Διαφήμιση

Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

Green People Προϊόντα ΠεριποίησηςΥπάρχουν  84 προϊόντα.

Green People Προϊόντα Περιποίησης
ΙΣΤΟΡΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Όλα ξεκίνησαν με την προσωπική εμπειρία της ιδρύτριας Charlotte Vohtz. H GREEN PEOPLE Ltd δημιουργήθηκε ως άμεσο αποτέλεσμα αυτής της εμπειρίας το 1995 με σκοπό την ανεύρεση αποτελεσματικών θεραπειών, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Η συνεχής ανάπτυξη από τότε έχει οδηγήσει την Green People να διαθέτει πάνω από 100 προϊόντα με συστατικά οργανικής καλλιέργειας και προϊόντα για συγκεκριμένες ομάδες και ειδικές ανάγκες. Τα προϊόντα της Green People είναι αποτέλεσμα συνεχών ερευνών και ανάπτυξης για πάνω από 10 χρόνια, προσφέροντας την υψηλότερη ποιότητα στα προϊόντα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η αποστολή της Green People είναι να προωθήσουν έναν οργανικό τρόπο ζωής και να παρέχει υψηλής ποιότητας, αληθινά οργανικά προϊόντα.
Ο στόχος της Green People είναι να συνεχίσει να επεκτείνει τη σειρά πιστοποιημένων οργανικών προϊόντων. Η νέα σειρά Organic Body Spa - 2007 είναι ένα ακόμη βήμα προς το ανωτέρω σκοπό της Green People.

ΗΘΙΚΗ
Η Green People είναι δεσμευμένη ότι τα προϊόντα είναι φυσικά, πιστοποιημένα οργανικά 100% και ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Κανένα από προϊόντα δεν έχει εξεταστεί στα ζώα και τα περισσότερα από τα προϊόντα καταχωρούνται από την Vegan Society. Τα όλα προϊόντα της Green People είναι κατάλληλα για τους χορτοφάγους.
Πιστεύουμε ότι έχετε το θεμελιώδες δικαίωμα να ξέρετε τι ακριβώς περιλαμβάνεται στα προϊόντα που αγοράζετε και γι αυτό επομένως δίδετε η πλήρη κοινοποίηση συστατικών σε όλα προϊόντα.
Υποστηρίζουμε επίσης τις φιλανθρωπίες με τις σχετικές περιβαλλοντικές ανησυχίες και κάθε έτος 10% καθαρού κέρδους μας δίνεται στις φιλανθρωπικές οργανώσεις που συνδέονται με τα περιβαλλοντικά ζητήματα.
Η Green People είναι μια μικρή ομάδα αφιερωμένων ανθρώπων που λειτουργούν όλοι μαζί για το υγιέστερο μέλλον και έναν λιγότερο μολυσμένο κόσμο.
Το Botanica έχει την αποκλειστική εισαγωγή των προϊόντων από το 2006.

SSL
SSLNBG