Botanica | Βιολογικός Χυμός Κερασιών Σκόνη 20:1 | 110gr

Συμπυκνωμένος 20:1.

Για κάθε 1 κιλό χρειάζεται 20 κιλά κερασιών.

Κωδ. Προϊοντος: B175
29,50 €
με ΦΠΑ
Διαθέσιμο
Ποσότητα

  Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πελατών της ιστοσελίδας.

  Όροι αποστολής προϊοντων

Τα πάντα σχετικά με τους όρους αποστολής , παράδοσης και επιστροφής των προϊοντων μας

  • Ο Organic Tart Cherry Juice Powder περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά και ευεργετικές φυτικές ενώσεις.

Αποτελούν πηγή βιταμινών Α, C, καλίου και μαγνησίου. Περιέχουν επίσης φυτοθρεπτικά συστατικά όπως ανθοκυανίνες, υπεύθυνες για το βαθύ κόκκινο χρώμα τους.

Σε σύγκριση με άλλες ποικιλίες κερασιών, ο Organic Tart Cherry Juice Powder περιέχει 20 φορές περισσότερη βιταμίνη Α και τα αντιοξειδωτικά τους επίπεδα είναι έως και πέντε φορές υψηλότερα, σύμφωνα με ορισμένες παλαιότερες μελέτες.

- Η πρόσληψη Organic Tart Cherry Juice Powder τις ημέρες πριν και αμέσως μετά την έντονη σωματική άσκηση μπορεί να μειώσει την απώλεια μυϊκής δύναμης και τον πόνο. Μπορεί επίσης να επιταχύνει την ανάρρωση.

Μπορεί να αυξήσει τη δύναμη και να μειώσει τον μυϊκό πόνο.

Τα σωματικά ενεργά άτομα μπορεί να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την επίδραση του χυμού κερασιού Tart στη μυϊκή δύναμη και τον πόνο. Η πλειονότητα των μελετών έχει αναφέρει ευεργετικά αποτελέσματα. Σε μια παλαιότερη μελέτη, οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων έπιναν είτε 24 oz (710 mL) χυμό κερασιού Tart είτε ένα εικονικό φάρμακο τις 7 ημέρες πριν και την ημέρα ενός αγώνα.

Οι δρομείς που έλαβαν χυμό κερασιού παρουσίασαν τρεις φορές λιγότερο πόνο κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα σε σύγκριση με εκείνους που έλαβαν εικονικό φάρμακο. Σε μια άλλη μελέτη του 2010, οι δρομείς που έλαβαν χυμού κερασιού τις ημέρες πριν και αμέσως μετά τον μαραθώνιο παρουσίασαν λιγότερη μυϊκή βλάβη, πόνο και φλεγμονή. Επίσης, ανέκαμψαν γρηγορότερα.

- Ο Organic Tart Cherry Juice Powder μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των επιπέδων μελατονίνης του σώματος. Αυτό θα μπορούσε να μειώσει τα συμπτώματα της αϋπνίας και μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη ποιότητα ύπνου.

- Τα αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα του Organic Tart Cherry Juice Powder μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση των συμπτωμάτων της ουρικής αρθρίτιδας.

- Τα υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών στον Organic Tart Cherry Juice Powder μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας όταν καταναλώνονται τακτικά.

- Ο Organic Tart Cherry Juice Powder είναι πλούσιος σε πολλές βιταμίνες, μέταλλα και ευεργετικές φυτικές ενώσεις που έχει αποδειχθεί ότι ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές πιστεύουν ότι η υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη λοιμώξεων.

  • Vegan, gluten-free, certified raw food quality, GMO-free.
  • Μετά τη συγκομιδή και τον χυμό, υφίσταται μια αποκλειστική τεχνολογία ξήρανσης σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρήσει τις φυσικές βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα και φυτοθρεπτικά συστατικά.
  • Χωρίς πληρωτικά, αρώματα, γλυκαντικά ή συντηρητικά ολόκληρου χόρτου.

Η καφέ γυάλινη συσκευασία διατηρεί τις βιταμίνες που περιέχει το προϊόν, αλλά και την αρχική τους γεύση και φρεσκάδα. Λειτουργεί ως ένα φυσικό εμπόδιο στα βακτήρια και βοηθάει έτσι ώστε οι αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος να μην επηρεάζουν το προϊόν, διότι δεν αλληλεπιδρά στο περιεχόμενο που προστατεύει.

  • Για να διατηρείται το προϊόν φρέσκο, χρησιμοποιείστε ένα στεγνό κουτάλι και κλείνετε το καλά μετά από κάθε χρήση. Αν προκύψουν συσσωματώματα λόγω υγρασίας δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθότι τα συστατικά του προϊόντος δεν επηρεάζονται καθόλου.

Όλα τα ανωτέρω έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό και συμβουλευτικό, δεν αποτελούν -σε καμία περίπτωση- ιατρική διάγνωση και δεν υποκαθιστούν τις ιατρικές οδηγίες και γνωματεύσεις.

B175
9 αντικείμενα

100% Organic Tart Cherry Powder.
1 γεμάτο κουτάλι του γλυκού (4γρ) με νερό ή χυμό και πίνετε κάθε πρωί ή βράδυ.


Σχόλια (0)