Botanica | Βιολογική Μάκα - 4 ρίζες σκόνη |110gr

Βιολογική Μάκα/Organic Maca Powder - 4 ρίζες σκόνη. Μοναδικό μείγμα τεσσάρων ριζών - κόκκινη μάκα, κίτρινη μάκα, μωβ μάκα και μαύρη μάκα,

Διαλεγμένες με το χέρι και προσεκτικά καθαρισμένες για ανώτερη ποιότητα.

Κωδ. Προϊοντος: B169
19,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Ονομάστηκε η «υπερτροφή των Άνδεων», η Μάκα είναι δημοφιλής στον αυτόχθονα πληθυσμό των Περουβιανών Άνδεων. Καλλιεργούμενο την άνοιξη, το Maca είναι ένα μικρό ριζικό λαχανικό από το φυτό maca που καλλιεργείται σε υψόμετρα άνω των 3500 μέτρων. Παραδοσιακά ενσωματωμένη στη διατροφή των ιθαγενών, η ρίζα Maca έχει εξελιχθεί σε μια σύγχρονη «υπερτροφή».

Η Βιολογική Σκόνη Μάκα συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες των τεσσάρων ποικιλιών μάκα: κόκκινη, κίτρινη, μωβ και μαύρη. Προερχόμενη από βιολογικές καλλιέργειες στις Άνδεις, η μάκα είναι γνωστή για την ενίσχυση της ενέργειας, την ορμονική ισορροπία και την υποστήριξη της σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Οφέλη:

  • Συμβάλει στην Αύξηση Ενέργειας και Αντοχής: Η μάκα ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας, καταπολεμώντας την κόπωση και αυξάνοντας την αντοχή.
  • Συμβάλει στην Ορμονική Ισορροπία: Ιδιαίτερα ωφέλιμη για την υποστήριξη της ορμονικής ισορροπίας σε άνδρες και γυναίκες.
  • Συμβάλει στην Βελτίωση Διάθεσης: Συμβάλλει στη μείωση του άγχους και βελτιώνει τη διάθεση, χάρη στην προσαρμοστική της δράση.
  • Συμβάλει στην Ενίσχυση της Σεξουαλικής Λειτουργίας: Ιδιαίτερα γνωστή για τις αφροδισιακές της ιδιότητες, ενισχύει τη λίμπιντο και την σεξουαλική υγεία.

Αναβαθμίστε την υγεία σας και απολαύστε φυσική ενέργεια με τη δύναμη των τεσσάρων ποικιλιών βιολογικής μάκα!

  • Vegan, gluten-free, certified raw food quality, GMO-free.
  • Χωρίς πληρωτικά, αρώματα, γλυκαντικά ή συντηρητικά ολόκληρου χόρτου.

Η καφέ γυάλινη συσκευασία διατηρεί τις βιταμίνες που περιέχει το προϊόν, αλλά και την αρχική τους γεύση και φρεσκάδα. Λειτουργεί ως ένα φυσικό εμπόδιο στα βακτήρια και βοηθάει έτσι ώστε οι αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος να μην επηρεάζουν το προϊόν, διότι δεν αλληλεπιδρά στο περιεχόμενο που προστατεύει.

Όλα τα ανωτέρω έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό.

B169
9 αντικείμενα

100% Βιολογική μάκα 25% κόκκινη, κίτρινη, μωβ και μαύρη σε σκόνη.

Προσθέστε τη Βιολογική Σκόνη Μάκα σε smoothies, χυμούς, δημητριακά ή γλυκά για να απολαύσετε τα θρεπτικά της οφέλη. Η πλούσια και γήινη γεύση της ταιριάζει σε πολλές συνταγές, καθιστώντας την ιδανική για καθημερινή χρήση.

Αναβαθμίστε την υγεία σας και απολαύστε φυσική ενέργεια με τη δύναμη των τεσσάρων ποικιλιών βιολογικής μάκα!

 

Σχόλια (0)