Botanica | Βιολογική Ασβαγκάντα σκόνη | 110gr

Η Ashwagandha, γνωστή και ως "ινδικό ginseng"  Organic Ashwagandha Powder.

Κωδ. Προϊοντος: B170
19,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Η Βιολογική Σκόνη Ashwagandha είναι ένα ισχυρό προσαρμογόνο βότανο που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην Αγιουρβεδική ιατρική για την ενίσχυση της αντοχής και της ευεξίας. Προερχόμενη από βιολογικά καλλιεργημένες ρίζες Ashwagandha, αυτή η σκόνη αποτελεί ιδανικό σύμμαχο για τη μείωση του στρες, την αύξηση της ενέργειας και την υποστήριξη της γενικής υγείας.

Φτιαγμένο από βιολογικές ρίζες του φυτού Withania Somnifera Ήπια, ελαφρώς πικρή γεύση για ευέλικτη χρήση.

Η Ashwagandha, γνωστό και ως «ινδικό ginseng», είναι ένα από τα πιο γνωστά και πιο πολύτιμα φυτά της Αγιουρβέδα. Η οργανική μας σκόνη Ashwagandha είναι κατασκευασμένη από καθαρή, φυσική σκόνη ρίζας Ashwagandha και είναι απαλλαγμένη από πρόσθετα.

Οφέλη:

Συμβάλει στη Μείωση Στρες και Άγχους: Η Ashwagandha βοηθά στη μείωση των επιπέδων κορτιζόλης, προσφέροντας φυσική ανακούφιση από το άγχος και το στρες.

Συμβάλει στη Αύξηση Ενέργειας και Αντοχής: Ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας και βελτιώνει την αντοχή, ιδανική για υποστήριξη κατά τη διάρκεια απαιτητικών ημερών.

Συμβάλει στη Υποστήριξη της Νευρικής Υγείας: Βοηθά στη βελτίωση της ψυχικής διαύγειας, της μνήμης και της συγκέντρωσης.

Συμβάλει στην Ορμονική Ισορροπία: Υποστηρίζει τη ρύθμιση των ορμονών και την υγεία του θυρεοειδούς, συμβάλλοντας στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού.

Ανακαλύψτε τη δύναμη της Αγιουρβέδα και ενισχύστε την ευεξία σας με τη Βιολογική Σκόνη Ashwagandha!

  • Vegan, gluten-free, certified raw food quality, GMO-free.
  • Χωρίς πληρωτικά, αρώματα, γλυκαντικά ή συντηρητικά ολόκληρου χόρτου.

Η καφέ γυάλινη συσκευασία διατηρεί τις βιταμίνες που περιέχει το προϊόν, αλλά και την αρχική τους γεύση και φρεσκάδα. Λειτουργεί ως ένα φυσικό εμπόδιο στα βακτήρια και βοηθάει έτσι ώστε οι αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος να μην επηρεάζουν το προϊόν, διότι δεν αλληλεπιδρά στο περιεχόμενο που προστατεύει.

Όλα τα ανωτέρω έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό.

B170
6 αντικείμενα
100% Βιολογική Ασβαγκάντα σκόνη

Προσθέστε τη Βιολογική Σκόνη Ashwagandha σε smoothies, τσάι, γάλα ή άλλες συνταγές για να απολαύσετε τα ευεργετικά της οφέλη. Είναι ιδανική για καθημερινή χρήση και μπορεί να συμβάλει σε έναν πιο ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Σχόλια (0)