Botanica | Βιολογικό Μπρόκολο Σκόνη | 110gr

Βιολογικό μπρόκολο σε σκόνη. Broccoli Powder Organic

Κωδ. Προϊοντος: B178
15,50 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Η Βιολογική Σκόνη Μπρόκολου είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό συμπλήρωμα διατροφής, πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Κατασκευασμένη από 100% βιολογικά καλλιεργημένο μπρόκολο, αυτή η σκόνη διατηρεί όλα τα ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά του φρέσκου μπρόκολου, προσφέροντας έναν εύκολο τρόπο να ενσωματώσετε τα οφέλη αυτού του superfood στη διατροφή σας.

Το μπρόκολο είναι ένα λαχανικό που σχετίζεται με το κουνουπίδι. Η λέξη μπρόκολο είναι ο πληθυντικός της ιταλικής λέξης «μπρόκολο». Μπρόκολο σημαίνει «η ανθισμένη κορυφή ενός λάχανου». Το μπρόκολο προέρχεται από πρωτόγονους πολιτισμούς που καλλιεργούνταν στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και πιθανώς βελτιώθηκε μέσω τεχνητής επιλογής σε μια νότια ιταλική χερσόνησο ή στη Σικελία.

Διαδικασία παραγωγής Μπρόκολο σε σκόνη

Μετά την καλλιέργεια, οι καλές ιδιότητες του μπρόκολου συμπυκνώνονται και μεταποιούνται σε σκόνη μπρόκολου. Η σκόνη έχει σκούρο πράσινο χρώμα και λεπτή και ελαφρώς έντονη γεύση μπρόκολου. Υγιεινά χαρακτηριστικά του μπρόκολου Το μπρόκολο έχει υγιή χαρακτηριστικά που μπορούν να συμβάλουν στην υποστήριξη του οργανισμού.

Οφέλη:

  • Υποστήριξη Ανοσοποιητικού: Πλούσιο σε βιταμίνες C και A, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και προστατεύει από τις λοιμώξεις.
  • Αντιοξειδωτική Προστασία: Περιέχει γλυκοσινολικές και σουλφοραφάνη, ισχυρά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες.
  • Υγεία Οστών και Δέρματος: Πλούσιο σε βιταμίνη Κ και ασβέστιο, υποστηρίζει την υγεία των οστών και προάγει την υγεία του δέρματος.
  • Αποτοξίνωση: Συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, υποστηρίζοντας την καλή λειτουργία του ήπατος.

Χρήση:

Προσθέστε την Βιολογική Σκόνη Μπρόκολου σε smoothies, χυμούς, σούπες ή σαλάτες για να απολαύσετε τα θρεπτικά οφέλη της εύκολα και γρήγορα. Είναι ιδανική για όσους επιδιώκουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και θέλουν να ενισχύσουν τη διατροφή τους με φυσικά και βιολογικά προϊόντα.

Αναβαθμίστε τη διατροφή σας με τη δύναμη της φύσης μέσω της Βιολογικής Σκόνης Μπρόκολου!

  • Vegan, gluten-free, certified raw food quality, GMO-free.
  • Μετά τη συγκομιδή και τον χυμό, υφίσταται μια αποκλειστική τεχνολογία ξήρανσης σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρήσει τις φυσικές βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα και φυτοθρεπτικά συστατικά.
  • Χωρίς πληρωτικά, αρώματα, γλυκαντικά ή συντηρητικά ολόκληρου χόρτου.

Η καφέ γυάλινη συσκευασία διατηρεί τις βιταμίνες που περιέχει το προϊόν, αλλά και την αρχική τους γεύση και φρεσκάδα. Λειτουργεί ως ένα φυσικό εμπόδιο στα βακτήρια και βοηθάει έτσι ώστε οι αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος να μην επηρεάζουν το προϊόν, διότι δεν αλληλεπιδρά στο περιεχόμενο που προστατεύει.

Όλα τα ανωτέρω έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό.

B178
9 αντικείμενα
100% Βιολογικό μπρόκολο σε σκόνη.
Μπορεί να προστεθεί σε συνταγές όπως σάλτσες, σαλάτες, smoothies και ζύμες.
Σχόλια (0)