Κατασκευαστές

 • Botanica
 • Healing Hearbs Dr. Bach Ανθοϊάμματα

  Healing Hearbs Dr. Bach Ανθοϊάμματα

  Η εταιρία Healing Herbs ιδρύθηκε το 1988 για να κατασκευάσει ανθοϊαματα με τα υψηλοτέρα πρότυπα και σύμφωνα με τις αρχικές κατευθύνσεις του Dr. Edward Bach.

  H healing herbs είναι μια μικρή επιχείρηση, αυτό δίνει την ευχέρεια να μην είναι παραγωγός όγκου, δίνοντας έτσι όλη της την προσοχή σε κάθε μέρος της παραγωγικής διαδικασίας.

  Η συλλογή – οργάνωση της παραγωγής των ανθό-ιαμάτων γίνεται στην επαρχία Herefordshire κοντά στα σύνορα Αγγλίας και Ουαλίας.

  Η περιοχή αυτή χαρίζει όλες τις προϋποθέσεις, φυσικό περιβάλλον και τέλειες ηλιόλουστες ημέρες για την παρασκευή ανθοιαματων σύμφωνα με οδηγίες και το πνεύμα το Dr. Edward Bach.

 • Pukka Herbs

  Pukka Herbs

  Λίγα λόγια για εμάς

   Δημιουργήσαμε την Pukka Herbs με σκοπό να μοιραστούμε τα θαύματα των Αγιουρβεδικών βοτάνων και την πρόθεση να παρέχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία προϊόντων με οργανικά βότανα από την Ινδία και την Σρι Λάνκα. Χρησιμοποιήσαμε την βαθιά μας γνώση στα βότανα, την οργανική καλλιέργεια και την επαγγελματική μας εμπειρία στα θεραπευτικά βότανα και την Αγιουρβέδα για να παρέχουμε το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει η Αγιουρβέδα.

   

   

   
 • Viridian