Συνβιοτικά για Παιδιά σε Σκόνη | Synbiotic Children's Powder 50gr
  • Συνβιοτικά για Παιδιά σε Σκόνη | Synbiotic Children's Powder 50gr
  • Συνβιοτικά για Παιδιά σε Σκόνη | Synbiotic Children's Powder 50gr
  • Συνβιοτικά για Παιδιά σε Σκόνη | Synbiotic Children's Powder 50gr
  • Συνβιοτικά για Παιδιά σε Σκόνη | Synbiotic Children's Powder 50gr
  • Συνβιοτικά για Παιδιά σε Σκόνη | Synbiotic Children's Powder 50gr
  • Συνβιοτικά για Παιδιά σε Σκόνη | Synbiotic Children's Powder 50gr

Viridian | Προβιοτικά για Παιδιά σε Σκόνη | Viridikid Synerbio Powder | 50gr

Το Viridikid Synerbio Powder είναι μια στοχευμένη σύνθεση που περιλαμβάνει τέσσερα στελέχη καλών βακτηρίων του εντέρου με πρόσθετα πρεβιοτικά. Περιλαμβάνει βιταμίνη C για να υποστηρίξει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και να συμβάλει σε φυσιολογικά οστά και δέρμα. Vegan.

Κωδ. Προϊοντος: V425
28,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Το προϊόν αυτό σχεδιάστηκε ειδικά για την υγιή ανάπτυξη του εντερικού μικροβιοτικού περιβάλλοντος και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος των βρεφών. Περιέχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό τεσσάρων γαλακτοβακίλλων και μπιφιντοβακτηρίων σε αναλογία  2 δις οργανισμών ανά γραμμάριο σκόνης.

Αυτό το συνβιοτικό σύμπλεγμα απαραίτητων υγιεινών βακτηρίων σχεδιάστηκε ειδικά για παιδιά ηλικίας 1 – 14 ετών.

Lactobacillus Acidophilusx2-Αποτελεί ένα από τα ευρέως διαδεδομένα προβιοτικά, τα οποία βρίσκονται στο γαστρεντερικό σωλήνα του ανθρώπου και το βλεννογόνο του αναπαραγωγικού συστήματος. Αποικούν στο γαστρεντερικό σωλήνα και παράγουν λακτικό οξύ, υπεροξείδιο του υδρογόνου και άλλες αντιμικροβιακές ουσίες, οι οποίες αποτρέπουν τον αποικισμό μη φιλικών, παθογόνων βακτηρίων και μυκήτων στο γαστρεντερικό σωλήνα.     

Οι γαλακτοβάκιλλοι Οξεόφιλοι (Lactobacillus Acidophilus) αποδεδειγμένα ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα στο ανώτερο μέρος του γαστρεντερικού σωλήνα. 

Οι γαλακτοβάκυλλοι και τα βακτήρια μπίφιντους έχουν έντονη αντιμικροβιακή δράση  που επιδρά ευεργετικά τόσο στο τοπικό γαστρεντερικό σωλήνα, όσο και στο σύνολο του ανοσοποιητικού συστήματος.

Bifidobacteria lactis-Πρόκειται για ένα από τα πλέον σημαντικά  είδη ωφέλιμων βακτηρίων, που βρίσκονται στο παχύ έντερο. Έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά του στην θεραπεία της οξείας διάρροιας και την καταπολέμηση των ροταροϊών στα βρέφη. Το είδος των βακτηρίων μπίφιντους συμβάλλει στην αποτροπή παθογενέσεων στο γαστρεντερικό σωλήνα και ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τα γαλακτικά μπιφιντοβακτήρια (bifidobacteria lactis) ενισχύουν  την αποτελεσματικότητα της φαγοκυτταρικής διαδικασίας και τη δράση των φυσικών φονικών κυττάρων.

Πρόσφατες μελέτες αποδεικνύουν ότι χορήγηση συμπληρωμάτων με bifidobacteria lactis  σε πρόωρα νεογνά συνέβαλλε στην αύξηση της ανοσοσφαιρίνης IgA, η οποία αποτελεί την πλέον προστατευτική ουσία των βλεννωδών εκκρίσεων του γαστρεντερικού σωλήνα.

Bifidobacterium Bifidum-Αποτελούν το κυρίαρχο είδος βακτηρίων που αποικούν στο παχύ έντερο. Καθώς παράγουν λακτικό και οξικό οξύ, αποτρέπουν τον αποικισμό και τον πολλαπλασιασμό των ευκαιριακών παθογόνων οργανισμών, ενώ αποδεδειγμένα συμβάλλουν στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού.

Τα  βακτήρια μπίφιντους και οι γαλακτοβάκυλλοι ενισχύουν την αντίσταση των εντέρων ενάντια στον αποικισμό παθογόνων μικροβίων, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φράγμα.

Ινουλίνη (Πρεβιοτικό)-Η ινουλίνη δρα ως πρεβιοτικό (συμβάλλουν στον πολλαπλασιασμό των ωφέλιμων βακτηρίων) και όταν συναντάται με τα προβιοτικά είδη, που αναφέρονται παραπάνω, δημιουργούν την συνβιοτική φόρμουλα.

Η ινουλίνη αυξάνει τα λιπαρά οξέα βραχέως αλυσίδας (SCFAs), βελτιώνοντας την ηπατική λειτουργία και καταπολεμώντας τις τοξίνες και τα τοξικά παράγωγα.

Πιθανή εφαρμογή/Ενδείξει:Ενίσχυση του πεπτικού συστήματος, παιδική διάρροια, δυσπεψία. Τόνωση του ανοσοποιητικού, αλλεργίες, μικροβιακές μολύνσεις. Το έκζεμα και η ατοπική δερματίτιδα είναι πιθανό να βελτιωθούν από την εξισορρόπηση του εντερικής χλωρίδας. Κατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια και μετά την αντιβιοτική θεραπεία. Διάρροια που οφείλεται σε χρήση αντιβιοτικών. Περιπτώσεις που σχετίζονται άμεσα με την πρόωρη γέννηση, όπως η νεκρωτική εντεροκολίτιδα.      

Χρήσιμοι συνδυασμοί: Συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας για την καταλληλότητα και την σύσταση συστατικών σε νεογνά και βρέφη. Απαραίτητα λιπαρά οξέα, συμπληρώματα οργανικών τροφών, σκευάσματα βιταμινών και μετάλλων χωρίς ζάχαρη και μικρές  ποσότητες θρεπτικών ελαίων λιπαρών οξέων είναι δυνατό να εισαχθούν σταδιακά στη διατροφή του παιδιού, σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Σημείωση: Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι το 80% των ανοσοποιητικών ενεργών κυττάρων του σώματος βρίσκονται στο συνδεόμενο με το έντερο  λεμφικό ιστό (Galt).

V425
22 αντικείμενα
Κάθε ένα γραμμάριο παρέχει:
IngredientWeight%EC NRV
Total viable good bacteria count: 2 billion
Lactobacillus acidophilus NCIMB 30157
Lactobacillus acidophilus NCIMB 30156
Bifidobacterium lactis NCIMB 30172
Bifidobacterium bifidum NCIMB 30153
Vitamin C (calcium ascorbate) 50mg 63
Prebiotic FS2-60* 900mg
*Full spectrum prebiotic oligosaccharide and plant-derived inulin)
One gram measuring spoon included in jar.
Vitamin C contributes to the normal function of the immune system. 

* Πρεβιοτικό ευρέως φάσματος με φρουκτοολιγοσακχαρίτες και φυτικής προέλευσης ινουλίνη.
✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους και βίγκανς.
✓ Χωρίς προσθήκη γαλακτοκομικών, σιταριού, ζάχαρης, καλαμποκιού και σόγιας.
✓ Κατασκευάζεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
2 δισεκατομμύρια ανά γραμμάριο (67% Lactobacillus Acidophilus, 18% Lactobacillus Casei, 13% Lactobacillus Lactis, 2% Bifidobacterium Bifidum).

1 – 4 ετών ¼ κουταλιού (1γρ)

4 – 8 ετών ½ κουταλιού (2γρ)

8 – 11 ετών  ¾ κουταλιού (3γρ)

11 – 14 ετών 1 κουταλιά (4γρ)

Μέχρι σήμερα έχουν διεξαχθεί περισσότερες από 70 κλινικές μελέτες πάνω σε 4000 παιδιά και νεογνά (πρόωρα και μη), τα οποία κατανάλωναν τροφές που περιέχουν προβιοτικά συστατικά, χωρίς να σημειωθεί καμία ανεπιθύμητη δράση-παρενέργεια.

Αλληλεπιδράσεις: Επαρκής ποσότητες φυλλικού οξέος και ριβοφλαβίνης (βιταμίνη Β2) είναι απαραίτητες για την παραγωγή του αντί-μικροβιακού, χημικού υπεροξειδίου του υδρογόνου από το acidophilus.

Σχόλια (0)