Βιολογικό Άμλα σε Σκόνη | Amla Powder Organic | 110gr
  • Βιολογικό Άμλα σε Σκόνη | Amla Powder Organic | 110gr
  • Βιολογικό Άμλα σε Σκόνη | Amla Powder Organic | 110gr
  • Βιολογικό Άμλα σε Σκόνη | Amla Powder Organic | 110gr
  • Βιολογικό Άμλα σε Σκόνη | Amla Powder Organic | 110gr

Botanica | Βιολογικό Άμλα Σκόνη | 110gr

Amla Powder Organic. Η σκόνη Amla (Emblica officinalis) είναι ένα φυσικό συστατικό που παρασκευάζεται από αποξηραμένα μούρα amla. Το Βιολογικό Άμλα, γνωστό και ως Phylanthus Emblica ή Ινδικό φραγκοστάφυλο, είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό superfood με μακρά ιστορία χρήσης στην Αγιουρβέδα. Πλούσιο σε βιταμίνη C, αντιοξειδωτικά και άλλα ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά, το Άμλα υποστηρίζει τη γενική υγεία και ευεξία.

Κωδ. Προϊοντος: Β180
16,00 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

Η σκόνη Amla (Emblica officinalis) είναι ένα φυσικό συστατικό που παρασκευάζεται από αποξηραμένα μούρα amla.

Χρησιμοποιείται ευρέως στην Ινδία και σε άλλες χώρες της Νότιας Ασίας ως μέρος του παραδοσιακού πολιτισμού της Αγιουρβέδα. Η σκόνη Emblica officinalis έχει ελαφρώς ξινή αλλά γλυκιά γεύση και άρωμα.

Η γεύση μοιάζει με άγουρο πράσινο μάνγκο ή λεμόνι με μια νότα από ξύσμα. Επεξεργασία του μούρου amla σε σκόνη amla Η σκόνη Amla παρασκευάζεται από τα αποξηραμένα και κονιοποιημένα φρούτα του μούρου και των σπόρων amalaki, μια υπερτροφή από όλη την Ινδία γνωστή ως ινδικό φραγκοστάφυλο ή φραγκοστάφυλο.

Η σκόνη παρασκευάζεται με ξήρανση των μούρων και των σπόρων amla σε ζεστές και ξηρές συνθήκες και στη συνέχεια αλέθοντάς τα σε λεπτή σκόνη. Αυτή η διαδικασία βοηθά στη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών. Επιπλέον, αυτή η σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα πιάτα ή ως συστατικό σε ποτά και άλλα προϊόντα. Για να διασφαλιστεί ότι τα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά οφέλη των φρούτων παραμένουν ανέπαφα κατά την επεξεργασία, προτιμώνται γενικά οι παραδοσιακές μέθοδοι έναντι των σύγχρονων τεχνικών.

Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση ξήρανσης από τον ήλιο και λείανσης με γουδί και γουδοχέρι, καθώς αυτό επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο της θερμοκρασίας για να διασφαλιστεί ότι η σκόνη δεν υπερθερμαίνεται κατά την επεξεργασία. Εφαρμογή σκόνης amla σε πιάτα Η σκόνη Amla μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα πιάτα για να προσθέσει γεύση και θρεπτική αξία. Μπορεί να προστεθεί σε κάρυ, μαγειρευτά, σούπες και άλλα αλμυρά πιάτα για μια νότα οξύτητας και επιπλέον βιταμίνες.

Ιδιότητες: Κρυολόγημα και γρίπη, Υγεία στο δέρμα, Αντιοξειδωτική δράση, Αλλεργίες, Αντιφλεγμονώδης δράση, Πεπτικό σύστημα.

Η καφέ γυάλινη συσκευασία διατηρεί τις βιταμίνες που περιέχει το προϊόν, αλλά και την αρχική τους γεύση και φρεσκάδα. Λειτουργεί ως ένα φυσικό εμπόδιο στα βακτήρια και βοηθάει έτσι ώστε οι αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος να μην επηρεάζουν το προϊόν, διότι δεν αλληλεπιδρά στο περιεχόμενο που προστατεύει.

* Υποχρεωτικά πεδία