Εκχύλισμα Οργανικής Αγγελικής και Κολοκύθας | Organic Angelica and Pumpkin seed Extract  | 30 καψ.
  • Εκχύλισμα Οργανικής Αγγελικής και Κολοκύθας | Organic Angelica and Pumpkin seed Extract  | 30 καψ.
  • Εκχύλισμα Οργανικής Αγγελικής και Κολοκύθας | Organic Angelica and Pumpkin seed Extract  | 30 καψ.
  • Εκχύλισμα Οργανικής Αγγελικής και Κολοκύθας | Organic Angelica and Pumpkin seed Extract  | 30 καψ.

Εκχύλισμα Οργανικής Αγγελικής και Κολοκύθας | Organic Angelica and Pumpkin seed Extract | 30 καψ.

Organic.

Κωδ. Προϊοντος: V921
36,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

   Η οργανική Αγγελική (Angelicaarchangelica), κοινώς γνωστή ως η κηπευτική αγγελική ή άγριο σέλινο ανήκει στην οικογένεια των Σελινοειδών και συνήθως καλλιεργείται για τον αρωματικό βλαστό της. Φύεται στις βόρειες Σκανδιναβικές χώρες και αποτελεί θεραπευτικό βότανο της παραδοσιακής σαμανικής ιατρικής της φυλής των Σάμι και των Λαπώνων. Η αγγελική που χρησιμοποιούμε προέρχεται από το Hrisey, ένα νησί στις βόρειες ακτές της Ισλανδίας. Είναι πιστοποιημένη οργανικά και η συγκομιδή της γίνεται με το χέρι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Κατόπιν αποξηραίνεται και εκχυλίζεται σε ισλανδικό έδαφος. Ιστορικά, η αγγελική έφτασε στην Ισλανδία το 1930 και έχει μακρά παραδοσιακή χρήση στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος ενάντια στις ιώσεις.

       Ο πράσινος και επίπεδος σπόρος της κολοκύθας, γνωστός και ως κολοκυθόσπορος, είναι βρώσιμος. Η κολοκύθα κατάγεται από την Αμερική. Ωστόσο οργανικές καλλιέργειες κολοκύθας βρίσκουμε σήμερα και στην Ευρώπη. Πλούσια σε ψευδάργυρο και πρωτεΐνη, οι σπόροι της κολοκύθας θεωρείται ότι περιέχουν πληθώρα ευεργετικών ιδιοτήτων για την υγεία της καρδιάς μέχρι και του προστάτη.

  • Ακράτεια και Νυκτουρία - (Νυκτουρία είναι η συχνή ανάγκη διούρησης κατά τη διάρκεια της νύχτας). Η ικανότητα της ουροδόχου κύστης να κρατάει μεγάλες ποσότητες ούρων μειώνεται με την αύξηση της ηλικίας. Αυτό οφείλεται συνήθως στην αποδυνάμωση των μυών των τοιχωμάτων της ουροδόχου κύστης. Σύμφωνα με άλλες θεωρίες, οφείλεται σε ορμονικές μεταβολές. Οι γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση παράγουν λιγότερα οιστρογόνα, γεγονός που συμβάλλει στην εμφάνιση ακράτειας, σύμφωνα με την έκθεση Cohrane.

   Επιπλέον, οι άνδρες που παρουσιάζουν ορμονικές διαταραχές και υπερπλασία του προστάτη, υποφέρουν επίσης από ακράτεια και νυκτουρία, καθώς συχνά δεν επιτρέπει την πλήρη κένωση της ουροδόχου κύστης.

   Άλλοι παράγοντες εμφάνισης ακράτειας και νυκτουρίας είναι ο διαβήτης, η αυξημένη κατανάλωση καφεΐνης και αλκοόλ, συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή με διουρητικά, μολύνσεις του ουροποιητικού, εγκυμοσύνη, παχυσαρκία, κληρονομικό ιστορικό.

  • Καλοήθης Υπερπλασία το προστάτη – Η υπερπλασία του προστάτη - επίσης γνωστή και ως διόγκωση του προστατικού αδένα- σχετίζεται με ορμονικές μεταβολές, που εμφανίζονται με το πέρασμα των ετών σε άνδρες άνω των 50. Η διόγκωση του προστατικού αδένα εμποδίζει την διέλευση των ούρων και αυξάνει τη συχνότητα και το αίσθημα της διούρησης, αφού η κύστη δεν εκκενώνεται πλήρως.

Πιθανή Εφαρμογή: Ακράτεια ούρων, Σύνδρομο Υπερδραστήριας Ουροδόχου Κύστεως, νυκτουρία και καλοήθης υπερπλασία του προστάτη.

V921

Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει:
IngredientWeight%EC NRV
Organic Angelica archangelica leaf extract       100mg
Organic Pumpkin seed extract  150mg
In a base of organic Alfalfa 
✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Μία έως δύο κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Αντενδείξεις: Δεν συνιστάται η πρόσληψη κατά τη περίοδο της κύησης και της γαλουχίας. Δεν συνιστάται η πρόσληψη σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Αλληλεπιδράσεις: Δεν συνιστάται η πρόσληψη σε άτομα που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή με διουρητικά.


Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.Σχόλια (0)