MSM
  • MSM

MSM | 90caps | 750mg

Vegan, Veg Caps

Κωδ. Προϊοντος: V406
24,50 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

MSM (methyl-sulfonyl-methane =Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο)

Πρόκειται για ένα φυσικό θρεπτικό συστατικό, μία θειική ένωση, η οποία περιλαμβάνεται στη συνήθη ανθρώπινη διατροφή. Βρίσκεται σε τρόφιμα, όπως τα φρούτα, το αλφα αλφα, το καλαμπόκι, οι ντομάτες, το τσάι, και ο καφές. Το θείο είναι παρόν σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς για αυτό και χωρίς το θείο δεν θα υπήρχε ζωή, στη μορφή που εμείς τη γνωρίζουμε. Αποτελεί σημαντικό συστατικό για 150 και πλέον ενώσεις στο ανθρώπινο σώμα – ιστούς, ένζυμα, ορμόνες, αντισώματα και αντιοξειδωτικά. Το θείο βρίσκεται σε κάθε κύτταρο του σώματος και ιδιαίτερα στα μαλλιά, τα νύχια και το συνδετικό ιστό των αρθρώσεων και του δέρματος, όπου αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο της δομικής πρωτεΐνης. Ο συνδετικός ιστός υποστηρίζει και συνδέει τα εσωτερικά όργανα, σχηματίζει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και ενώνει τους μυς με τα οστά.

  • Οστεοαρθρίτιδα (ΟΑ) – Καθώς το θείο είναι απαραίτητο για το σχηματισμό του συνδετικού ιστού, πολυάριθμες μελέτες έχουν διεξαχθεί για τη χρήση του MSM (μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο) στην αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας. Η συγκέντρωση του θείου σε μία πάσχουσα άρθρωση φαίνεται να είναι πολύ μικρότερη από αυτή της υγιούς αρθρώσεως (σχεδόν το 1/3). Κατά τη διάρκεια προκαταρκτικής μελέτης, που διεξήχθη σε 16 πάσχοντες από εκφυλιστική αρθρίτιδα, χορηγήθηκε στους 10 από αυτούς 2,250mgMSM ημερησίως, ενώ στους υπόλοιπους 6 ψευδοφάρμακο (πλασέμπο). Οι ασθενείς που έλαβαν το MSM παρατήρησαν περιορισμό του πόνου έως και κατά 80% μετά από συνεχή λήψη έξι εβδομάδων. Στην ομάδα του ψευδοφαρμάκου (πλασέμπο) μόνο δύο άτομα αισθάνθηκαν διαφορά στον πόνο.
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού - Σύμφωνα με μελέτες, τόσο το MSM(μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο) όσο και το DMSO (Dimethylsulfoxide=Διμεθυλοσουλθοξειδιο), που αποτελεί έναν θειικό μεταβολίτη, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στην πρόληψη της φλεγμονώδους νόσου των αρθρώσεων.
  • Αντιπαθογόνος δράση – Η δράση του MSM(μεθυλοσουλφονυλομεθανιου) ενάντια στην κάντιτα (CandidaAlbicans) είναι γνωστή. Το MSM δεσμεύει τα στοιχεία στην επιφάνεια των βλεννογόνων μεμβρανών αποτρέποντας έτσι την ανάπτυξη μολύνσεων, όπως η κάντιτα. Παράλληλα συμβάλλει στην απομάκρυνση των παρασίτων όπως οι ασκαρίδες, τα παθογόνα μαστιγοφόρα πρωτόζωα giardialamblia, και οι τριχομονάδες.
  • Υγεία του δέρματος – Έχει αποδειχθεί ότι το MSM(μεθυλοσουλφονυλομεθανιο) περιορίζει την έκταση της εγκάρσιας σύνδεσης στα ινίδια κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος. Εφόσον λοιπόν ο σχηματισμός των ρυτίδων οφείλεται στην εν λόγο εγκάρσια σύνδεση, το MSM δρα ενάντια στο σχηματισμό τους. Τα θειούχα λουτρά έχουν μακρά παράδοση στην αντιμετώπιση της ψωρίασης, των ρευματικών πόνων και των μολύνσεων, ενώ πολλοί γιατροί στη Γαλλία τα συνιστούν για την αντιμετώπιση του άσθματος.

V406
10 αντικείμενα
Μία χορτοφαγική κάψουλα παρέχει:

IngredientWeight%EC NRV
MSM 750mg
✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βιγκάνς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Μία έως τρεις κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Όσοι υποφέρουν από πεπτικό έλκος καθώς και όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή με διουρητικά είναι πιθανότερο να παρουσιάσουν γαστρεντερικές παρενέργειες από την πρόσληψη MSM (μεθυλοσουλφονυλομεθανιου).

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Σχόλια (0)