Διαφήμιση

Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

ΒΙΟ Ωμέγα 3 Λιπαρά Οξέα για Παιδιά | ViridiKid Organic Omega-3 Oil 200ml

ΒΙΟ Ωμέγα 3 Λιπαρά Οξέα για Παιδιά | ViridiKid Organic Omega-3 Oil 200ml

18,00 €

ΒΙΟ Ωμέγα 3 Λιπαρά Οξέα για Παιδιά

ViridiKid Organic Omega-3 Oil

200ml Vegan, Kosher, Organic

Περισσότερα

V11

Προσθήκη στα αγαπημένα μου

Πολύς λόγος γίνεται σήμερα για την σπουδαιότητα των ωμέγα λιπαρών οξέων ιδιαίτερα κατά την παιδική ηλικία. Σύμφωνα με έρευνες που παρουσιάστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του Δρ Robert Winston, η επάρκεια ωμέγα–3 λιπαρών οξέων κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας παίζει σημαίνοντα ρόλο τόσο στην σχολική απόδοση του παιδιού όσο και στην συμπεριφορά του.

          Η πιο συνήθης πηγή ωμέγα λιπαρών οξέων αποτελεί το ιχθυέλαιο. Ωστόσο, τα έλαια σπόρων και ιδιαίτερα ο λιναρόσπορος αποτελούν καταλληλότερη πηγή, για αυτόν τον λόγο και πολλές οικογένειες σήμερα τον προτιμούν. Τα έλαια σπόρων υπερτερούν του ιχθυελαίου σε 4 σημαντικούς τομείς:

Πρώτος είναι η γεύση. Πολλά παιδιά δυσκολεύονται να πιουν το δύσοσμο έλαιο ψαριού ή ακόμα και να καταπιούν τις σκληρές κάψουλες από ζελατίνη. Εν αντιθέσει, είναι πολύ εύκολη και ευχάριστη η πόση του ελαίου σπόρων ενώ ακόμα μπορεί να αναμιχθεί στο φαγητό χωρίς να επηρεάσει τη γεύση του.

Δεύτερος τομέας υπεροχής των ελαίων σπόρων αποτελεί η καθαρότητα, λόγω της ασύστολης μόλυνσης των θαλασσών και επομένως και των ψαριών.

Τρίτος είναι η επάρκεια, καθώς τα αποθέματα ψαριών στις θάλασσες σήμερα έχουν μειωθεί σημαντικά για να υποστηρίξουν/ τροφοδοτήσουν την παραγωγή ικανών ποσοτήτων ιχθυελαίων και τέταρτος αποτελεί η καταλληλότητα των ελαίων σπόρων και για τους χορτοφάγους, για τους οποίους το έλαιο ψαριών δεν αποτελεί επιλογή.

Ο μηχανισμός, τον οποίο τα ωμέγα λιπαρά οξέα ενεργοποιούν και υποστηρίζουν αποτελεί ένα αλυσιδωτό σύμπλεγμα μεταβολικών διεργασιών, οι οποίες με τη σειρά τους ενισχύουν την επικοινωνία και τη λειτουργία των εγκεφαλικών νευρώνων.

Organic Flax Seed oil (Οργανικό έλαιο λιναρόσπορου)

Ο λιναρόσπορος αποτελεί μία από τις πιο πλούσιες πηγές ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, καθώς και σημαντική πηγή ωμέγα 6 και 9. Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται τα απαραίτητα λιπαρά οξέα για τον σχηματισμό των προσταγλαδίνων, οι οποίες αποτελούν ουσίες που προσομοιάζουν με τις ορμόνες. Σύγχρονες κλινικές έρευνες και πειράματα αποδεικνύουν ότι η ανεπάρκεια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα  οδηγούν σε συνήθης αναπτυξιακές ανωμαλίες, όπως το Σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ADHD).

Organic Hemp Seed Oil (Οργανικό έλαιο σπόρων κάνναβης)

           Το έλαιο της κάνναβης αποτελεί το 30-35% του βάρους της. Αυτό το πολύτιμο έλαιο σπόρων κάνναβης αποτελείται κατά 80% από ακόρεστα λιπαρά οξέα- λινολεικό οξύ, γ-λινολενικό οξύ(ωμέγα 6) και α-λινολενικό οξύ(ωμέγα 3).

          Το έλαιο σπόρων κάνναβης κατέχει την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα (80%) από οποιοδήποτε άλλο φυτό. Έπεται το λινάρι με 72% περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα. Η απόλυτη θρεπτική αξία του ελαίου σπόρων κάνναβης έγκειται στην εξαιρετική αναλογία ωμέγα 3 και 6 λιπαρών οξέων.

Organic pumpkin seed oil (οργανικό έλαιο σπόρων γλυκοκολοκύθας)   

         Οι σπόροι της κολοκύθας αποτελούν σημαντική πηγή απαραίτητων λιπαρών οξέων, όπως το παλμιτικό, το στεατικό, το ελαϊκό και το λινολεϊκό οξύ.

Organic avocado oil (Οργανικό έλαιο αβοκάντο)

 Τα αβοκάντο αποτελούν τους καρπούς με τη υψηλότερη συγκέντρωση σε βιταμίνη Ε. Είναι γνωστό ότι η βιταμίνη Ε καθυστερεί τη διαδικασία της γήρανσης, προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, προλαμβάνοντας έτσι την καταστροφή των κυττάρων.

Έχει προστεθεί Organic Vanilla Oil (0.25%) και Organic Orange Skin Oil (0.25%) - Οργανικό έλαιο βανίλιας (0.25%) και Οργανικό έλαιο πορτοκαλιού.

Αυτή η μίξη οργανικών ελαίων δίνει στο έλαιο viridikid ένα εξαιρετικά ευχάριστο άρωμα και μία  οικεία γεύση που απολαμβάνουν τα παιδιά.

Χρήση και διατροφικό προφίλ ελαίου: Λαμβάνετε καθημερινά 2-3 κουταλιές (10-15ml) ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του θεραπευτή σας. 1 κυταλιά της σούπας( 5ml) παρέχει:

Αλφα λινολενικό οξύ (ALA)     - 2330 mg (ωμέγα 3)

Λινολεικό οξύ (LA)                   - 1235 mg (ωμέγα 6)

Ολεικό οξύ (OA)                       - 699 mg  (ωμέγα 9)

Γ- λινολενικό οξύ (GLA)          - 14mg (ωμέγα 6)

Προτεινόμενη Χρήση: 

1-2 ετών   -   1 κουταλιά ημερησίως

2-6 ετών   -   2 κουταλιές ημερησίως

6-12 ετών  -  3 κουταλιές ημερησίως

12 + ετών  - 3 κουταλιές ημερησίως ή ανάλογα με τις διατροφικές ανάγκες.

Πιθανή εφαρμογή / Ενδείξεις: νευρικό σύστημα και εγκεφαλική λειτουργία, μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής, υπερκινητικότητα), αυτισμός, ενίσχυση του ανοσοποιητικού, προστασία των κυττάρων, αλλεργίες, ενέργεια/αθλητική διατροφή, ακμή, ξηροδερμία, δερματίτιδα, πιτυρίαση, δίψα, έλεγχος σωματικού βάρους.

Χρήση και διατροφικό προφίλ ελαίου: Λαμβάνετε καθημερινά 2-3 κουταλιές (10-15ml) ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του θεραπευτή σας. 1 κυταλιά της σούπας (5ml) παρέχει: Αλφα λινολενικό οξύ (ALA) - 2330 mg (ωμέγα 3), Λινολεικό οξύ (LA)- 1235 mg (ωμέγα 6), Ολεικό οξύ (OA) - 699 mg (ωμέγα 9), Γ- λινολενικό οξύ (GLA) - 14mg (ωμέγα 6).

Αντενδείξεις: καμία γνωστή

Σημείωση: Παρέχει στον οργανισμό τοκοφερόλη, τοκοτριενόλη (βιταμίνη Ε) και πλήθος άλλων φυτικών θρεπτικών συστατικών

Χρήσιμοι συνδυασμοί: Το παρόν έλαιο συνδυάζεται κατάλληλα με το Viridikid multi-vitamin and mineral formula. Τα μικροθρεπτικά συστατικά (βιταμίνες και μέταλλα) που περιέχει, ενισχύουν τη δράση των ενζύμων  και τον περαιτέρω μεταβολισμό των απαραίτητων λιπαρών οξέων.

Χωρίς: Γλουτένη, σιτάρι, λακτόζη, ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, συντηρητικά, τεχνητές ή χρωστικές ουσίες.

Περιέχει: 200 ml

Συστατικά: Organic golden flax seed oil 82%, Organic Hemp seed oil 11.50%, Organic avocado oil 3%, Organic pumpkin seed oil 3%, Organic vanilla oil 0.25%, Organic orange skin oil 0.25%.

Alpha linolenic acid (Omega 3) 2330mg, Linoleic acid (Omega6) 1235mg, Gamma linolenic acid (Omega 6) 14mg, Oleic acid (Omega 9) 699mg.

11 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

SSL
SSLNBG