Διαφήμιση

Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

i+m NaturkosmetikΔεν υπάρχουν προϊόντα.

i+m Naturkosmetik
Naturkosmetik Berlin
Η δημιουργία και η παραγωγή των προϊόντων μας συνδυάζουν την παράδοση και τη γνώση των ιδιοτήτων των φυτών με την αγάπη και το πάθος μας για τη φύση. Για περισσότερα από 35 χρόνια, η εταιρία μας, με έδρα το Βερολίνο, λειτουργεί με γνώμονα την, υψηλού επιπέδου, κοινωνική δέσμευση και οικολογική συνείδηση. Παράγουμε, με βάση τις αξίες fair organic vegan, υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα από τον γερμανικό οργανισμό πιστοποίησης BDHI, φυσικά καλλυντικά, για την αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος και των χεριών. Επιλεγμένα, τοπικά φυτικά προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας (kbA) και ενεργά συστατικά, όπως έλαια ψυχρής έκθλιψης, αναμειγνύονται για τη δημιουργία μοναδικών καλλυντικών. Στα σκευάσματά μας, η δύναμη των φυτών για προστασία και διατήρηση, χρησιμοποιείται σκόπιμα στη δημιουργία πολύτιμων και αυθεντικών φυσικών προϊόντων, τα οποία ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ποικίλων τύπων δέρματος και στις αντίστοιχες ατομικές ανάγκες του καθενός.
ΔΙΚΑΙΑ
Οι ηθικές αρχές, η στήριξη του δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου, η ενεργός δέσμευση για κοινωνική αλλαγή και η συνεπής προώθηση των περιφερειακών πόρων είναι υποχρεωτικά για τη i+m Naturkosmetik. Η ανάπτυξη αυτών των δράσεων – στόχων αποτελεί δέσμευση για εμάς.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
Για τα φυσικά καλλυντικά μας, πιστοποιημένα από την BDHI, χρησιμοποιούμε μόνο έλαια ψυχρής έκθλιψης βιολογικής καλλιέργειας, τα οποία δεν υπόκεινται σε θέρμανση αλλά ούτε και σε εξουδετέρωση αρώματος ή χρώματος από καμία χημική επεξεργασία. Τα φυσικά προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας και ο τρόπος παραγωγής τους, που γίνεται με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, αποτελούν το βασικό ποιοτικό μας κριτήριο από την ίδρυση της εταιρίας, το 1978.
VEGAN
Το σύνολο των προϊόντων της i+m Naturkosmetik Berlin παράγεται χωρίς την προσθήκη ζωικών συστατικών και χωρίς δοκιμές σε ζώα, σε οποιοδήποτε στάδιο παραγωγής. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι ο συνδυασμός των αμιγώς φυτικών δραστικών ουσιών είναι πιο αποτελεσματικός και φιλικός προς το δέρμα. Η αρχή της i+m Naturkosmetik ότι τα φυτά έχουν τη δύναμη να προστατεύουν και να διατηρούν καλύτερα, ενσωματώνεται σε κάθε της δημιουργία.
SSL
SSLNBG