1. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία με την πιστωτική σας κάρτα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.botanica.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Prepaid. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της E.T.E, με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα. Η εταιρεία μας δεν διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας, να επανεισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

 

Η Τράπεζα Εθνική έχει αναλάβει την διαδικασία εκκαθάρισης των συναλλαγών σας εξασφαλίζοντας σας απόλυτη ασφάλεια. Με την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η Τράπεζα δεν πραγματοποιεί αυτόματη χρέωση του ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας, πραγματοποιείται και η χρέωση.
Τα στοιχεία της κάρτας σας περνάνε σε ασφαλή σελίδα της Τράπεζας. Η Εθνική ως πιστοποιητικό ασφαλείας χρησιμοποιεί τη τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL (Secure Socket Layer) 128bit. Το SSL είναι παγκόσμιο standard διαδικτύου και προσφέρει κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία 128bit.
Για την αναγνώριση μίας κρυπτογραφημένης συναλλαγής SSL θα παρατηρήσετε στον browser ένα μικρό κίτρινο λουκέτο και μετά θα μεταφερθείτε σε μία σελίδα https://
Ο υπολογιστής σας μέσω της κρυπτογράφησης SSL στέλνει το αίτημα του στον server της Τράπεζας. Ο server στέλνει πίσω στον υπολογιστή σας, το πιστοποιητικό ασφαλείας, την επιβεβαίωση της επίσκεψης σας στην σωστή σελίδα.

 2. Με Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό, τα έξοδα από διαφορετική τράπεζα.

Εθνική Τράπεζα: GR1001102170000021740600164

Eurobank: GR4102602320000510200184837

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ταουσάνης Αστέριος

Η πληρωμή θα πρέπει να γίνει από την ίδια τράπεζα, εντός Ελλάδας. Ενδεικτικά, αν θέλετε να πληρώσετε στη Eurobank, η πληρωμή θα πρέπει να γίνει από τη Eurobank. Διαφορετικά, επιβαρύνεστε με τα τραπεζικά κόστη που ενδεχομένως προκύψουν.