Διαφήμιση

Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

Ανθοϊάμματα BachΥπάρχουν  52 προϊόντα.

Ανθοϊάμματα Bach
Ο Dr. Edward Bach (1886-1936) ανακάλυψε ανθοϊάματα που μπορούσαν να βοηθήσουν αισθήματα όπως θλίψη, ανησυχία, εκνευρισμό.
Οι ιατρικές του έρευνες τον οδήγησαν να καταλάβει ότι πολλές από τις ασθένειες έχουν τη βάση τους στη συναισθηματική και πνευματική μας κατάσταση παρά στη φυσική κατάσταση του σώματος.
Βρήκε φυτά που φέρνουν ελπίδα στη μοναξιά, δύναμη στην εξάντληση και παρηγοριά στην απόγνωση.
Σε κάθε περίπτωση το ανθοϊαμα, που περιγράφει ο Dr. Bach , έχει ένα θετικό και ένα αρνητικό τρόπο ενέργειας - είδε τις αρνητικές καταστάσεις σαν την αληθινή αιτία για αρρώστια.
Τα άνθη ενσωματώνουν τη θετική κατάσταση - οι φυσικές τους δονήσεις μας βοηθάνε να είμαστε ευτυχισμένοι και υγιείς.
Με τα ανθοϊάματα βοηθάς τον εαυτό σου να βρει αρμονία, ευτυχία και υγεία.
Είναι ακίνδυνα, φυσικά και έχουν παρασκευαστεί στις όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες με αγάπη, φροντίδα και προσοχή.
Η δράση τους είναι πάντα θετική, δεν προκαλούν δυσάρεστες αντιδράσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όποιον χρειάζεται βοήθεια.
Τα ανθοϊαματα του Βach παρασκευάζονται όλα από λουλούδια άγριων φυτών, από θάμνους και δέντρα και κανένα από αυτά δεν είναι επιβλαβές ή προκαλεί εθισμό.
Χρησιμοποιούνται όχι ευθέως για προβλήματα σωματικού τύπου, αλλά για την ανησυχία, το φόβο του μέλλοντος, την απελπισία, την ευερεθιστότητα κλπ, επειδή αυτές οι νοητικές καταστάσεις ή διαθέσεις όχι μόνο εμποδίζουν την ανάκτηση της καλής υγείας και καθυστερούν την ανάρρωση, αλλά είναι γενικώς αποδεκτές ως πρωταρχικές αιτίες αδιαθεσίας και ασθένειας.

Μια συνεχόμενη ανησυχία ή ένας διαρκής φόβος, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, θα μειώσει τη ζωτικότητα του ατόμου. Το άτομο θα νιώθει μπερδεμένο, κάτω από το φυσιολογικό, θα νιώθει ότι δεν είναι ο εαυτός του, και σε τέτοια περίπτωση το σώμα χάνει τη φυσική του αντίσταση. Καθώς αποκτάται η γαλήνη και η αρμονία, η ενότητα επιστρέφει στο νου και στο σώμα, κλείνοντας το κύκλωμα όπως αυτό ήταν αρχικά, επιτρέποντας στη Δύναμη της Ζωής να κυκλοφορήσει και πάλι ελεύθερα, δίνοντας έτσι στο σώμα την ευκαιρία να παράγει τη δική του φυσική θεραπεία.

Αυτό το σύστημα και τα 38 Ιάματα ανακαλύφθηκαν από έναν γιατρό που είχε εξασκήσει το επάγγελμα του για πάνω από 20 χρόνια στο Λονδίνο, σαν σύμβουλος της Harley Street , βακτηριολόγος και ομοιοπαθητικός. Ο εκλιπών Edward Bach, M. B., B. S., M. R. C. S., L. R. C. P., D. P. H., σταμάτησε την εξάσκηση του επαγγέλματός του για να αφιερώσει όλο το χρόνο του στην αναζήτηση ενέργειας στον κόσμο των φυτών, η οποία θα αποκαταστούσε τη ζωτικότητα του ασθενή, έτσι ώστε ο ίδιος ο ασθενής θα ήταν σε θέση να ξεπεράσει την ανησυχία του, το φόβο του για το μέλλον κ.λ.π., επιτυγχάνοντας ο ίδιος την θεραπεία του.

SSL
SSLNBG