άλφα: Ο βιολογικός χυμός περιέχει βιταμίνη Κ και περιέχουν επίσης πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη C, χαλκό, μαγγάνιο και φυλλικό οξύ. Έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πολλές βιοδραστικές φυτικές ενώσεις.

Η μηδική έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Αυτό οφείλεται πιθανώς στο ότι περιέχει φυτικές ενώσεις που ονομάζονται σαπωνίνες.

Χοροσάν ή Καμούτ: Το αρχαίο αιγυπτιακό σιτάρι.

Ο βιολογικός χυμός Kamut είναι πλούσιο σε μαγγάνιο που προάγει τον μεταβολισμό των οστών. Βοηθά στη διατήρηση γερών και υγιών οστών. Το Kamut είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες. Οι διαιτητικές ίνες βελτιώνουν την κινητικότητα του εντέρου και συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας του εντέρου. Η περιεκτικότητα του σε ψευδάργυρο στο Kamut βοηθά επίσης την πέψη.

Κριθάρι: O βιολογικός χυμός κριθαρόχορτου είναι μια, αποξηραμένη, κονιοποιημένη και συμπυκνωμένη μορφή των νεαρών βλαστών του φυτού κριθαριού, που συγκομίζονται πριν φτάσουν στην ωριμότητα (χωρίς γλουτένη). Περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα (έχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα. Αυτό είναι σπάνιο μεταξύ των φυτών), ιχνοστοιχεία και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών A, C, E, K και B6, ασβεστίου, καλίου, μαγνησίου, σιδήρου και άλλων.

Ο βιολογικός χυμός κριθαρόχορτου είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε χλωροφύλλη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος. Βοηθά επίσης στην ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας και στη βελτίωση της συνολικής υγείας. Έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, γεγονός που βοηθά στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του πεπτικού συστήματος.

Βρώμη: Ο βιολογικός χυμός από χλόη βρώμης είναι πλούσιος σε πρωτεΐνη, περίπου 30%, και περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα μαζί με χλωροφύλλη, φλαβονοειδή, λεκιθίνη και ένζυμα. Αυτή η αφθονία θρεπτικών συστατικών έχει κάνει το χυμό βρώμης ένα δημοφιλές τονωτικό για τη θεραπεία της ανεπάρκειας της ανάρρωσης όταν λαμβάνεται. Ο βιολογικός χυμός από χλόη βρώμης είναι επίσης εξαιρετικά πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, συμπεριλαμβανομένων των πολυφαινολών

Ο βιολογικός χυμός από χλόη βρώμης περιέχει υψηλά επίπεδα βιταμινών Κ, C, Α και Ε. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά εξασφαλίζουν καλύτερο δέρμα, ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα και οστά, υποστηρίζει την καλή λειτουργία της καρδιάς και την καλύτερη αναπαραγωγική υγεία.

Σιταρόχορτο: Ο βιολογικός χυμός σιταρόχορτου είναι γεμάτος με έναν ισχυρό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών και αυτό το καθιστά εξαιρετικά χρήσιμο για την υγεία σας.Έχει πολλά θεραπευτικά οφέλη και είναι γνωστό ως πλήρης θρέψη.

Ο εκτεταμένος συνδυασμός βιταμινών και θρεπτικών συστατικών μπορεί να κάνει το σιταρόχορτο μια εξαιρετική επιλογή για να βελτιώσετε την ευεξία σας.

Πλούσιο χλωροφύλλη, βιοενεργά ένζυμα, βήτα-καροτένια και άλλα απαραίτητα ιχνοστοιχεία με θεραπευτική, αποτοξινωτική και αναζωογονητική δράση. Συνίσταται ιδιαίτερα για την αποκατάσταση του μεταβολικού ρυθμού.

Ο βιολογικός χυμός σιταρόχορτου έχει αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Περιέχει σίδερο, ασβέστιο, ένζυμα, μαγνήσιο, φυτοθρεπτικά συστατικά, 17 αμινοξέα, σύμπλεγμα βιταμινών A, C, E, K, και B, χλωροφύλλη, πρωτεΐνες.

Χλωροφύλλη Η χλωροφύλλη είναι η ζωντανή πράσινη χρωστική ουσία που βρίσκονται στα φυτά που είναι απαραίτητη για την διαδικασία της φωτοσύνθεσης και μετατροπής του ηλιακού φωτός σε ενέργεια. Έρευνες το έχουν δείξει φυσική χλωροφύλλη όπως βρίσκεται στα πράσινα φυλλώδη τα λαχανικά μπορεί να παρέχουν διατροφική προστασία κατά του αυξημένου κινδύνου καρκίνου του παχέος εντέρου λόγω της υψηλής κατανάλωσης κόκκινου κρέατος.
Μαγνήσιο Το μαγνήσιο είναι βασικό ορυκτό στο σώμα που απαιτείται για περισσότερες από 350 βιοχημικές διεργασίες. Συμμετέχει στην παραγωγή ενέργειας

Πολλά προϊόντα χυμών από πράσινα φυτά που κυκλοφορούν στην αγορά αφυδατώνονται και κονιοποιούνται σε σκόνη. Αυτό δεν είναι ιδανικό, και γι'αυτό έχουν άλλο χρώμα ποιο ανοικτό.

  • Vegan, gluten-free, certified raw food quality, GMO-free.
  • Δεν παράγεται από ολόκληρα ξερά χόρτα.
  • Μετά τη συγκομιδή και τον χυμό, υφίσταται μια αποκλειστική τεχνολογία ξήρανσης σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρήσει τις φυσικές βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα και φυτοθρεπτικά συστατικά.
  • Χωρίς πληρωτικά, αρώματα, γλυκαντικά ή συντηρητικά ολόκληρου χόρτου.

Η καφέ γυάλινη συσκευασία διατηρεί τις βιταμίνες που περιέχει το προϊόν, αλλά και την αρχική τους γεύση και φρεσκάδα. Λειτουργεί ως ένα φυσικό εμπόδιο στα βακτήρια και βοηθάει έτσι ώστε οι αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος να μην επηρεάζουν το προϊόν, διότι δεν αλληλεπιδρά στο περιεχόμενο που προστατεύει.

Όλα τα ανωτέρω έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό και συμβουλευτικό, δεν αποτελούν -σε καμία περίπτωση- ιατρική διάγνωση και δεν υποκαθιστούν τις ιατρικές οδηγίες και γνωματεύσεις.

Β176
100% μίξη από Καμούτ, Κριθάρι, Βρώμη, Σιτάρι και Μηδική (Αλφάλφα)

1 γεμάτο κουτάλι του γλυκού (4γρ) με νερό ή χυμό και πίνετε κάθε πρωί ή βράδυ


Σχόλια (0)