Βιολογικό Βούτυρο Γκι | Ghee Easy - Organic 245gr
Βιολογικό βούτυρο Ghee το «εξαγνισμένο βούτυρο»
Το Ghee χρησιμοποιείται στη θέση του βουτύρου ή άλλων ελαίων.
Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.
Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας
Τρία υπέροχα χαρακτηριστικά του Ghee
Το Ghee, μια πολύ καθαρή μορφή διαυγασμένου βουτύρου, κερδίζει σε δημοτικότητα. Προερχόμενο από την Ινδία, αυτό το βούτηρο βοηθά στην καλή πέψη, έχει πολύ υψηλό σημείο καπνού και είναι πλούσιο σε γεύση. Όπως το έλαιο καρύδας, το ghee είναι ένα ευπροσάρμοστο φυσικό (μαγειρικό) προϊόν.
Ο Ghee βελτιώνει την πέψη
Το Ghee εξασφαλίζει ότι τα ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται καλύτερα από το σώμα σας και ότι οι τοξίνες αποβάλλονται σωστά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ghee υπήρξε το προϊόν της Ayurveda για χιλιάδες χρόνια. Χρησιμοποιείται ως φάρμακο και είναι το προτιμώμενο λίπος για το μαγείρεμα. Το Ghee περιέχει τις σωστές αναλογίες των βασικών λιπαρών οξέων ωμέγα-3 και ωμέγα-9 καθώς και βιταμίνες Α, D, E και Κ. Απευθείας από τη φύση - και δεν προστίθενται τεχνητά σε ένα εργοστάσιο.
Υψηλό σημείο καπνού
Τα τελευταία χρόνια, υπήρξε κάποιος σοβαρός επιστημονικός θόρυβος ότι οι υποτιθέμενοι «κίνδυνοι» των κορεσμένων λιπαρών ουσιών ήταν υπερβολικά υπερβολικοί.
Ενώ το παραδοσιακό ολλανδικό βούτυρο κάνει μια επιστροφή, το ψήσιμο και το τηγάνισμα με βούτυρο παραμένει δύσκολο: το βούτυρο καίγεται γρήγορα στο τηγάνι. Μη υγιεινό.
Το Ghee έχει όλες τις καλές ιδιότητες του βουτύρου, αλλά με σημείο καπνού 250 ° C. Το τηγάνισμα με ghee είναι πιο ασφαλές.
Έχει αναφερθεί ότι η χρήση του ghee ρυθμίζει την αναλογία HDL:LDL, ενώ σύμφωνα με κάποια μελέτη χαμηλώνει και την υψηλή χοληστερόλη. Ως μέρος μιας γαλακτο-χορτοφαγικής δίαιτας το ghee προσφέρει σημαντικά διαιτητικά οφέλη. Αποτελεί ένα υγιεινό έλαιο που βοηθά το σώμα στην αντίστασή του ενάντια στην οξείδωση.
Πλούσια γεύση
Το Ghee είναι ένα προϊόν ψησίματος και τηγανίσματος με πλούσια γεύση καρυδιού.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αντί για λάδι. Ο Ηλίανθος & Ελαιόλαδο είναι νόστιμα και τέλεια για κρύα πιάτα. Ωστόσο, τα περισσότερα φυτικά έλαια είναι ακατάλληλα για τηγάνισμα και στιρ φραϊ (stir - frying).
Μπορείτε να τηγανίσετε τα πάντα με αυτό: ένα αυγό, τηγανίτες, λαχανικά ή κρέας.
Το πολύ υψηλότερο σημείο καπνού δικαιώνει τις γεύσεις του, ότι μαγειρεύετε χωρίς το καμένο μαύρο λίπος στο τηγάνι. Νόστιμο και υγιεινό!
Ελαιόλαδο και ηλιέλαιο μαυρίσουν στους περίπου 160 βαθμούς! Φαγητό μαγειρεμένο σε καμένο λίπος δεν είναι υγιές. Δεν έχετε αυτό το πρόβλημα με το ghee. Αρχίζει μόνο να καίει στους 250 βαθμούς. Το Ghee προσφέρει όλη τη γεύση του μαγειρέματος με βούτυρο χωρίς καπνό που έχει καεί στο τηγάνι. Το σημείο καπνού ορίζει την θερμοκρασία κατά την οποία το έλαιο αρχίζει να καίγεται, να οξειδώνεται και να προκαλεί ελεύθερες ρίζες. Καθώς διαθέτει και χαμηλό βαθμό οξείδωσης, διατηρείται και εκτός ψυγείου για μακρύ χρονικό διάστημα. Ακόμα ένα πλεονέκτημα του ghee αποτελεί το γεγονός ότι δεν περιέχει λακτόζη, καθιστώντας το κατάλληλο και για όσους παρουσιάζουν δυσανεξία στη λακτόζη.
Αυτό είναι win-win!
Διατροφικά στοιχεία
Energy kJ 3681,5 per 100 gr |
Energy kCal 895,5 per 100 gr |
fat > 99,8 gr per 100 gr |
Of wich are saturated 62.5% |
Salt < 5 mg/kg |
Στο μαγείρεμα και στο τηγάνισμα όπως απαιτείται.
Διατηρείτε σε δροσερό και σκοτεινό μέρος.
Υγροποιείτε στους 24 – 25 βαθμούς Κελσίου.
ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..
- ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ