Βιολογικός Χύμος Σιταρόχορτου Σκόνη | Wheatgrass juice powder organic 110gr | 30:1
  • Βιολογικός Χύμος Σιταρόχορτου Σκόνη | Wheatgrass juice powder organic 110gr | 30:1

Βιολογικός Χύμος Σιταρόχορτου Σκόνη 30:1 | Wheatgrass juice powder organic | 110gr | 30:1

Συμπυκνωμένος 30:1

Για κάθε 1 κιλό χρειάζεται 30 κιλά χλόης/γρασιδιού σιταρόχοστου.

Η σκόνη σιταρόχορτου είναι μια αποξηραμένη και κονιοποιημένη μορφή των νεαρών βλαστών του σιταριού, που συλλέγεται πριν ωριμάσουν.

Κωδ. Προϊοντος: B152
28,50 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Ο βιολογικός χυμός σιταρόχορτου 30:1 είναι μια υπερτροφή γεμάτη με θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά. Μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος, να βοηθήσει στην πέψη και να σας δώσει ενέργεια.

Ο βιολογικός χυμός σιταρόχορτου είναι μια τροφή που παρασκευάζεται από το φυτό Triticum aestivum.Θεωρείται ως μια εξαιρετικά ισχυρή υγιεινή τροφή με εκπληκτικά οφέλη.

Ο βιολογικός χυμός σιταρόχορτου θεωρείται «ζωντανή τροφή». Οι λάτρεις της υγείας έχουν από καιρό ενθουσιαστεί για τα αμέτρητα οφέλη αυτού του φυτού, και για καλό λόγο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθημερινό τονωτικό υγείας και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει σε συγκεκριμένες ασθένειες.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε τα πιθανά θεραπευτικά οφέλη του σιταρόχορτου.

Αυτή η αποτελεσματική σκόνη από σιταρόχορτο είναι πλούσια σε χλωροφύλλη, βιοενεργά ένζυμα, βήτα-καροτένιο και άλλα απαραίτητα ιχνοστοιχεία με θεραπευτική, αποτοξινωτική και αναζωογονητική δράση. Συνίσταται ιδιαίτερα για την αποκατάσταση του μεταβολικού ρυθμού.

  1. Είναι μια υπερτροφή.

Ο βιολογικός χυμός σιταρόχορτου είναι γεμάτο με έναν ισχυρό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών και αυτό το καθιστά εξαιρετικά χρήσιμο για την υγεία σας.Έχει πολλά θεραπευτικά οφέλη και είναι γνωστό ως πλήρης θρέψη.

Ο εκτεταμένος συνδυασμός βιταμινών και θρεπτικών συστατικών μπορεί να κάνει το σιταρόχορτο μια εξαιρετική επιλογή για να βελτιώσετε την ευεξία σας.

Πλούσιο σε χλωροφύλλη, βιοενεργά ένζυμα, βήτα-καροτένιο και άλλα απαραίτητα ιχνοστοιχεία με θεραπευτική, αποτοξινωτική και αναζωογονητική δράση. Συνίσταται ιδιαίτερα για την αποκατάσταση του μεταβολικού ρυθμού.

Ο βιολογικός χυμός σιταρόχορτου έχει αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Περιέχει: • σίδερο • ασβέστιο • ένζυμα • μαγνήσιο • φυτοθρεπτικά συστατικά • 17 αμινοξέα • σύμπλεγμα βιταμινών A, C, E, K, και B • χλωροφύλλη • πρωτεΐνες

  1. Συμβάλει στην απομάκρυνση των τοξινών.

Τα θρεπτικά συστατικά στο σιταρόχορτο βοηθούν το σώμα σας να απαλλαγεί από ακαθαρσίες και αποθηκευμένες τοξίνες.Για παράδειγμα, η χλωροφύλλη βοηθά στην απομάκρυνση τοξικών ουσιών και συμβάλλει στην υποστήριξη της υγιούς ηπατικής λειτουργίας. Μόλις το σώμα σας καθαριστεί, μπορεί να δείτε αύξηση στα επίπεδα ενέργειας και καλύτερη υγεία συνολικά.

  1. Βοηθά στην πέψη.

Ο βιολογικός χυμός σιταρόχορτου έχει υψηλά επίπεδα ενζύμων που βοηθούν στην πέψη βοηθώντας το σώμα σας να διασπάσει τα τρόφιμα και να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά.Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πέψη.

Τα αποτελέσματα αποτοξίνωσης του βιολογικού χυμού σιταρόχορτου καθαρίζουν τα έντερα σας. Αυτό σας βοηθά να αντιμετωπίζετε λιγότερα αέρια, φούσκωμα και κοιλιακή δυσφορία. Το σιταρόχορτο μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και άλλα πεπτικά προβλήματα.

  1. Ενισχύει το μεταβολισμό σας.

Η κατανάλωση σιταρόχορτου μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό σας και να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Είναι μια καλή επιλογή αν προσέχετε το βάρος σας, επειδή είναι χαμηλό σε θερμίδες και δεν έχει λίπος.Το σιταρόχορτο είναι μια τροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, που οδηγεί πολλούς ανθρώπους να αισθάνονται χορτάτοι πιο γρήγορα και να παραμένουν χορτάτοι για περισσότερο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την επιθυμία σας για τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ή λίπος.

  1. Συμβάλει στην μείωση της χοληστερόλη σας.

Το σιταρόχορτο είναι επίσης γνωστό ότι μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Η απώλεια βάρους μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μειώσετε τα επίπεδα χοληστερόλης, γεγονός που μπορεί να σας κάνει λιγότερο σε κίνδυνο να αναπτύξετε καρδιακή νόσο.

  1. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Το σιταρόχορτο ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή μόλυνσης και ασθένειας. Επιπλέον, πιθανότατα θα αισθάνεστε καλύτερα όταν η ανοσία σας αποδίδει στα βέλτιστα επίπεδα. Εάν πάθεις κάποιο είδος ασθένειας, το να έχεις ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να σε βοηθήσει να ανακάμψεις πιο γρήγορα.

  1. Δίνει ενέργεια.

Τα επίπεδα ενέργειάς σας μπορεί να είναι υψηλότερα από το συνηθισμένο από τη τροφή που λαμβάνετε. Μόλις το σώμα σας καθαρίσει τις επιβλαβείς ουσίες, η ενέργειά σας μπορεί να κατευθυνθεί προς την εκτέλεση καθημερινών εργασιών και την άσκηση. Μπορεί να νιώσετε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι.

  1. Βελτιώνει τη γνωστική λειτουργία.

Το σιταρόχορτο μπορεί να βελτιώσει τη συνολική πνευματική λειτουργία και να ανακουφίσει το άγχος.Τα νευροπροστατευτικά του αποτελέσματα επιτρέπουν καλύτερη γνωστική λειτουργία και μπορεί να βοηθήσουν στην αποτροπή και τη θεραπεία της νόσου του Αλτσχάιμερ. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη της απώλειας μνήμης και στη βελτίωση του συντονισμού χεριού-ματιού.

  1. Συμβάλει και βοηθάει στον διαβήτη.

Αυτό οφείλεται, εν μέρει, στο ότι το σιταρόχορτο έχει ενώσεις που έχουν παρόμοια δράση με την ινσουλίνη. Μειώνει τον γλυκαιμικό δείκτη των τροφίμων, κάτι που έχει θετική επίδραση στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

10. Βοηθάει στην αρθρίτιδα.

Το σιταρόχορτο μπορεί να έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση ορισμένων από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας, όπως η δυσκαμψία, ο πόνος και το πρήξιμο. Μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερη ενόχληση και βελτιωμένη λειτουργία.

11. Τονώστε την κυκλοφορικό

Το σιταρόχορτο μπορεί να βοηθήσει τους αθλητές να ενισχύσουν την ποσότητα οξυγόνου στο αίμα τους, καθιστώντας το έναν εξαιρετικό τρόπο βελτίωσης της κυκλοφορίας. Μια μελέτη ανακάλυψε ότι η κατανάλωση σιταρόχορτου 20 λεπτά πριν από την άσκηση αύξησε τον αριθμό των οξυγονωμένων ερυθρών αιμοσφαιρίων. Επιπλέον, αυτό είχε ως αποτέλεσμα ενισχυμένη ανάκτηση οξυγόνου μετά την προπόνηση.

Προσοχή: Τα άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη και το σιτάρι δεν έχουν δυσανεξία και στο χυμό σιταρόχορτου.

  • Vegan, gluten-free, certified raw food quality, GMO-free.
  • Δεν παράγεται από ολόκληρα ξερά χόρτα.
  • Μετά τη συγκομιδή και τον χυμό, υφίσταται μια αποκλειστική τεχνολογία ξήρανσης σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρήσει τις φυσικές βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα και φυτοθρεπτικά συστατικά.
  • Χωρίς πληρωτικά, αρώματα, γλυκαντικά ή συντηρητικά ολόκληρου χόρτου.

Η καφέ γυάλινη συσκευασία διατηρεί τις βιταμίνες που περιέχει το προϊόν, αλλά και την αρχική τους γεύση και φρεσκάδα. Λειτουργεί ως ένα φυσικό εμπόδιο στα βακτήρια και βοηθάει έτσι ώστε οι αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος να μην επηρεάζουν το προϊόν, διότι δεν αλληλεπιδρά στο περιεχόμενο που προστατεύει.

Όλα τα ανωτέρω έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό και συμβουλευτικό, δεν αποτελούν -σε καμία περίπτωση- ιατρική διάγνωση και δεν υποκαθιστούν τις ιατρικές οδηγίες και γνωματεύσεις.

B152
100% Organic Wheatgras Juice Powder Triticum aestivum

1 γεμάτο κουτάλι του γλυκού (4γρ) με νερό ή χυμό και πίνετε κάθε πρωί ή βράδυ.

Ο βιολογικός χυμός σιταρόχορτου σε σκόνη διευκολύνει την προσθήκη του σε smoothies και χυμούς και σε διάφορα πιάτα λόγω του μοναδικού γευστικού του προφίλ.
Επίσης μπορεί να προστεθεί σε Ντρέσινγκ για σαλάτες, ντιπ όπως γκουακαμόλε και χούμους, Φρουτώδη κοκτέιλ ή μοκτέιλ, Cupcake frosting ή τρούφες σοκολάτας και Σούπες.



Σχόλια (0)