Βιολογικός Χύμος Κριθαρόχορτου Σκόνη | Barley juice powder organic 110gr | 30:1
  • Βιολογικός Χύμος Κριθαρόχορτου Σκόνη | Barley juice powder organic 110gr | 30:1

Βιολογικός Χύμος Κριθαρόχορτου Σκόνη 30:1 | Barley juice powder organic 110gr

Συμπυκνωμένος 30:1.

Για κάθε 1 κιλό χρειάζεται 30 κιλά χλόης/γρασίδι κριθαρόχορτου.

Κωδ. Προϊοντος: B191
28,50 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Τι είναι ο βιολογικός χυμός κριθαρόχορτου σε σκόνη;

Ο βιολογικός χυμός κριθαρόχορτου είναι μια, αποξηραμένη, κονιοποιημένη και συμπυκνωμένη μορφή των νεαρών βλαστών του φυτού κριθαριού, που συγκομίζονται πριν φτάσουν στην ωριμότητα (χωρίς γλουτένη). Περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα (έχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα. Αυτό είναι σπάνιο μεταξύ των φυτών), ιχνοστοιχεία και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών A, C, E, K και B6, ασβεστίου, καλίου, μαγνησίου, σιδήρου και άλλων.

Ο βιολογικός χυμός κριθαρόχορτου είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε χλωροφύλλη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος. Βοηθά επίσης στην ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας και στη βελτίωση της συνολικής υγείας. Έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, γεγονός που βοηθά στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του πεπτικού συστήματος.

Οφέλη από την βιολογική σκόνη χυμού κριθαρόχορτου:

1. Ο βιολογικός χυμός κριθαρόχορτου είναι μια υπερτραφή βιταμινών και θρεπτικών συστατικών

Ο βιολογικός χυμός κριθαρόχορτου είναι καλός για την υγεία σας, επειδή έχει πολλά μέταλλα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε μαγνήσιο, το οποίο είναι το τέταρτο πιο βασικό μέταλλο στο ανθρώπινο σώμα. Το μαγνήσιο είναι ζωτικής σημασίας για την καλή λειτουργία πάνω από τριακοσίων ενζυμικών αντιδράσεων και είναι κρίσιμο για την παραγωγή ενέργειας, τον έλεγχο της γλυκόζης και άλλες διαδικασίες.

2. Εξαιρετική πηγή βιταμίνης C

Το σώμα σας ευδοκιμεί όταν παίρνει αρκετή βιταμίνη C και χυμός κριθαρόχορτου είναι μια εξαιρετική πηγή. Η βιταμίνη C βοηθά στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος, του υγιούς δέρματος και της υγείας των ματιών και βοηθά στην επούλωση πληγών και στην παραγωγή κολλαγόνου.

Χωρίς αρκετή βιταμίνη C, το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα είναι πιο αδύναμο, καθιστώντας σας πιο πιθανό να κρυολογήσετε. Μπορεί επίσης να έχετε πόνο στις αρθρώσεις και να αισθάνεστε κουρασμένοι. Έτσι, εάν χρειάζεστε μια επιπλέον ώθηση της βιταμίνης C, ο βιολογικός χυμός κριθαρόχορτουείναι μια εξαιρετική πηγή.

3. Πηγή βιταμίνης Α

Η βιταμίνη Α είναι σημαντική για τη γενική υγεία σας και ο βιολογικός χυμός κριθαρόχορτουείναι μια καλή πηγή αυτής της απαραίτητης βιταμίνης. Η βιταμίνη Α βοηθά στην υποστήριξη της υγιούς όρασης, της ανάπτυξης των οστών και της ανάπτυξης των κυττάρων.

4. Πλούσιο σε μαγνήσιο

Το μαγνήσιο είναι ένα μέταλλο που είναι σημαντικό για πολλές σωματικές λειτουργίες και ο βιολογικός χυμός κριθαρόχορτου είναι μια καλή πηγή αυτού του ορυκτού. Το μαγνήσιο βοηθά στη διατήρηση του ανοσοποιητικού συστήματος ισχυρού, διατηρεί τα οστά και τα δόντια υγιή, βοηθά τους μυς και τα νεύρα να λειτουργούν καλά και βοηθά το σώμα να χρησιμοποιεί ενέργεια. Βοηθά επίσης στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή.

5. Καλή πηγή ασβεστίου

Ο βιολογικός χυμός κριθαρόχορτου είναι μια καλή πηγή ασβεστίου, το οποίο είναι σημαντικό για ισχυρά οστά και δόντια. Το ασβέστιο βοηθά επίσης στη ρύθμιση της λειτουργίας των νεύρων και των μυών και βοηθά στη διατήρηση της αρτηριακής σας πίεσης υπό έλεγχο.

6. Εξαιρετική πηγή φωσφόρου

Ο φώσφορος είναι ένα μέταλλο που χρειάζονται τα οστά και τα δόντια σας για να παραμείνουν υγιή και ο βιολογικός χυμός κριθαρόχορτου είναι μια μεγάλη πηγή αυτού του ορυκτού. Ο φώσφορος βοηθά επίσης στην υποστήριξη υγιών μυών και ενεργειακού μεταβολισμού.

7. Υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά

Ο βιολογικός χυμός κριθαρόχορτουείναι επίσης μια καλή πηγή αντιοξειδωτικών, τα οποία βοηθούν στην προστασία του σώματος από βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Τα αντιοξειδωτικά μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής, στη μείωση του κινδύνου χρόνιων ασθενειών και στη διατήρηση της υγείας του δέρματος σας.

8. Τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά: Καταπολεμήστε τις ελεύθερες ρίζες

Ένας άλλος λόγος για να αγαπήσετε και να προσθέσετε στη διατροφή σας τον βιολογικό χυμό κριθαρόχορτου είναι λόγω της απίστευτης αντιοξειδωτικής του δύναμης. Αυτή η υπερτραφή είναι γεμάτη με βιταμίνες, μέταλλα και ισχυρά αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στη καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Η βιολογική σκόνη κριθαρόχορτου έχει φλαβονοειδή, πολυφαινόλες και μερικές άλλες ενώσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των κυττάρων σας από οξειδωτική βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.

Τι είναι οι ελεύθερες ρίζες; Είναι άτομα ή μόρια με μη ζευγαρωμένα ηλεκτρόνια. Αυτό τα καθιστά ασταθή και αντιδραστικά και μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στα κύτταρα, τις πρωτεΐνες και το DNA. Το σώμα έχει ενσωματωμένες αντιοξειδωτικές άμυνες, όπως τα κυκλοφορούντα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ωστόσο, η έρευνα έχει δείξει ότι η προσθήκη επιπλέον αντιοξειδωτικών από τρόφιμα ή συμπληρώματα μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.

9. Καλύτερη πέψη για καλύτερη υγεία

Ένα άλλο από τα πολλά οφέλη του βιολογικού χυμού κριθαρόχορτου; Ο χυμός κριθαρόχορτου είναι επίσης γνωστός για την ικανότητά του να βελτιώνει την πέψη. Αυτή η υπερτραφή είναι γεμάτη με φυτικές ίνες, οι οποίες βοηθούν να σας κρατήσουν τακτικούς και μπορεί ακόμη και να βοηθήσουν στη μείωση της δυσκοιλιότητας. Οι ίνες που βρίσκονται στο χυμό κριθαρόχορτου είναι επίσης ευεργετικές για το πεπτικό σύστημα, καθώς μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης πεπτικών διαταραχών όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS).

Ο βιολογικός χυμός κριθαρόχορτου έχει επίσης βιταμίνες και μέταλλα που μπορούν να βοηθήσουν στην υποστήριξη των υγιών βακτηρίων στο έντερο, κάτι που είναι σημαντικό για την πέψη. Η υγεία του εντέρου σας είναι κάτι περισσότερο από απλή πέψη. Η καλύτερη πέψη μπορεί να σας δώσει περισσότερη ενέργεια και να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα ψυχικά και σωματικά.

10. Τα οστά σου θα σε ευχαριστήσουν

Το ασβέστιο και το μαγνήσιο σε σκόνη κριθαριού το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για την υγεία των οστών. Το ασβέστιο είναι σημαντικό για ισχυρά οστά και το μαγνήσιο βοηθά το σώμα να ελέγξει πόσο ασβέστιο έχει. Μελέτες έχουν δείξει ότι η λήψη αρκετού ασβεστίου και μαγνησίου μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου οστεοπόρωσης και άλλων προβλημάτων που σχετίζονται με τα οστά και στη μείωση του πόνου στις αρθρώσεις.

Ο βιολογικός χυμός κριθαρόχορτου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή βιταμίνης Κ, η οποία είναι σημαντική για υγιή οστά, επειδή βοηθά το ασβέστιο να κολλήσει στα οστά. Η βιταμίνη Κ βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων ασβεστίου, έτσι ώστε το ασβέστιο να εναποτίθεται στα οστά αντί να χάνεται μέσω της απέκκρισης. Ο φώσφορος, που περιέχει ο χυμός επίσης είναι ένα άλλο ζωτικό μέταλλο για την υγεία των οστών. Βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου, το οποίο είναι απαραίτητο για ισχυρά οστά

 

  • Vegan, gluten-free, certified raw food quality, GMO-free.
  • Δεν παράγεται από ολόκληρα ξερά χόρτα.
  • Μετά τη συγκομιδή και τον χυμό, υφίσταται μια αποκλειστική τεχνολογία ξήρανσης σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρήσει τις φυσικές βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα και φυτοθρεπτικά συστατικά.
  • Χωρίς πληρωτικά, αρώματα, γλυκαντικά ή συντηρητικά ολόκληρου χόρτου.

Η καφέ γυάλινη συσκευασία διατηρεί τις βιταμίνες που περιέχει το προϊόν, αλλά και την αρχική τους γεύση και φρεσκάδα. Λειτουργεί ως ένα φυσικό εμπόδιο στα βακτήρια και βοηθάει έτσι ώστε οι αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος να μην επηρεάζουν το προϊόν, διότι δεν αλληλεπιδρά στο περιεχόμενο που προστατεύει.

Όλα τα ανωτέρω έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό και συμβουλευτικό, δεν αποτελούν -σε καμία περίπτωση- ιατρική διάγνωση και δεν υποκαθιστούν τις ιατρικές οδηγίες και γνωματεύσεις.

B191
100% Organic Barley Grass Juice Powder Hordeum vulgare.

1 γεμάτο κουτάλι του γλυκού (4γρ) με νερό ή χυμό και πίνετε κάθε πρωί ή βράδυ.

Μερικές ιδέες για την προσθήκη βιολογικού χυμού κριθαρόχορτου στη διατροφή σας περιλαμβάνουν:

  • Προσθήκη σε smoothie με φρούτα και λαχανικά.
  • Πασπαλίστε πάνω από σαλάτες, μπολ δημητριακών.
  • Ανακατεύοντας το σε ένα μπολ γιαούρτι με φρούτα και ξηρούς καρπούς.
  • Προσθέτοντας το σε ένα ποτήρι χυμό ή νερό καρύδας.
  • Ανακατεύοντας το σε σούπες ή μαγειρευτά.
  • Προσθέτοντας το σε ένα ποτήρι γάλα αμυγδάλου ή καρύδας.

Σχόλια (0)