Pranalife 2 | Swadisthana | Σβαντιστάνα| 50ml
  • Pranalife 2 | Swadisthana | Σβαντιστάνα| 50ml
  • Pranalife 2 | Swadisthana | Σβαντιστάνα | 50ml

Pranalife 2 | Swadisthana | Σβαντιστάνα | 50ml

Pranalife 2 | Swadisthana | Σβαντιστάνα | 50ml

Chakra 2 Swadisthana

Συμβάλλει στην καλύτερη προσαρμογή/ενισχύει την προσαρμοστικότητα του οργανισμού κατά τη διάρκεια των ορμονικών μεταβολών.

Κωδ. Προϊοντος: K071
33,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Βρίσκεται στο ιερό κέντρο και κυβερνά το αναπαραγωγικό σύστημα. Δράση/λειτουργία του αποτελεί η αναπαραγωγή και η ενοποίηση σε σωματικό επίπεδο.

Εναρμονίζει/εξισορροπεί το 2º ενεργειακό κέντρο-τσάκρα

Δράση

Το Pranalife 2 συμβάλλει στην ανάπτυξη της ικανότητας της δημιουργίας και της ανάπτυξης σε σωματικό επίπεδο: γονιμότητα, προσαρμοστικότητα, ευελιξία, μεταβλητότητα, ευαισθησία, ευπάθεια.

Εξήγηση

Το 2º ενεργειακό κέντρο-τσάκρα, το οποίο στα σανσκριτικά καλείται «Swadhisthana», αποτελεί το ιερό κέντρο.

Εντάσσει τη δύναμη της λίμπιντο (σεξουαλική επιθυμία) σε δημιουργικό κανάλι. Ρυθμίζει και εξισορροπεί την σεξουαλική παρόρμηση, το πάθος, τον έρωτα και την αναπαραγωγική ενέργεια που βρίσκεται στα γεννητικά κύτταρα (σπέρμα και ωάρια) και τους γοναδικούς αδένες (όρχεις και ωοθήκες).

Αντιπροσωπεύει τον μεταβολικό ρυθμό που σχηματίζει την ύλη και συμβάλλει στη διανομή του λίπους καθορίζοντας το σχήμα του σώματος.

Σε ανώτερη διάσταση, αντιπροσωπεύει την υλοποίηση των πλάνων, των προγραμμάτων και των σχεδίων. Αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια της λίμπιντο (σεξουαλική επιθυμία) αποτελεί μία αρχέγονη ορμή η οποία τροφοδοτεί την επιθυμία ολοκλήρωσης του ατόμου μέσα από την υλοποίηση του σχεδίου-πλάνου της ζωής.

Συμβάλλει στην εναρμόνιση/εξισορρόπηση της διαδικασίας πολλαπλασιασμού και ανάπτυξης των κυττάρων. Βοηθά το άτομο να αναπτύξει και να καλλιεργήσει τα ταλέντα του, τα οποία αποτελούν τους σπόρους στο έδαφος της ζωής.

Ενεργοποιεί τη φυσική προσαρμοστικότητα του οργανισμού σε περιόδους ορμονικών μεταβολών (σε συνδυασμό με το HoloRam Endokrium).

Προάγει τη προσαρμοστικότητα του οργανισμού σε περιόδους ορμονικών μεταβολών

Έχει το σχήμα μίας λίμνης με έξι πέταλα, ή ενός αστέρος με έξι ακτίνες που αντιπροσωπεύεται από δύο διασταυρούμενα τρίγωνα. Συμβολίζει την ένωση και την ολοκλήρωση (αλληλοσυμπλήρωση) των αντιθέτων, το πνεύμα και την ύλη. Φανερώνει την ένωση του γιν και του γιανγκ, την δημιουργικότητα σε φυσικό, σωματικό επίπεδο, ή την σχέση με τους γιους, όπως προκύπτει από την ένωση του πατέρα και της μητέρας. Αντιπροσωπεύει τη σεξουαλική πράξη ως μέσο ενοποίησης και έχει άμεση σχέση με τη λίμπιντο, η οποία αποτελεί σεξουαλική ενέργεια, που αφορά  τα γεννητικά όργανα, αλλά διέπει και ολόκληρη τη φύση, καθώς η γενικότερη και αναπόφευκτη ορμή για ενοποίηση  βρίσκεται σε λανθάνουσα κατάσταση παντού σε αυτή.

Το 2º ενεργειακό κέντρο αντιπροσωπεύει τη ροή από εμένα προς σε εσένα, την ένωση, την ποιότητα του νερού που γονιμοποιεί τη γη, την αλληλοσυμπλήρωση των αντιθέτων, την υλοποίηση, την πραγμάτωση, την πραγματοποίηση και την βαθιά συνειδητοποίηση.

Καθιστά δυνατή την αναγνώριση της πολικότητας που αλληλοσυμπληρώνεται και μας ολοκληρώνει, ενισχύει την προσαρμοστικότητα, την υπομονή, τη γονιμότητα και την ικανότητα να ανακαλύψουμε και να εξωτερικεύσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε φυσικό επίπεδο.

Το 2º, 5º και 6º ενεργειακό κέντρο –τσάκρα σχηματίζουν ένα τρίγωνο ρυθμιστικών δυνάμεων, το 2-5-6, το οποίο αντανακλάται στο Pranalife 2-5-6.

 

Θέση – Ιερό κέντρο

Αριθμός πετάλων – 6

Βασίλειο- Λαχανικά

Συνείδηση – Ευαισθησία

Στοιχείο - Νερό

Χρώμα – Πορτοκαλί

Πετράδι/Λίθος - Κοράλλι

Νότα /Σύμβολο Ρε

Ενδοκρινείς αδένας – Γονάδες, όρχεις και ωοθήκες

Σύστημα- Αναπαραγωγικό σύστημα

Όργανα – Όργανα του αναπαραγωγικού συστήματος. Εσωτερικά και εξωτερικά γεννητικά όργανα.

Λειτουργία- Αναπαραγωγή και ενοποίηση σε σωματικό επίπεδο

Αρχέτυπο - Ο Κυνηγός/ερευνητής και ο εραστής

Συναίσθημα - Πάθος

Μάθημα - Η αναζήτηση του αντίθετου. Μάθηση. Αναγνώριση του στοιχείου που σε συμπληρώνει. Η ένωση σε σωματικό επίπεδο.

Διδαχή - Εξισορρόπηση της δύναμης της λίμπιντο, ρυθμός, ικανότητα, προσαρμο-στηκότητα, αναγνώριση και αποδοχή του αντίθετου ως το συμπληρωματικό στοιχείο.

Διαταραχές - Στειρότητα.

Μειωμένη ή υπερβολικά αυξημένη λίμπιντο.

Ιδιότητες - Σεξουαλικότητα, προσαρμο-στικότητα, γονιμότητα. Συμπλήρωση των αντιθέτων. Υλοποίηση και εκπλήρωση των σχεδίων. Καθιστά δυνατή  την αναγνώριση της πολικότητας, η οποία αλληλοσυμπληρώνεται.

Προσαρμοστικότητα, ανοχή, υπομονή, ικανότητα υλοποίησης των επιθυμητών προγραμμάτων και στόχων. Ο ρυθμός, η ισορροπία και η εμπιστοσύνη σε συναισθηματικό επίπεδο. Η ένταξη της αρχέγονης λίμπιντο σε δημιουργικό κανάλι.

 

Ελαττώματα- Λαγνεία, μειωμένη ή υπερβολικά αυξημένη λίμπιντο. Παρορμητισμός, ασωτία.

Νόσος - Δυσλειτουργία των γονάδων- ωοθηκών ή όρχεων. Στειρότητα. Σεξουαλικά νοσήματα

Συστατικά: Pranalife 2 INGREDIENTS PER 2ml:  Cimicifuga (Cimicifuga racemosa (L.) Nutt., root and rhizome), 1687,56 mg; burdock (Arcticum lappa L., root), 1446,48 mg; astragalus (Astragalus membranaceus Fisch. Bunge, root), 771,46 mg; dong quai (Angelica sinensis L., root), 662,97 mg; eleutherococcus (Eleutherococcus senticosus (Rupr. & Maxim.) Maxim., root), 482,16 mg; calendula (Calendula officinalis L., inflorescence, > 0,9 % total flavonoids (hiperósido), 301,35 mg; centaury (Centaurium erythraea (Rafn.) Griseb., aerial parts), 241,08 mg; hop (Humulus lupulus L., nuts), 60,27 mg; birch sap (Betula alba L., savia), 1,21 ml; aloe vera fluid extract (Aloe vera (L.) Burm.f., leaf, < 1 % aloin), 723,24 μl; damiana fluid extract (Turnera diffusa afrodisíaca Wild., leaves), 482,16 μl; celandine fluid extract (Calendula officinalis L., inflorescence, ratio 1:1), 482,16 μl; laurel essential oil (Laurus nobilis L., leaf) and diluents (absolute alcohol, purified water and glycerin). It contains a 64% of alcohol approx.

Ποσότητα: 50 ml.
Τρόπος χρήσης: προτείνεται 60 σταγόνες (2 ml) ανά ημέρα (20 σταγόνες (0,7ml) αραιωμένο σε μισό ποτήρι νερό, πριν από τα κύρια γεύματα με σταγονόμετρο. Αλλεργιογόνα: χωρίς γλουτένη.

Προειδοποιήσεις: συμπλήρωμα διατροφής από τα φυτά. Διαιτητικά συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον θεραπευτή σας εάν αισθανθείτε ασυνήθιστα συμπτώματα. Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος. Μην το χρησιμοποιείτε εάν πώμα ασφαλείας είναι σπασμένο.

K071
Σχόλια (0)