Botanica | Μίξη φρούτων σκόνη | 110gr

Μοναδική μίξη από βιολογικά φρούτα. Super Berries powder.

Η Βιολογική Σκόνη είναι ένας συνδυασμός από βιολογικά superfoods που ενισχύουν την υγεία και την ευεξία σας. Αυτή η μοναδική φόρμουλα περιέχει φρούτα και μούρα προσφέροντας έναν εκπληκτικό συνδυασμό αντιοξειδωτικών, βιταμινών και θρεπτικών συστατικών.

Κωδ. Προϊοντος: B172
23,50 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Αυτό το μείγμα δεν περιέχει πρόσθετα αρώματα ή γλυκαντικά και αποτελείται από φυσικά και βιολογικά συστατικά και περιέχουν από την φύση τους βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά. Θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται στα φυτικά τρόφιμα.

Η Βιολογική Σκόνη Berry Booster Blend είναι ένας ισχυρός συνδυασμός από βιολογικά superfoods που ενισχύουν την υγεία και την ευεξία σας. Αυτή η μοναδική φόρμουλα περιέχει Ακάι, Ασερόλα Μπαομπάμπ, Μυρτιλός, Καμού Καμού, Λούκουμα, Μάκα, Μακί, προσφέροντας έναν εκπληκτικό συνδυασμό αντιοξειδωτικών, βιταμινών και θρεπτικών συστατικών.

Οφέλη:

  • Συμβάλει στην Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού: Η σκόνη αυτή είναι πλούσια σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά, ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού σας ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και τις ασθένειες.
  • Συμβάλει στην Ενέργεια και Ζωντάνια: Χάρη στη μάκα και το baobab, το μείγμα υποστηρίζει τα επίπεδα ενέργειας και βοηθά στην καταπολέμηση της κόπωσης, διατηρώντας σας ζωντανούς και δραστήριους όλη μέρα.
  • Συμβάλει στην Βελτίωση της Διάθεσης: Οι ιδιότητες της lucuma και του camu camu βοηθούν στη ρύθμιση της διάθεσης και στη μείωση του άγχους, υποστηρίζοντας τη συναισθηματική σας ισορροπία.
  • Συμβάλει στην Υγεία του Δέρματος: Το acai και το maqui berry είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας του δέρματος, δίνοντάς σας μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Απολαύστε τις υπέροχες γεύσεις και τα μοναδικά οφέλη αυτής της ισχυρής berry blend για μια υγιή και ισορροπημένη ζωή!

  • Vegan, gluten-free, certified raw food quality, GMO-free.
  • Χωρίς πληρωτικά, αρώματα, γλυκαντικά ή συντηρητικά ολόκληρου χόρτου.

Η καφέ γυάλινη συσκευασία διατηρεί τις βιταμίνες που περιέχει το προϊόν, αλλά και την αρχική τους γεύση και φρεσκάδα. Λειτουργεί ως ένα φυσικό εμπόδιο στα βακτήρια και βοηθάει έτσι ώστε οι αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος να μην επηρεάζουν το προϊόν, διότι δεν αλληλεπιδρά στο περιεχόμενο που προστατεύει.

Όλα τα ανωτέρω έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό.

B172
14 αντικείμενα
Μίξη φρούτων από: Ακάι, Ατσερόλα, Μπαομπάμπ, Μυρτιλό, Καμού Καμού, Λούκουμα, Μάκα και Αριστοτέλια η μάκκειος

Προσθέστε τη Βιολογική Σκόνη, γιαούρτι, χυμούς ή σνακ για μια γευστική και θρεπτική ώθηση στην καθημερινή σας διατροφή. Είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν την υγεία τους με φυσικά και βιολογικά συστατικά.

Σχόλια (0)