Collagen Pro Factors 150gr
  • Collagen Pro Factors 150gr
  • Collagen Pro Factors 150gr
  • Collagen Pro Factors 150gr
  • Collagen Pro Factors 150gr

Viridian | Collagen Pro Factors | 150gr

Το Collagen Pro Factors είναι μια ακριβής σύνθεση βασικών αμινοξέων, συν ένα μοναδικό φιλικό στέλεχος βακτηρίων και βιταμίνη C που παρέχει τα απαραίτητα δομικά στοιχεία και υποστήριξη για την κανονική παραγωγή κολλαγόνου.

Κωδ. Προϊοντος: V158
65,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Το κολλαγόνο είναι η κύρια δομική πρωτεΐνη που βρίσκεται στο δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια, τους συνδέσμους και τους τένοντες. Ωστόσο, όταν καταναλώνεται στη διατροφή, το σώμα μας δεν μπορεί να απορροφήσει το κολλαγόνο στην πλήρη του μορφή. Αντίθετα, διασπάται σε μεμονωμένα αμινοξέα πριν ξαναχτιστεί και χρησιμοποιηθεί στο σώμα.

Το Collagen Pro Factors είναι ένα προηγμένο σύμπλεγμα φυτικής προέλευσης που προμηθεύει το σώμα σας με τα 18 βασικά αμινοξέα που βρίσκονται στο ανθρώπινο κολλαγόνο τύπου 1. Αυτά τα αμινοξέα είναι έτοιμα να απορροφηθούν. 

Τα αμινοξέα που κυριαρχούν στο κολλαγόνο είναι η αλανίνη, η γλυκίνη, η προλίνη, και η υδροξιπρολίνη, ενώ σε μικρότερο ποσοστό βρίσκονται η βαλίνη, η λευκίνη, η ισολευκίνη, η φαινυλαλανίνη, η τυροσίνη, η σερίνη η μεθειονινη, η αργινίνη, η ιστιδίνη, η λυσίνη, το ασπαρτικό οξύ, το γλουταμινικό οξύ και η υδροξυλισινη. Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την ενεργοποίηση της προλίνης και της λυσίνης και τη μετατροπή του προ-κολλαγόνου σε ώριμο και αδιάλυτο κολλαγόνο.

Καθώς γερνάμε, η παραγωγή κολλαγόνου επιβραδύνεται και μέχρι την ηλικία των 50 ετών χάνεται περίπου το 50% του κολλαγόνου.

Το Collagen Pro Factors βοηθά στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος παρέχοντας την απαραίτητη υποστήριξη για την παραγωγή κολλαγόνου. Περιέχει 100% ενεργά συστατικά που έχουν διαμορφωθεί από ειδικούς διατροφολόγους, χωρίς τεχνητά πληρωτικά ή δυσάρεστες ουσίες. Το προϊόν προέρχεται σύμφωνα με αυστηρά ηθικά κριτήρια, συμπεριλαμβανομένων μη δοκιμών σε ζώα, ΓΤΟ ή φοινικέλαιου.

Αμινοξέα Προκολλαγόνου

         Ο σημαντικός ρόλος του κολλαγόνου γίνεται πιο εμφανής με το πέρασμα των ετών. Μεγαλώνοντας παρουσιάζονται προβλήματα υγείας που επηρεάζουν τα αιμοφόρα αγγεία και τα όργανα . Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο εκφυλισμός της δομής του κολλαγόνου, με αποτέλεσμα το σχηματισμό ρυτίδων, τη χαλάρωση του δέρματος, τη λέπτυνση και τον εκφυλισμό των ιστών.

          Το πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν τα αμινοξέα του προκολλαγόνου για τη σύνθεση του κολλαγόνου, έχει αποδειχθεί μέσα από έρευνες. Η κατανάλωση πρωτεΐνης μέσω της διατροφής αυξάνει τα ποσοστά σύνθεσης της μυϊκής πρωτεΐνης, ενώ  αντιθέτως, δεν αυξάνει τη σύνθεση της πρωτεΐνης του μυϊκού συνεκτικού ιστού (κολλαγόνο). Θεωρείται ότι η δράση αυτή επηρεάζεται από το προφίλ των αμινοξέων της διατροφικής πρωτεΐνης και την ανεπαρκή ποσότητα γλυκίνης και/η προλίνης  που είναι απαραίτητα για τη σύνθεση του κολλαγόνου.

Στα πλαίσια της  καταναλωτική  έρευνας εξετάστηκε η επίδραση του σε άτομα σε πραγματικές καθημερινές συνθήκες ζωής. Χορηγήθηκε σε 55 γυναίκες ηλικίας 30-60 ετών. Στο τέλος της έρευνας οι συμμετέχουσες κλήθηκαν να απαντήσουν ένα ερωτηματολόγιο.

Περίληψη των αποτελεσμάτων

Πιο σφριγηλό, πιο ενυδατωμένο δέρμα

Μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων

Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας και ενίσχυση της λάμψης

Μείωση των μαύρων κύκλων. Τα μάτια φαίνονται λιγότερο κουρασμένα

Απαλότερο και ομοιόμορφο δέρμα

Μείωση στα σημάδια και τις κηλίδες του προσώπου

Το δέρμα φαίνεται πιο υγιές και η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή

Πιο δυνατά, υγιή νύχια.

Που συμβάλλει το  Collagen Pro Factors?

Γήρανση του δέρματος: ευεργετική δράση στην ενυδάτωση, την ελαστικότητα και τις ρυτίδες του δέρματος.

Υγεία των αρθρώσεων: ευεργετικά αποτελέσματα σε μεγαλύτερους ηλικιακά αλλά και νεότερους  πάσχοντες από πόνους των αρθρώσεων.

Μυϊκή Υγεία: αποκατάσταση μετά από τραυματισμούς των αρθρώσεων, η σύσταση του σώματος, ο πόνος/καταπόνηση των μυών, η αποκατάσταση μετά την άσκηση, η σύνθεση της μυϊκής πρωτεΐνης και η σύνθεση κολλαγόνου.

Βιταμίνη C: η βιταμίνη C κατέχει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση του κολλαγόνου, καθώς αποτελεί συμπαράγοντα για την υδροξυλάση προλίνης και λυσίνης.

Απόδοση σε αθλήματα: έχει αποδειχθεί ότι η πρόσληψη συμπληρωμάτων βιταμίνης C και κολλαγόνου συμβάλλει σημαντικά στη σύνθεση του κολλαγόνου στον οργανισμό. Μπορεί ο εν λόγω συνδυασμός να ενισχύσει και την απόδοση στα αθλήματα.

Το Collagen Pro Factors είναι μια πολύτιμη προσθήκη για την υποστήριξη της συνολικής υγείας και ευεξίας.

V158
10 αντικείμενα

Ingredients

One heaped teaspoon (5g) provides: Weight NRV

Collagen Amino Acid Complex. Providing:

L-Alanine, L-Arginine HCI, L-Aspartic  Acid, L-Glutamic Acid, Glycine, L Histidine, L-Isoleucine, L-Leucine, L Lysine HCI, L-Methionine, L-Proline, L-Serine, L-Threonine, L-Tyrosine, L-Valine, L-Phenylalanine, Hydroxyproline, Hydroxylysine

2500mg  

Viable good bacteria S. Thermophilus CUL68

1.5 billion CFU  
Vitamin C (magnesium ascorbate) 250mg 313

In a base of Inulin

          Συνιστώμενη χρήση

     Αναμίξατε μία γεμάτη κουταλιά του γλυκού 5γρ σε νερό ή χυμό. Λαμβάνετε ημερησίως.

·        Συνιστάται η χρήση του σε παιδιά άνω των 12 ετών

 Κύηση και Γαλουχία

·        Το κολλαγόνο αποτελεί μια σημαντική θεμελιώδη, πρωτεΐνη που συμμετέχει σε πολλές διεργασίες κατά τη διάρκεια της σύλληψης και της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, συνιστάται οι καταναλωτές να συμβουλεύονται τον ιατρό ή τον θεραπευτή τους πριν την πρόσληψη. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να οριστεί η περίοδος παύσης πρόσληψης των συμπληρωμάτων και η έναρξη λήψης αντίστοιχα μετά την εγκυμοσύνη.

Σχόλια (0)