

«Καθαρή γεύση, υγιεινό μαγείρεμα — το χρυσό βούτυρο που αλλάζει την κουζίνα σου.»
Το Ghee είναι μια εξαιρετικά καθαρή μορφή διαυγασμένου βουτύρου με καταγωγή από την Ινδία και αποτελεί βασικό προϊόν της Ayurveda εδώ και χιλιάδες χρόνια. Υποστηρίζει την καλή πέψη, βοηθά το σώμα να απορροφά θρεπτικά συστατικά και αποβάλλει τοξίνες, ενώ είναι φυσικά πλούσιο σε ωμέγα-3 και ωμέγα-9 λιπαρά οξέα, καθώς και σε βιταμίνες A, D, E και K. Χωρίς λακτόζη και με πολύ χαμηλό βαθμό οξείδωσης, διατηρείται εκτός ψυγείου για μεγάλο διάστημα και είναι κατάλληλο και για άτομα με δυσανεξία.
Με υψηλό σημείο καπνού 250°C, το Ghee προσφέρει όλες τις καλές ιδιότητες του βουτύρου, χωρίς να καίγεται στο τηγάνι, καθιστώντας το ιδανικό για ψήσιμο, τηγάνισμα και stir-fry. Χαρίζει πλούσια, φυσική γεύση και ταιριάζει σε κάθε χρήση — από αυγά και λαχανικά μέχρι τηγανίτες και κρέας. Σε αντίθεση με τα περισσότερα φυτικά έλαια που μαυρίζουν γύρω στους 160°C, το ghee παραμένει σταθερό και υγιεινό, προσφέροντας καθαρή γεύση, ασφάλεια στο μαγείρεμα και ένα πραγματικό win–win για την κουζίνα σας.
Παράγεται απο την Ghee Easy,Ολλανδία
Ειδικές μνείες
Ingredients (Συστατικά):
• Butterfat* (organic)
Διατροφική Ανάλυση ανά 100g:
• Ενέργεια: 3681 kJ / 895 kcal
• Λιπαρά: 99,8 g
– εκ των οποίων κορεσμένα: 62,5 g
• Υδατάνθρακες: 0 g
– εκ των οποίων σάκχαρα: 0 g
• Πρωτεΐνες: 0 g
• Αλάτι: 0 g
Διατηρείτε σε δροσερό και σκοτεινό μέρος.
Υγροποιείτε στους 24 – 25 βαθμούς Κελσίου.
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.