Yψηλής ισχύος Βιταμίνη Β12 | High Potency Vitamin B12 | 1000ug | 60caps
  • Yψηλής ισχύος Βιταμίνη Β12 | High Potency Vitamin B12 | 1000ug | 60caps

Yψηλής ισχύος Βιταμίνη Β12 | High Potency Vitamin B12 | 1000ug | 60caps

Vegan, Kosher, Veg Caps

Κωδ. Προϊοντος: V204
21,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Η βιταμίνη Β12 και το σύνδρομο που προκαλεί η ανεπάρκειά της (κακοήθης αναιμία) έχει αναγνωριστεί και περιγραφεί από το 1855. Πρόκειται για μία έντονη κόκκινη κρυσταλλική σύνθεση, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε κοβάλτιο. Η βιταμίνη Β12 συνεργάζεται με το φυλλικό οξύ σε πολλές περιπτώσεις, όπως στη σύνθεση του DNA, των ερυθρών αιμοσφαιρίων και το μυελικό περίβλημα (γύρω από τα  κύτταρα των νεύρων).

Πιθανή εφαρμογή/Ενδείξεις: Κατάθλιψη και άγχος, καρδιαγγειακές ασθένειες (αθηροσκλήρωση), διαβητική νευροπάθεια, AIDS (Το 10-35% των ασθενών παρουσιάζουν χαμηλά επίπεδα βιταμίνης Β12), αλτσχάιμερ, άσθμα, πολλαπλή σκλήρωση, χαμηλή σπερματική πυκνότητα, βόμβο (εμβοή), κακοήθης αναιμία, κόπωση, παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Η κακοήθης αναιμία και η ανεπάρκεια βιταμίνης Β12 έχει ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της νευρικής λειτουργίας, η οποία προκαλεί νωθρότητα, μούδιασμα ή αίσθημα καύσους. Επίσης αποδυναμώνει την εγκεφαλική λειτουργία και οδηγεί σε δυσλειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Άγχος/Κατάθλιψη – η νευρικότητα και το άγχος συνδέονται συχνά με την ανεπάρκεια βιταμίνης Β12. Ιδιαιτέρως στους ηλικιωμένους, η ανεπάρκεια βιταμίνης Β12 συχνά προκαλεί κατάθλιψη.

Υπερομοκυστεϊναιμία – Ένα ποσοστό της τάξεως του  20 –40% των ασθενών με καρδιακά νοσήματα παρουσιάζει αυξημένα επίπεδα ομοκυστεϊναιμίας, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην αθηροσκλήρωση και την οστεοπόρωση.

Διαβητική νευροπάθεια – Η βιταμίνη Β12 χρησιμοποιείται επιτυχώς στην θεραπεία της διαβητικής νευροπάθειας, παρόλο που ακόμα δεν έχει καταστεί απολύτως σαφές, αν η θεραπεία οφείλεται στην πρόσληψη επαρκών ποσοτήτων βιταμίνης Β12 ή στην ρύθμιση του μεταβολισμού της βιταμίνης, ο οποίος στους διαβητικούς διαταράσσεται σημαντικά.

Ανδρική υπογονιμότητα - Καθώς η βιταμίνη Β12 εμπλέκεται στην αντιγραφή των κυττάρων, η ανεπάρκειά της είναι φυσικό να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην ποιότητα, την ποσότητα και την κινητικότητα του σπέρματος.

Εμβοή αυτιών /Βόμβος - Ένας σημαντικός αριθμός ασθενών με εμβοή ή απώλεια ακοής, εξαιτίας παρατεταμένης έκθεσης σε θορύβους, παρουσιάζει ανεπάρκεια βιταμίνης Β12. Πρόκειται για αποτέλεσμα μεταβολών στην νευρολογική λειτουργία του ακουστικού συστήματος.

Διαταραχές ύπνου – Η βιταμίνη Β12 επηρεάζει την έκκριση  μελατονίνης. Πολύ συχνά τα χαμηλά επίπεδα μελατονίνης οφείλονται σε χαμηλά επίπεδα βιταμίνης β12 στον ανθρώπινο οργανισμό.

V204
Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει:
IngredientWeight%EC NRV
Vitamin B12 1000ug 40,000
as adenosylcobalamin (500ug)
and methylcobalamin (500ug)
In a base of alfalfa, spirulina and bilberry

Vegan capsule

60mg


✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βιγκάνς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Μία κάψουλα ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Σχόλια (0)