Βιολογικό Σιρόπι Γιάκον | Yacon Syrop Organic | 300ml
  • Βιολογικό Σιρόπι Γιάκον | Yacon Syrop Organic | 300ml
  • Βιολογικό Σιρόπι Γιάκον | Yacon Syrop Organic | 300ml

Botanica | Βιολογικό Σιρόπι Γιάκον | 300ml

Σιρόπι Yacon

Certified Organic Yacon Syrup

(Smallanthus sonchifolius).

Κωδ. Προϊοντος: B173
27,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

     To Yacon φύεται στις Άνδεις του Περού και στη Βολιβία. Είναι επίσης γνωστό και ως το «το μήλο της γης» (ground apple) ή «η ρίζα του ήλιου» (sunroot). Είναι γνωστό από την εποχή των Ίνκας ως ένα ευχάριστο γευστικό γλυκό. Αποτελεί στενό συγγενή της αγκινάρας της Ιερουσαλήμ και οφείλει την γλυκιά του γεύση στους φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες που περιέχει.

Οι φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες αποτελούν ένα τύπο διατροφικών σακχάρων, που το σώμα δεν μεταβολίζει. Αυτοί λοιπόν οι δύσπεπτοι υδατάνθρακες συμβάλλουν στην ανάπτυξη των ευεργετικών-για την ανθρώπινη υγεία βακτηρίων-στο κόλον, χωρίς να επηρεάζουν σημαντικά τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα.

     Ως προβιοτικό, το yacon υποστηρίζει την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και στην ισορροπία των ευεργετικών βακτηρίων.

       Το σιρόπι Yacon της Organic traditions προέρχεται από τη ρίζα του φυτού yacon κατόπιν μηχανικής επεξεργασίας σε χαμηλή θερμοκρασία, χωρίς τη χρήση διαλυτών ή χημικών υλών. Η χαμηλή θερμοκρασία επεξεργασίας διασφαλίζει την διατήρηση της ποιότητας των φρουκτο-ολιγοσακχαρίτων και της φυσικής πεντανόστιμης γεύσης του σιροπιού.

     Το σιρόπι yacon έχει ελαφρώς κεχριμπαρένιο χρώμα και διακριτική, λουλουδένια γλυκιά γεύση. Είναι το πλέον καταπληκτικό φυσικό γλυκαντικό που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Το σιρόπι yacon αποτελεί ένα υγιεινό υποκατάστατο άλλων γλυκαντικών υλών, όπως η ζάχαρη, το μέλι, η αγαύη και το σιρόπι σφενδάμου. Δεν είναι τόσο γλυκό όσο η ζάχαρη. Έχει μία διακριτική γλυκιά λουλουδένια γεύση. Δεν περιέχει πρόσθετα, συντηρητικά, χρωστικές, αρώματα ή πρόσθετες γλυκαντικές ύλες. Μόνο 100% αγνό σιρόπι yacon.

Περιέχει: Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, Ινουλίνη, Φαινολικές ενώσεις.

Eπισκόπηση στα βασικά οφέλη του βιολογικού yacon syrup

Συμβάλει στην λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος: Η κατανάλωση φρουκτο-ολιγοσακχαριτών συμβάλλει στην ανάπτυξη των βακτηρίων μπίφιντους στο κόλον, ενισχύει την απορρόφηση των μετάλλων και βελτιώνει το γαστρεντερικό μεταβολισμό.

Λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος–παροχή προβιοτικών:  Η υψηλή συγκέντρωση λιπαρών οξέων βραχείας αλύσου στο κόλον ενισχύει την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος, συμβάλλοντας επομένως στην αποτελεσματικότερη αντίσταση του οργανισμού σε μολύνσεις και αλλεργίες.

Διαχείριση σωματικού βάρους: Το σιρόπι yacon μειώνει το δείκτη μάζας σώματος σε παχύσαρκες γυναίκες πριν την εμμηνόπαυση με τάση χοληστεριναιμίας.

Τακτικότητα κενώσεων: Το σιρόπι yacon αυξάνει το χρόνο διέλευσης και τη συχνότητα των εντερικών κινήσεων.

B173
9 αντικείμενα
100% Βιολογικό Σιρόπι Γιάκον | Yacon Syrop Organic | 300ml

Προτεινόμενη χρήση: Ξεκινήστε προσθέτοντας το σιρόπι yacon  σε οποιαδήποτε συνταγή ή ρόφημα σε ποσότητα ίδια με αυτή που θα  χρησιμοποιούσατε αν προσθέτατε ζάχαρη ή μέλι.
Δοκιμάστε το και προσαρμόστε την ποσότητα του yacon syrup ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Προσθέστε 1-2 κουταλιές του γλυκού Organic Traditions yacon syrup στο αγαπημένο σας τσάι βοτάνων, στο κακάο, τον καφέ ή στα σμούθις. Ρίξτε το πάνω από το γιαούρτι, τα δημητριακά, τα μούρα κτλ..
Χρησιμοποιείστε το σε όλα τα επιδόρπια, σε ντρέσινγκ (σως) σαλάτας και σε οποιαδήποτε άλλη συνταγή χρειάζεται μία γλυκιά νότα.



Σχόλια (0)