Βιολογικό Τριφάλα Σκόνη |  Organic Triphala Powder | 110gr
  • Βιολογικό Τριφάλα Σκόνη |  Organic Triphala Powder | 110gr

Botanica | Βιολογικό Τριφάλα Σκόνη | 110gr

Το Βιολογικό Triphala είναι ένα αρχαίο Αγιουρβεδικό μείγμα που συνδυάζει τα τρία φρούτα: Άμλα (Emblica officinalis), Χαριτάκι (Terminalia chebula) και Μπιμπιτάκι (Terminalia bellirica). Γνωστό για τις εξισορροπητικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες, το Triphala χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την υποστήριξη της γενικής υγείας και ευεξίας.

Κωδ. Προϊοντος: Β179
17,50 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Η βιολογική σκόνη Triphala παρασκευάζεται από τρία αποξηραμένα φρούτα: Amla (Emblica officinalis), Haritaki (Terminalia chebula) και Bibhitaki (Terminalia bellirica), τα οποία καλλιεργούνται βιολογικά και μεταποιούνται σε λεπτή σκόνη.

Οφέλη:

Αποτοξίνωση και Εξισορρόπηση: Το Triphala βοηθά στη φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού, προάγοντας την υγεία του πεπτικού συστήματος και εξισορροπώντας τα επίπεδα pH.

Υποστήριξη Πεπτικού Συστήματος: Διεγείρει την υγιή πέψη και την τακτική λειτουργία του εντέρου, ενώ βοηθά στην ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα και τη δυσπεψία.

Αντιοξειδωτική Προστασία: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και προάγει τη μακροζωία.

Ενίσχυση Ανοσοποιητικού: Βοηθά στη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος, υποστηρίζοντας την αντίσταση στις λοιμώξεις και τις ασθένειες.

Συστατικά:

Άμλα (Emblica officinalis): Γνωστό για την υψηλή του περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό και την υγεία του δέρματος.

Χαριτάκι (Terminalia chebula): Προάγει την υγιή πέψη και την καλή λειτουργία του εντέρου, ενώ έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Μπιμπιτάκι (Terminalia bellirica): Συμβάλλει στην απομάκρυνση των τοξινών και στη βελτίωση της υγείας του ήπατος και του εντέρου.

  • Vegan, gluten-free, certified raw food quality, GMO-free.

Η καφέ γυάλινη συσκευασία διατηρεί τις βιταμίνες που περιέχει το προϊόν, αλλά και την αρχική τους γεύση και φρεσκάδα. Λειτουργεί ως ένα φυσικό εμπόδιο στα βακτήρια και βοηθάει έτσι ώστε οι αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος να μην επηρεάζουν το προϊόν, διότι δεν αλληλεπιδρά στο περιεχόμενο που προστατεύει.

Όλα τα ανωτέρω έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό.

Β179
12 αντικείμενα

100% βιολογικά Amla fruit (Emblica officinalis), Haritaki (Terminalia chebula) και Bibhitaki (Terminalia bellirica).

Προσθέστε σε νερό ή χυμό.

Σχόλια (0)