Διαφήμιση

Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

Organic Traditions Superfoodsυπάρχει  1 προϊόν.

Organic Traditions Superfoods
Πως προέκυψε το Organic Traditions (του ιδρυτή)
Το ταξίδι μου στον κόσμο της υγείας ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια, όταν ανακάλυψα κάποια ένζυμα για την αντιμετώπιση των χρόνιων πεπτικών προβλημάτων. Κάτι τόσο απλό και θεμελιώδες, όπως τα ένζυμα, άλλαξαν τη ζωή μου και έκαναν σκοπό της το να προσφέρω στους ανθρώπους στρατηγικές πρόληψης, αναζωογόνησης και μακροζωίας.
Η Organic traditions γεννήθηκε από την επιθυμία μου να προσφέρω στους ανθρώπους τις πλέον θρεπτικές υπερτροφές του πλανήτη μας. Πάθος μου και επιδίωξή μου αποτελεί η έμπνευση και άλλων, ώστε να βιώσουν ένα νέο επίπεδο ευεξίας και ζωτικότητας. Οι υπερτροφές αποτελούν ένα απίστευτο και μοναδικό εργαλείο για την μεταμόρφωση του ανθρώπινου οργανισμού. Ενθαρρύνω εσάς και την οικογένειά σας να τα εισάγετε στην καθημερινή σας ζωή και να θρέψετε τον οργανισμό σας με ο,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση.

Υπερτροφές από όλο τον κόσμο
Στην Organic traditions έχουμε τις πλέον θρεπτικές υπερτροφές από πολλές παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους σε όλο τον κόσμο. Υποστηρίζουμε τους αγρότες που έχουν αφοσιωθεί στις αρχές της αειφόρου και βιώσιμης γεωργίας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε την ανάγκη να θρέψουμε τον οργανισμό μας με θρεπτικές υπερτροφές, φρούτα, καρπούς, σπόρους, ρίζες, βότανα και τσάι προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του σύγχρονου γρήγορου τρόπου ζωής. Να είστε περιπετειώδεις! Αυτές οι υπερτροφές έχουν αναρίθμητες ιδιότητες και πολλές εφαρμογές στην ανθρώπινη υγεία. Προσθέστε τις στις συνταγές σας χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά σας. Έχετε τη δυνατότητα να ενισχύσετε την θρεπτική αξία κάθε γεύματος. Η τροφή έχει απίστευτη δύναμη. Κάνετε επιλογές για την βελτίωση του εαυτού σας και του πλανήτη μας.

Σοφία από πολλές παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους/πρακτικές (παραδοσιακή ιατρική)
Η organic Traditions εμπνέεται από τις παραδοσιακές υπερτροφές πολλών αυτόχθονων πολιτισμών ανά τον κόσμο. Σε εμάς θα βρείτε μία ευρεία και ποικίλα γκάμα υπερτροφών και βοτάνων από πολλούς πολιτισμούς και παραδοσιακές θεραπευτικές πρακτικές/μεθόδους. Οι υπερτροφές και τα βότανα της Organic Traditions προέρχονται από την φιλοσοφία και τη γνώση της Αγιουρβέδα, της Jamu (παραδοσιακή ιατρική της Ινδονησίας), της Unami, των παραδόσεων της Ασίας, της Αφρικής, της νότιας Αμερικής και των δυτικών πολιτισμών.
Κάθε υπερτροφή έχει την ιστορία της. Πολλές διαδραμάτισαν σημαίνοντα ρόλο στη διαμόρφωση του πολιτιστικού και κοινωνικού τοπίου κάποιων πολιτισμών. Ενώ ο σύγχρονο κόσμος ακόμα ανακαλύπτει πολλά από τα οφέλη των εν λόγω υπερτροφών, οι αρχαίοι παραδοσιακοί πολιτισμοί, αιώνες πριν, είχαν εκτιμήσει και αποθεώσει τη θεραπευτική και θρεπτική τους αξία.
Είναι γνωστό ότι τα μούρα Maqui έδιναν δύναμη στους Mapuche, φυλή της κεντρικής και νότιας Χιλής, ενώ η ρίζα Maca συντηρούσε τη βασιλική φρουρά των Ίνκας κατά τη διάρκεια των μαχών. Πολλές από αυτές τις ιστορίες ιντριγκάρουν την ανθρώπινη φαντασία, ωστόσο η πραγματική αξία των υπερτοφών είναι τα πλούσια θρεπτικά τους οφέλη, τα οποία αποτελούν επιτακτική ανάγκη για τον ανθρώπινο οργανισμό, σήμερα περισσότερο από ποτέ.
Εφοδιάστε τον οργανισμό σας με υπερτροφές από τους προγόνους μας και θρέψτε τον εαυτό σας με τη σοφία της υπερτροφής.

Η οικολογική αποστολή μας
Κάθε φορά που σας παρέχουμε τις υπερτροφές και τα βότανα από όλο τον κόσμο, έχουμε στο νου μας τον κύκλο της ζωής και την ευαίσθητη ισορροπία που πρέπει να διατηρηθεί, ώστε να συνεχίσει η φύση να μας παρέχει τα δώρα της γενναιόδωρα. Για εμάς στην Organic Traditions, η οικολογική συνείδηση αποτελεί μέρος της επιθυμίας και της δέσμευσής μας να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε τον πολύτιμο πλανήτη μας. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα οργανικά, άγριας καλλιέργειας και ηθικής γεωργίας συστατικά, καθώς η αγνότητα και η καθαρότητα των προϊόντων μας αποτελεί προτεραιότητα, λέγοντας όχι στα τεχνητά αρώματα, τα συντηρητικά και τα έκδοχα. Η αειφορία και η περιβαλλοντολογική συνείδηση διαμορφώνει τις αποφάσεις που λαμβάνουμε καθημερινά. Στην Organic Traditions υποστηρίζουμε ένθερμα τους καλλιεργητές που ακολουθούν τις αρχές της αειφόρου γεωργίας και στηρίζουμε τις γεωργικές κοινότητες και τα οικοσυστήματα εφαρμόζοντας τις τακτικές του ηθικού εμπορίου, όπου αυτό είναι δυνατό.

Η Organic Traditions είναι ταγμένη στις υπερτροφές ανώτατης ποιότητος.
Δεν καλλιεργούνται όλες οι υπερτροφές με τον ίδιο τρόπο. Συχνά είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τη μία μάρκα Camu camu ή ελαίου καρύδας από κάποια άλλη. Ωστόσο, υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην ποιότητα, τη γεύση, τη συγκέντρωση, τις μεθόδους επεξεργασίας, την πιστοποίηση, την καθαρότητα και πολλούς άλλους τομείς. Κάθε υπερτροφή, που σας προσφέρουμε, αποτελεί συστατικό ανώτατης ποιότητας. Θέλουμε να είστε σίγουροι και να νιώθετε ασφαλείς ότι αυτό που βάζετε στο ρόφημά σας έχει την καλύτερη ποιότητα. Η σταθερή ποιότητα του προϊόντος και η διατήρηση της θρεπτικής του ακεραιότητας αποτελούν θέματα πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Βιώστε την διαφορά των προϊόντων της organic traditions και ανακαλύψτε την πραγματική δύναμη των υπερτροφών.

SSL
SSLNBG