Σύμπλεγμα για Καθαρή Επιδερμίδα | Clear Skin Complex 60caps
  • Σύμπλεγμα για Καθαρή Επιδερμίδα | Clear Skin Complex 60caps
  • Σύμπλεγμα για Καθαρή Επιδερμίδα | Clear Skin Complex 60caps

Viridian | Σύμπλεγμα για Καθαρή Επιδερμίδα | Clear Skin Complex | 60caps

Το Clear Skin Complex είναι μια στοχευμένη σύνθεση βοτάνων, καροτενοειδών, φιλικών βακτηρίων και μετάλλων, συμπεριλαμβανομένου του ψευδαργύρου, που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής επιδερμίδας.

Vegan, Veg Caps

Κωδ. Προϊοντος: V371
36,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Όσοι υποφέρουν από διαταραχές του δέρματος, όπως ακμή, έκζεμα, πρόωση γήρανση ή προβλήματα δερματικού τόνου, γνωρίζουν καλά το απρόβλεπτο του δέρματος. Κάποιοι ταλαιπωρούνται από παρατεταμένες περιόδους έξαρσης των δερματικών συμπτωμάτων, άλλοι από αιφνίδια  ξεσπάσματα κ.ο.κ. Την έμπνευση για τη δημιουργία αυτού του νέου  συμπληρώματος  την πήραμε από τον ιατρό Dale Pinnoch και το βιβλίο του « The Clear Skin Cookbook». Πρόκειται για μία ειδικά διαμορφωμένη μίξη βοτάνων, μετάλλων και λιποδυαλιτών αντιοξειδωτικών καροτενοειδών σε μία βάση προβιοτικών, που ενισχύουν την πέψη. Το Clear Skin Complex προσφέρει ελπίδα σε όσους αναζητούν ένα καθαρό, φρέσκο και χωρίς ψεγάδια δέρμα.

Αντιφλεγμονώδες

Αντιοξειδωτικά - Σε έρευνες που διεξήχθησαν, διαπιστώθηκε ότι τα άτομα, που υποφέρουν από ακμή, έχουν σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών στον οργανισμό τους, σε σχέση με όσους έχουν ένα υγιές δέρμα. Σύμφωνα με παρόμοιες μελέτες, τα άτομα με ακμή παρουσιάζουν υψηλότερα επίπεδα φλεγμονωδών χημικών στο αίμα. Συμπερασματικά, οι παραπάνω μελέτες, στέλνουν ένα καθαρό μήνυμα. Όσοι υποφέρουν από ακμή βιώνουν ένα σημαντικό, διαρκές και συστηματικό φλεγμονώδες και οξειδωτικό στρες, ενώ η αντιοξειδωτική άμυνα του οργανισμού δεν δύναται να αντιμετωπίσει το φόρτο.

Σελήνιο – Αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά συστατικά για την υγεία του δέρματος. Το σελήνιο είναι ο πρόδρομος ενός αντιοξειδωτικού ενζύμου, του υπεροξειδίου του γλουτοθείου (GP), το οποίο αποτελεί ένα αποτελεσματικό αντιφλεγμονώδες, ιδανικό για την μείωση της ερυθρότητας (κοκκινίλες) του πάσχοντος δέρματος.

Λιπο-διαλυτά αντιοξειδωτικά – Τα λιποδιαλυτά αντιοξειδωτικά, όπως τα καροτενοειδή, κατέχουν  σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της φλεγμονής, που συνοδεύει κάθε δερματική αλλοίωση. Αυτό συμβαίνει διότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσοστό της φλεγμονώδους αντίδρασης, που ενεργοποιείται από την απελευθέρωση ελευθέρων ριζών ερυθρών αιμοσφαιρίων. Επομένως, η δράση των επιπλέον αντιοξειδωτικών θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση και αντιστροφή του φαινομένου. Τα λιποδυαλιτά αντιοξειδωτικά είναι τα μόνα που μπορούν να διανείμουν την δράση τους μέσω  της διαιτητικής κατανάλωσης. Πρόκειται για συστατικά στοιχεία, όπως τα καροτενοειδή (β-καροτίνη, λουτεϊνη(ωχρίνη), λυκοπενιο, ασταξανθίνη, ζεαξανθίνη κτλ), τα οποία θα ξεκινήσουν φυσικά την πορεία τους στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος, όπου θα μπορέσουν να διανείμουν την δραστηριότητά τους.

Αντιμετώπιση της ακμής

Ψευδάργυρος – Είναι εξαιρετικά σημαντικός για τη ρύθμιση της δραστηριότητας του σμηγματογόνου αδένα. Η ακανόνιστη έκκριση σμήγματος αποτελεί ένα κύριο και χαρακτηριστικό παράγοντα σε πολλά δερματικά προβλήματα. Η ακμή οφείλεται σε περίσσεια έκκριση σμήγματος, η οποία μπλοκάρει τους δερματικούς πόρους και ευνοεί την ανάπτυξη βακτηρίων, προκαλώντας μόλυνση και φλεγμονή. Εν αντιθέσει, τα προβλήματα ξηροδερμίας του δέρματος οφείλονται στη μη επαρκή έκκριση σμήγματος .

Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στην ρύθμιση της λειτουργίας του σμηγματογόνου αδένα. Επομένως. Στην περίπτωση κατά την οποία ο σμηγματογόνος αδένας εκκρίνει περίσσεια σμήγματος, η επαρκής πρόσληψη ψευδαργύρου θα συντελέσει στην μείωση παραγωγής σμήγματος.  Στην αντίθετη περίπτωση, που ο σμηγματογόνος αδένας εκκρίνει λιγότερο σμήγμα από αυτό που χρειάζεται το δέρμα, ο ψευδάργυρος θα αυξήσει τα επίπεδα σμήγματος. Όσον αφορά στην ακμή, η πρόσληψη συμπληρώματος ψευδαργύρου είχε σημαντικά κλινικά αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών απεδείχθη ότι το 58% των ατόμων, που δέχθηκε θεραπεία με ψευδάργυρο, σημείωσε δραστική βελτίωση  στην εικόνα και την υγεία του δέρματός του.

Προβιοτικά – Έχουν παρέλθει πάνω από 70 χρόνια από τότε που οι δερματολόγοι  John H. Stokes και M. Pillsbury έκαναν λόγο για έναν γαστρεντερικό μηχανισμό που συνδέει φαινόμενα κατάθλιψης, άγχους και δερματικών προβλημάτων, όπως η ακμή. Ο Stokes και ο Pillsbury υπέθεσαν ότι η συναισθηματική κατάσταση  του ατόμου επηρεάζει την φυσιολογική εντερική μικροχλωρίδα, αυξάνει την διαπερατότητα του και συμβάλλει στη δημιουργία  φλεγμονής. Ανάμεσα στις θεραπευτικές προτάσεις των  Stokes και  Pillsbury  ήταν και οι Γαλακτοβάκιλοι Οξεόφιλοι (Lactobacillus Acidophilus).Σήμερα πολλά σημεία της παραπάνω θεωρίας αποδείχθηκαν και επιβεβαιώθηκαν. Η ικανότητα της εντερικής μικροχλωρίδας να επηρεάζει τη φλεγμονή, το οξειδωτικό στρες, το γλυκαιμικό έλεγχο, τον λιπώδη ιστό και την διάθεση ακόμα, ίσως να σχετίζεται άμεσα με την ακμή.

Αντιγήρανση/Αντιοξειδωτική δράση

Λιποδιαλυτά αντιοξειδωτικά – Το γεγονός ότι τα λιποδιαλυτά αντιοξειδωτικά ευεργετούν το δέρμα δεν αποτελεί αποκάλυψη. Ωστόσο πολλοί βασίζονται σε θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη C, η οποία όμως αποτελεί υδατοδιαλυτό αντιοξειδωτικό εξαιρετικά πολύτιμο για πολλούς ιστούς του σώματος, όχι όμως για το δέρμα. Για την καλή υγεία του δέρματος χρειαζόμαστε λιποδιαλυτά αντιοξειδωτικά και ιδιαιτέρως καροτενοειδή. Αυτού του είδους τα αντιοξειδωτικά εισχωρούν στο λιπώδη ιστό, όπως ο υποδόριος, όπου το κολλαγόνο και η ελαστίνη έχουν τις ρίζες τους. Καθώς τα λιποδιαλυτά αντιοξειδωτικά μετακινούνται στον υποδόριο ιστό, αρχίζουν να συσσωρεύονται, προσφέροντας  τοπικά προστασία ενάντια στη καταστρεπτική δράση των ελευθέρων ριζών. Η επισταμένη κατανάλωση λιποδιαλυτών αντιοξειδωτικών καταπολεμά δραστικά τη γήρανση των ινών του κολλαγόνου, που ευθύνεται για τη λέπτυνση του δέρματος και τις ρυτίδες.

Σελήνιο – Όπως είδαμε, το σελήνιο αποτελεί το πρόδρομο ενός αντιοξειδωτικού ενζύμου, του υπεροξειδίου δισμουτάσης.  Το ισχυρό αυτό αντιοξειδωτικό δρα εξαιρετικά ευεργετικά στην προστασία των δερματικών κυττάρων και τη διατήρηση της ελαστικότητας και της δομής του κολλαγόνου. Περιορίζει την καταστρεπτική δράση της παρατεταμένης ηλιακής ακτινοβολίας και αποτρέπει την χρώση του δέρματος, λόγω υπεριώδους ακτινοβολίας.

Τόνωση του κυκλοφορικού

Gotu Kola – Έχει χρησιμοποιηθεί ως  ενισχυτικό του κυκλοφορικού συστήματος, το οποίο επίσης συντελεί στην βελτίωση της μικροκυκλοφορίας στο δέρμα, βελτιώνοντας και λειαίνοντας το δερματικό τόνο.

Πεπτικό σύστημα

Προβιοτικά –Η κακή πέψη μπορεί να σχετίζεται με την κακή ποιότητα και υγεία του δέρματος. Η μη επαρκής απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών επιφέρει τον υποσιτισμό του σώματος.

Πιθανή εφαρμογή/Ενδείξεις: Ερεθισμένο δέρμα, ακμή, ανομοιόμορφος δερματικός τόνος, ερυθρότητα δέρματος, κοκκινίλες, ροδόχρους ακμή, ουλές, έκζεμα, ψωρίαση, αντιγήρανση, αντιοξειδωτική δράση  και καθαρισμός του ήπατος.

V371
22 αντικείμενα
Δύο χορτοφαγικές κάψουλες παρέχουν: Probiotic blend providing equal ratios of:  
Lactobacillus acidophilus 50mg, Bifido bacteria 50mg, Lutein Extract (5% Lutein) 100mg, (Providing 5mg of Lutein and 300ug of Zeaxanthin), Burdock Root 100mg, Gotu Kola 100mg, Natural Beta-carotene/carotenoid complex 5mg, (as D.salina algae) (Equiv. to Vitamin A 833ug), Zinc (Citrate) 15mg, Astaxanthin Extract (5% Astaxanthin) 20mg, (Providing 1mg of Astaxanthin), Selenium (Methionine) 75ug, Lycopene Extract (5% Lycopene) 6mg (Providing 300ug of Lycopene). In a base of spirulina and alfalfa.

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Δύο κάψουλες ημερησίως με τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Αντενδείξεις: Εγκυμοσύνη – σύμφωνα με κάποιες μελέτες, ο τρίβολος μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις στη μήτρα.

Τρίβολος- δεν είναι κατάλληλος για άτομα που πάσχουν από χολόλιθους μεγάλου μεγέθους.

Σημαντικές Προειδοποιήσεις

✓Συμπλήρωμα διατροφής

✓Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας χρήσης.

✓Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

✓Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

✓Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή το θεραπευτή σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

✓Να φυλάσσεται κάτω των 30c και μακριά από τα μικρά παιδιά.

✓Μην το χρησιμοποιείτε αν η κάψουλα-περίβλημα είναι σπασμένη.

Σχόλια (0)