Διαφήμιση

Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

Viridian NutritionΥπάρχουν  164 προϊόντα.

Viridian Nutrition
H Cheryl Thallon ίδρυσε τη Viridian Nutrition, βασίζοντας την εταιρία στις θεμελιώδεις αρχές της αγνότητας, του περιβάλλοντος και της φιλανθρωπίας. Επιλέγοντας γύρω της ανθρώπους ικανούς και ειδικούς τεχνικούς συμβούλους η Viridian Nutrition ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 1999 με 24 μόλις προϊόντα.

Η εταιρία σήμερα προσφέρει τις πωλήσεις, την τεχνική και την εμπειρία σε θέματα μάρκετινγκ, για την υποστήριξη περισσότερων από 180 προϊόντων που διατίθενται σε περισσότερες από 12 χώρες.

Η Viridian είναι η κορυφαία εταιρία «ηθικών» βιταμινών, όμως τι σημαίνει αυτό; Η Viridian επιλέχθηκε ως «καλύτερη αγορά» από το περιοδικό Ethical Consumer και από τον οδηγό The Good Shopping Guide-UK. Αυτές οι δημοσιεύσεις μας επιδοκίμασαν, για τη δέσμευσή μας στα αγνά συστατικά, την προστασία του περιβάλλοντος και το φιλανθρωπικό πρόγραμμα δωρεών.

Η ηθική στα συμπληρώματα διατροφής ξεκινά από τους ιδιοκτήτες της εταιρίας ψάξτε λίγο περισσότερο για την εταιρία που βρίσκεται πίσω από τις βιταμίνες που παίρνετε καθημερινά και πολύ πιθανόν να βρείτε μια γιγαντιαία φαρμακευτική εταιρία ή μια εταιρία με δίκτυο μαζικής αγοράς. Η εταιρία Viridian Nutrition έχει έδρα την Αγγλία, ανήκει και διοικείται οικογενειακά.

Η ηθική μας συνεχίζεται στις πηγές των συστατικών μας και στις διαδικασίες παραγωγής.
Εγγυούμαστε για συστατικά μη γενετικά τροποποιημένα, χωρίς ακτινοβολίες, 100% ενεργά , χωρίς καθόλου χημικά πρόσθετα. Χωρίς προσθήκη σακχάρων, χωρίς χρωστικές και χωρίς τεχνητές γεύσεις, δημιουργούμε τα προϊόντα μας όσο πιο καθαρά και αγνά μπορούν να γίνουν.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ενώ είμαστε απόλυτα αντίθετοι στα πειράματα σε ζώα και δεν δοκιμάζουμε κανένα προϊόν ή συστατικό σε ζώα, τα συστατικά που επιλέγουμε έχουν όλα μακροχρόνια παράδοση για ασφαλή χρήση στους ανθρώπους.

Στη Viridian επιλέγουμε να αφήσουμε το ελάχιστο αποτύπωμα στο περιβάλλον και
γι αυτό εμμένουμε σε πράσινες επιχειρηματικές τακτικές σε όλες τις διαδικασίες.

Υποκατηγορίες


SSL
SSLNBG